Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cao devojke!Ljiljana i Cicak zao mi je,bice bolje drugi put.Svi prolazimo teske trenutke,ako Vam je za utehu!
Ovcice,ja sam u ponedeljak vadila estradiol i bio je 222.Dr Milica je prezadovoljna,a podseticu da imam jedan jajnik.Nastavila je terapiju sa pocetka po 3 Merionala dnevno.Danas sam popodne bila na ultrazvuku i imam dosta folikula,neki su veci neki manji a u nedelju,eventualno ponedeljak ce biti punkcija ,bas kao sto je i tebi rekla,Estradiol mi je danas bio jos veci,prezadovoljna je,a endometrijum 10 mm.Kaze ne moze bolje i da sve ide glatko.Sad videcemo dalje.Muz mi od veceras poceo da pije Ciprocinal,samo da te podsetim da i tvoj pocne.Ja idem sutra ponovo popodne na ultrazvuk pa u petak.Za dalje cemo videti!
Oficiruso,veliki pozdrav!I svim ostalim zenicama.:zag:
Opet moram da izrazim svoje nezadovoljstvo tretmanom u Mariboru.Za ceo prosli postupak samo jedno vadjenje estradiola deveti dan I par ultrazvukova i uvodjenje zene u stimulaciju sa cistom velicine pesnice na janiku.Uzas.I da ne uspe u Jevremovoj ja glasam za njih.Procedura maksimalno ispostovana!Pozdrav zenice,javljam se sa vestima o broju jajnih celija i embriona.
Ikici75 Veliki Poljubac!Ne brini za secer,konsultuj ginekologa!:heart:

koliko si primila Merionala?????

Padar,zasto ciprocinal, u spermokulturi nije bilo bakterija,ali to je nalaz od 21.marta? a sta ako i ja nedaj Boze zaradim neku do transfera??? trenutno sam na pocetku stimulacije tek treci dan

Danap, u Jevremovoj je takva praksa da suprug uzima Ciprocinal bez obzira na sterilan nalaz. Secam se da se mm bunio i stalno je zapitkivao zasto da uzima lek kad je zdrav, i neopisivo mi je zbog toga isao na zivce, al sam ga naterala da popije. I ja sam se bojala da ne zaradim neke bakterije dok sam cekala postupak, pa sam kupila Multi Gyn actigel i preventivno ga stavljala, posto je jako dobar i moze se koristiti cak i u trudnoci. Posle ET vise ga nisam koristila.
Drzim fige i ne brini, sve ce biti ok!
Ljiljo, drago mi je da ti se vratio optimizam, i u pravu si, u ovakvi situacijama ne treba biti skroman!

Uspela sam da dobijem RZZO u Beogradu i rekli su mi da je u Ns na Betaniji bio pokvaren komijuter pa možda da i zato kasni poziv, inače juče su poslali Betaniji pismo, i sad oni treba da odgovore tj da daju datum kad će da me prime.Nadam se da će ovih dana da mi stigne pismo konačno.

Uspela sam da dobijem RZZO u Beogradu i rekli su mi da je u Ns na Betaniji bio pokvaren komijuter pa možda da i zato kasni poziv, inače juče su poslali Betaniji pismo, i sad oni treba da odgovore tj da daju datum kad će da me prime.Nadam se da će ovih dana da mi stigne pismo konačno.

jao zlobnice, tebe su baš navozali!!!!! :(

ja ti držim fige da ne čekaš još dugo......

Danap ja sam od pocetka stimulacije po 3 Merionala primala.Danas mi je deveti dan stimulacije .Pretpostavljam da cu jos danas i sutra primiti po 3 i to je ukupno za 10 dana stimulacije 30 ampula merionala.
Ovcice,pozovi ihi pitaj za Ciprocinal.Ja sam i zaboravila za to a i oni pa sam ih juce priupitala i kazu neka pocne da pije.E,a zamislite da su mi u privatnoj apoteci trazili na uvid papir iz Jevremove gde pise da treba da se uzima Ciprocinal,kazu ne smeju bez toga da prodaju.
Ovcice,ne brini za endometrijum.Dobro je to!

Hello zene, Cicak i Ljiljo zao mi je zbog neuspeha, ali nema odustajanja! Sav vas trud i muka ce jednog dana rezultirati predivnim bebicama, u to sam sigurna! Pa pogledajte samo Pazarku kroz sta je sve prosla, pa sad ima svoju princezu! A i malo nas je zaboravila, ali opravdano!
Crna Ovcice, Padar, drzim figice!
Nego nema nam Melanie, bas brinem, uopste se ne javlja???
Skandia saljem ti veliki poljubac!
Vodolijice pa gde si nam ti, nedostajes nam, javi se!?
Ikice hvala na pozdravima... Ti si nama ovdje najaktivnija i najvrednija,ako i ja bi tako da sam na tvom mjestu... Ja sam u zadnje vrijeme malo vise radila a svaki slobodan trenutak(kad je bilo lijepo),sa Bokijem provodila vani....Inace sve po starom,samo je vrijeme katastrofalno,mozes zamisliti kod nas juce citav dan provejavao snijeg.... Velika pusa za tebe i malog skituljka !!!!!

