Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hello zene, Cicak i Ljiljo zao mi je zbog neuspeha, ali nema odustajanja! Sav vas trud i muka ce jednog dana rezultirati predivnim bebicama, u to sam sigurna! Pa pogledajte samo Pazarku kroz sta je sve prosla, pa sad ima svoju princezu! A i malo nas je zaboravila, ali opravdano!
Crna Ovcice, Padar, drzim figice!
Nego nema nam Melanie, bas brinem, uopste se ne javlja???
Skandia saljem ti veliki poljubac!
Vodolijice pa gde si nam ti, nedostajes nam, javi se!?

Što tek tad? Kad si zadnju m dobila?
Ja idem sutra u Genesis i nadam se da ću bar malo pre, mada ko zna jer sam dobila 06.04.
Crna ovčice, biće to sve super, držim ti palčeve!

dr mi je rekla da se sa diferelinom kreće od 20. dana ciklusa! tako da čekamo sad da dobijem (nadam se u nedelju) i onda bi 06.05. trebao da bude 20. dan!!!

zlobnice
, šta se dešava? jel' stiglo pismo?

bila sam juce na betaniji, od 06.05. krecem sa diferelinom....
Bravo Cvrle! Sad će to da proleti...jesi li do tad na kontracepciji?
Mali pariz, pa gde si? Jel mogu i ja malo da te gnjavim sa mojim nalazima OGTT???
Glukoza - 3,6 mmol/l
Glukoza 60 min - 6,2 mmol/l
Glukoza 120min- 7,2 mmol/l
Glukoza 180min- 5,4 mmol/l

Saljem ti veeeeliki kiss!
Draga naša trudnice,nisam sigurna,ali mislim da za trudnice ne važe apsolutno svi parametri kao i za nas...mada...početna vrednost ti je prilično niska,skoro ispod granice,a posle 2 sata od opterećenja,vrednost treba da se vrati na početnu ,a tebi je ravno-duplo veća...Nadam se da ćeš skoro posetiti lekara...Je l' ti piješ siofor ili glucophage?:heart::heart::heart:

Draga naša trudnice,nisam sigurna,ali mislim da za trudnice ne važe apsolutno svi parametri kao i za nas...mada...početna vrednost ti je prilično niska,skoro ispod granice,a posle 2 sata od opterećenja,vrednost treba da se vrati na početnu ,a tebi je ravno-duplo veća...Nadam se da ćeš skoro posetiti lekara...Je l' ti piješ siofor ili glucophage?:heart::heart::heart:[/QUOTE]

Ne pijem ni jedan od ta dva leka. Kod dr sam vec isla i rekao mi je da izbacim slatkise, beli hleb, lisnata testa itd. Nedelju dana pre testa kada sam vadila krv glukoza mi je bila 5,16, a sad 3,6. Vise mi nista nije jasno, a necu ni da se opterecujem, korigovacu ishranu pa cu uskoro ponoviti test! Hvala ti na odgovoru, kiss!:heart:

Ikice,malo je verovatno da će glukoza toliko da padne za nedelju dana...to mi nešto ne deluje kao korektan nalaz.Naravnod a ne treba da se opterećuješ,ali da treba da budeš obazriva,treba.
Kome nosiš te nalaze koje si uradila?
Cvrle-a-ha!:) nek sa Đurđevdanom sve krene uzlaznom putanjom!:ok:

Ikice,malo je verovatno da će glukoza toliko da padne za nedelju dana...to mi nešto ne deluje kao korektan nalaz.Naravnod a ne treba da se opterećuješ,ali da treba da budeš obazriva,treba.
Kome nosiš te nalaze koje si uradila?
Cvrle-a-ha!:) nek sa Đurđevdanom sve krene uzlaznom putanjom!:ok:

Kod ginekologa sam nosila, on mi je i trazio da uradim test. Sta mislis da konsultujem jos nekog lekara, mozda endokrinologa?

Ove vrednosti sam nasla na jednom sajtu:

American Diabetes Association Guidelines for Diagnosing Gestational Diabetes via Oral Glucose Tolerance Test During Pregnancy)
Time after glucose load (after drinking 100 grams of glucose) Normal Ranges(1)
Fasting (before glucose load) 95 mg/dL (5.3 mmol/L) or lower
1 Hour after glucose load 180 mg/dL (10.0 mmol/L) or lower
2 hours after glucose load 155 mg/dL (8.6 mmol/L) or lower
3 hours after glucose load 140 mg/dL (7.8 mmol/L) or lower

Cao devojke!Ljiljana i Cicak zao mi je,bice bolje drugi put.Svi prolazimo teske trenutke,ako Vam je za utehu!
Ovcice,ja sam u ponedeljak vadila estradiol i bio je 222.Dr Milica je prezadovoljna,a podseticu da imam jedan jajnik.Nastavila je terapiju sa pocetka po 3 Merionala dnevno.Danas sam popodne bila na ultrazvuku i imam dosta folikula,neki su veci neki manji a u nedelju,eventualno ponedeljak ce biti punkcija ,bas kao sto je i tebi rekla,Estradiol mi je danas bio jos veci,prezadovoljna je,a endometrijum 10 mm.Kaze ne moze bolje i da sve ide glatko.Sad videcemo dalje.Muz mi od veceras poceo da pije Ciprocinal,samo da te podsetim da i tvoj pocne.Ja idem sutra ponovo popodne na ultrazvuk pa u petak.Za dalje cemo videti!
Oficiruso,veliki pozdrav!I svim ostalim zenicama.:zag:
Opet moram da izrazim svoje nezadovoljstvo tretmanom u Mariboru.Za ceo prosli postupak samo jedno vadjenje estradiola deveti dan I par ultrazvukova i uvodjenje zene u stimulaciju sa cistom velicine pesnice na janiku.Uzas.I da ne uspe u Jevremovoj ja glasam za njih.Procedura maksimalno ispostovana!Pozdrav zenice,javljam se sa vestima o broju jajnih celija i embriona.
Ikici75 Veliki Poljubac!Ne brini za secer,konsultuj ginekologa!:heart:

PADAR,

MM je vec popio ciprocinal jer je imao bakterije u spermokulturi i ponovio nalaze, juce mi javili da su ok. Nisu mi rekli da pocne opet.
Potpisijem to sto si rekla za njih, stvarno su profesionalni i maksimalno ljubazni!
Meni je endom. samo 8mm:( . Milica kaze da je ok.

Drage moje,evo i mene posle kraceg vremena :(
Nisam mogla ni da zamislim kroz sta cu proci kad sam videla negativan nalaz:sad2::sad2::sad2::sad2:
Jaaaaaako,jaaaaaako mi je bilo strasno!!!!!
Onda sam od sestre "otela bensedine" :super::super::super:
Ali bez brige :zper: ,zovu se Boki i Zarko,imaju 7 i 9 godina...andjeli kekini!!!!
Vratili su me u zivot za 3 dana
Hvala vam SVIMA na ogromnoj podrsci i lepi recima
Od 1. maja u nove pobede,po bar 2 bebe...necu vise biti skromna :roll:
Ljubim vas puno!!!!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back