padarlajnd
Primećen član
- Poruka
- 613
Hvala Vam svima na podrsci!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala vam na savetima,mada sam se danas istraumirala nacisto,a toliko mi se sve bilo pozitivno,neznam sta da mislim.Pariz sto se tice velicine folikula mislim da to nije bitno,ni kod jedne pacijentkinje ne dostizu svi zeljenu velicinu u isto vreme, a kad narastu koliko treba neki od ovih hormona kojim se bockamo im neda da popucaju,tako da su na cekanju,
Mijaki........hej devojke, ja samo da javim za moje paralelne aktivnosti... cekajuci rezultate antitela i jun u kome eventualno treba da vratimo smrzlice, i razmisljajuci o narednim koracima, ja sam se sa mm dogovorila da postoji i plan B! mozda se nasa beba vec negde rodila...i ceka nas....samo nas...
ovo nije forum za usvojenje, ali tek da kazem da smo skoro prikupili sve papire i da krecemo u bitku i na tom frontu...
necu ja odustati od pokusaja da budem i bioloska mama, ali plan mi je da za 5 godina za stolom sedi nas petoro, pa kako god! cija god budu nasa deca po genetskom materijalu, bice nasa po srcu!
idealno bi bilo da se oba plana pokazu kao ostvarljiva, gde bi nam onda bio kraj...
ljubim vas sve i navijam za majske i junske trudnice, mozda i ja budem jedna....
Dušo,sve što si napisala je istina,ali ti mene nisi shvatila- dr neće čekati ostale ako ti jedan odskoči.razlika od 2 mm je velika.Razumeš,ako jedan dođe na 19,a drugi su na 16,ti stopericu moraš primiti,ali ti od 16 ostaju nezreli...da li si me razumela šta sam ti ustvari rekla?Taj "neki hormon" kako ga nazivaš je pregnil-HCG.
dugi sam radila 39 tableta Yasmin, Diferelin danas vec 16-i a od 11.aprila mi krenula stimulacija,ovo stanje koje sam napisala je bilo posle 4 dana stimulacijeDanap skoro pa nisu svi iste velicine uvek ima jedan vodeci, meni je pre trigera najveci bio oko24mm a ostali od 20-23mm. Mozda ti stimulacija nije odgovarala. da li si bila radila kratki ili dugi protokol.
danap....pa ti si moja nislikaMilice kod nas u Nisu smo nas 22 pocele sa Diferelinom 1.aprila znaci cela aprilska grupa sa dugog protokola,i u isto vreme sa stimulacijom 11.aprila,tako da sto kazes bas su nas nastimovali!!!!
Znas sta sam se jos iznenadila: nisam imala pojma da jedan folikul moze da sadrzi dve jajne celije????? Ja sam se smirila malo,mada juce je bilo...brrrr...cekam UZ u ponedeljak ,pa videcemo.
Draga hvala ti puno na svim savetima i odgovorima, znas i sama koliko to znaci!!! Poljubac za tebe i tvog bebana!!!!
danap....pa ti si moja nislikagde si radila vto i kod koga? zelim ti puno srece!!!!!
bice ok nesekiraj se,u ponedeljak ce da vide pa ce mozda pojacati terapiju.ja sam radila tacno pre 10 godina(bas sam u ovo vreme bila u postupku) u bg.privatno kod dr. MilacicaHvala!!!!! Ja sam na pocetku,na Niskom GAK-u,pisala sam,traljavo je nesto,posle stimulacije od 4 dana(2 gonala i 2 menopura) UZ kaze po 1 folikul na oba jajnika i to jos mali,ziva nisam do ponedeljka,ponovo na uz,Dejan mi nastavio istu terapiju,a ti gde si radila i kada???? jesu li ovo sve bebice iz jednog pokusaja????? pozdravcic za sve!!!!!
bice ok nesekiraj se,u ponedeljak ce da vide pa ce mozda pojacati terapiju.ja sam radila tacno pre 10 godina(bas sam u ovo vreme bila u postupku) u bg.privatno kod dr. Milacica.....(danas sam se bas setila njega i zapalila mu svecu)
i tvoj dr. je posle mene radio vto u bg.
strpi se do pon. sigurno ce biti sve ok!!!pozzz a da bebe iz "cetvorke" i iz prvog pokusaja su!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kada se radi o trošku države, da li se u Genesisu uvek radi ivf ili i icsi? Mislila sam da zavisi od situacije u kojoj se pacijent pred postupak nalazi, ali meni su već napisali da ću raditi ivf!
Danap, Ovčice, Padar...sigurno dr znaju šta radi, mada mi svakako držimo pesnice!!!![]()