Bila u Genesisu. Vto mi je u junu. U maju sve krcato, a i kaže da je bolje zbog IR da idem na dugu šemu. Sledeće ciklusa od 16 dana krećem sa Suprefactom, pa 14-ti dan kontrola lh i E2 i uz, pa ćemo videti dalje. Nakon toga Gonal F II amp 150 ij pen dnevno. Nakon 6 dana uz...Nakon aspiracije Fraxiparin 0.3ml svaki dan.
Šta kažete? Pokušaću sama da dajem inekcijice, mada nemam nikakva iskustva sa tim.
Znači, trudna sam u junu:D

Matorka,sviđa mi se tvoj plan,posebno poslednja rečenica :) Navijam za tebe!!
Padar,lepo sve zvuči,nek se tako i nastavi!
Ljiljo,super da si bolje,drugačije i ne možemo...otresti kolena,i nanovo napred,i samo napred!
Ikice,parametri koje si ubacila su simpatični,samo se ne mogu na sve primenjivati...mislim da će u tvom slučaju-jer si radila zbog trudnoće,ginekolog biti sasvim dovoljan da kaže sud...endokrinolog bi sigurno odreagovao na to što se vrednosti ne vraćaju posle 2 sata na početnu...
zlobnice,problem rešen? :)

Bila u Genesisu. Vto mi je u junu. U maju sve krcato, a i kaže da je bolje zbog IR da idem na dugu šemu. Sledeće ciklusa od 16 dana krećem sa Suprefactom, pa 14-ti dan kontrola lh i E2 i uz, pa ćemo videti dalje. Nakon toga Gonal F II amp 150 ij pen dnevno. Nakon 6 dana uz...Nakon aspiracije Fraxiparin 0.3ml svaki dan.
Šta kažete? Pokušaću sama da dajem inekcijice, mada nemam nikakva iskustva sa tim.

Ti radiš VTO preko fonda ,u Genezisu ćeš dobiti sve injekcije sem fraxiparina on se kupuje košta oko 150 din komad.Nećeš ni vađenje krvi platiti sve će oni odraditi i kad prvi put vadiš betu u Medlabu samo kažeš dsa si preko nac.programa i neće ti naplatiti

Poslednja izmena:
hello drugari ,
samo da vas pozdravim, nije me bilo neko vreme jer nisam imala nista novo da vam saopstim, ali sam vas redovno pratila,
Lilijana drago mi je da si se malo oporavila, glavu gore pa u nove pobede, verujem da tamo negde postoji (za pocetak) po jedno malo sunasce koje ceka svaku od nas, treba samo da pronadjemo put do njega i budemo najsrecnije i najbolje mame na svetu.
Ostalim devojkama koje su u procesu zelim puno srece i drzim fige i navijam.
Sto se mene tice ja sam odbolovala, potrajalo je ali sam uspela,skinula prasinu sa starih cipela, digla glavu i napred u nove pobede. Isla sam juce na kontrolu kod mog prof. i naravno i on se cudi sto nije uspela vto kad je sve islo idealno od samog pocetka, u svakom slucaju dogovorili smo se za sledecu vto u Septembru. To izgleda tako daleko pa cu morati da se naoruzam strpljenjem ali boze moj sve sto treba za ostvarenje cilja...kiss za sve...

Matorka,sviđa mi se tvoj plan,posebno poslednja rečenica :) Navijam za tebe!!
Padar,lepo sve zvuči,nek se tako i nastavi!
Ljiljo,super da si bolje,drugačije i ne možemo...otresti kolena,i nanovo napred,i samo napred!
Ikice,parametri koje si ubacila su simpatični,samo se ne mogu na sve primenjivati...mislim da će u tvom slučaju-jer si radila zbog trudnoće,ginekolog biti sasvim dovoljan da kaže sud...endokrinolog bi sigurno odreagovao na to što se vrednosti ne vraćaju posle 2 sata na početnu...
zlobnice,problem rešen? :)

Mali Pariz mislim da još nije, da ću da čekam bar još nedelju dana do poziva.

e matorka, i ja se to nadam - da cu biti junska trudnica!!!!! :zper:

inace i ja sam se dogovorila sa dr da sama sebe bockam, mada nisam sigurna kako ce to sve ici.... ali sta je tu je! :manikir:

Draga srecno:ok:
Sto se tice Superfacta i Gonala i ja sam sama sebi davala,prvi put nije bas prijatno ali posle se usemis,nije nikakav problem,videces.
Drzim ti fige:bye::bye:

Mi idemo sl.subotu na kliniku... pošto će mi to biti 14-i dan ciklusa, ne znam kad ćemo početi sa VTO... ne znam da li može odmah...:rumenko: ja bi volela...:D

P.S. Ja se prijavljujem kao Majska trudnica... nadam se...:mrgreen::mrgreen:

moze cicak!!!! prihvatamo!!!! :okok:

zlobnice, ja cu pokusati sama da se bockam, odnosno mm je saglasan da me on bocka! :super: ako ne bude islo, uvek mi ostaje betanija, a i dom zdravlja mi je na par minuta od stana, tako da postoji i ta opcija.....

moze cicak!!!! prihvatamo!!!! :okok:

zlobnice, ja cu pokusati sama da se bockam, odnosno mm je saglasan da me on bocka! :super: ako ne bude islo, uvek mi ostaje betanija, a i dom zdravlja mi je na par minuta od stana, tako da postoji i ta opcija.....

Svaka čast na hrabrosti, ja teško da bi mogla pre bi iglu slomila nego sto bi se bocnula! Meni je Betanija na par minuta od stana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back