skandia
Aktivan član
- Poruka
- 1.117
Jelena CESTITAM !!!!!!! Sve najbolje tebi i tvojim malim mrvicama !!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Labradorka,Cranberry,dobro dosle !!!!!! Sve najbolje i da se sto manje zadrzite na ovim stranicama,a mozete i poslije,ali kao mamice !!!!!!!

Draga labradorka,nemas cega da se plasis,kad samo pomislis zarad cega to radis,sve je lakse.... Ah,da i sve se zaboravi kad ugledas mali zamotuljak.... Sve sam to prosla prije 4 godine i ne planiram vise, ali ipak bez obzira,s vremena na vrijeme svratim malo na ovaj kutak i kazem ako imam sta pametno.... I svaka me vasa pobjeda ovdje jako obraduje.... samo hrabro,pa da i nas uskoro obradujes lijepim vijestima......Puno hvala!!!
Iskreno malo se plasim svega sto predstoji ali mi je potpuno jasno da se u ovakvom drustvu sve mnogo lakse podnese!Prava ste ekipa!![]()

jelena....BRAVO,neka ti je srecna i laka trudnoca
a sto se tice bete, i meni je bila isto tolikasrecno pa se javi posle "prebrojavanja"
sad uzivaj i opusti se sve ce biti ok. videces![]()

Jeco neka ti je sa srecom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ima vas bas dosta s obzirom na betu

Vrtesko, a ti se ne hvalis devojkama sa svojim vestima? : ))))
Jelena,videla sam kod tebe da je i Zorica trudna,pa ti,pa ja i sve 3 iz Genesisa
Svaka cast Genesis i dr Crnogorac i dr Kopitovic

Evo me i ja da se javim sa zvanicnom betom koja je 656.Danas je 10.dan nakon transfera blastociste,tako da mislimo da i nas ima vise
Bogami,puno je Genesis trudnicaJelena,videla sam kod tebe da je i Zorica trudna,pa ti,pa ja i sve 3 iz Genesisa
![]()
Jelo,ti si sledeca Genesis trudnica,ne brini,
Sve vas pozdravljam i sve najlepse vam zelim i navijam za sve![]()
nema je pazarkica nigde,samo je fb. stavila lepu vesti od tad joj se "gubi svaki trag"
ja sam sigurna da uziva sa svojom princezom
i da smo joj mi sad zadnja briga 

ako samo neka uzva,mogu samo da zamislim kako je mazi i ljubi po celi dan 

ikicenema je pazarkica nigde,samo je fb. stavila lepu vesti od tad joj se "gubi svaki trag"
ja sam sigurna da uziva sa svojom princezom
i da smo joj mi sad zadnja briga
ako samo neka uzva,mogu samo da zamislim kako je mazi i ljubi po celi dan
ti kako si ,kako napredujes???![]()
Evo me i ja da se javim sa zvanicnom betom koja je 656.Danas je 10.dan nakon transfera blastociste,tako da mislimo da i nas ima vise
Bogami,puno je Genesis trudnicaJelena,videla sam kod tebe da je i Zorica trudna,pa ti,pa ja i sve 3 iz Genesisa
![]()
Jelo,ti si sledeca Genesis trudnica,ne brini,
Sve vas pozdravljam i sve najlepse vam zelim i navijam za sve![]()
svake sekunde se nesto desava....sad su fazonu "mi smo veliki"
a pojma nemaju da se snadju bez mene
bas ovih dana spremam dokumentaciju za operaciju za sina(bubna opna mu je pukla) pa sam po celi dan bila sa njim na neke preglede,a ovi tvoje me zvrckali svaki cas,te gde su nam skafanderi,a sta da obucemo ispod a gde su nam rakavice....joooj
ja sam ti "kucna uciteljica" imam svoj "mali razred" i trenutno se ispitujemo:nafta, rude,solarna energija,obnovljivi i neobnovljivi izvori enerije....sve sam naucila prepitujuci njih

Gdje si ti nama Vodolijice? Bas tako mila,majka je jedina osoba koja voli,prije nego sto te upozna.... i bez obzira svaka prava majka voli svoje dijete sa svim njegovim dobrim i losim vrlinama.... Ima li zime kod tebe? Kod nas vec par dana bas hladno i vjetar dosadni... Ljubimo te i mislimo na tebe.... A tvoj ce dan vec doci,red je i zasluzila si i neka mi oproste ostale drugarice sto za tebe navijam za jednu nijansu vise....JELENA,VRTESKA cestitam,neka vam je sa srecom a sad zna se,uzivajte u najnovijoj ulozi.Danas sam procitala jednu lijepu recenicu gdje stoji da je MAJKA jedina osoba koja te voli i prije nego sto te upozna.Divno zar ne? Sve ostale drugarice puno pozdravljam i hrabro samo naprijed,doci ce i nas dan......................MORA.

JELENA,VRTESKA cestitam,neka vam je sa srecom a sad zna se,uzivajte u najnovijoj ulozi.Danas sam procitala jednu lijepu recenicu gdje stoji da je MAJKA jedina osoba koja te voli i prije nego sto te upozna.Divno zar ne? Sve ostale drugarice puno pozdravljam i hrabro samo naprijed,doci ce i nas dan......................MORA.
Gdje si ti nama Vodolijice? Bas tako mila,majka je jedina osoba koja voli,prije nego sto te upozna.... i bez obzira svaka prava majka voli svoje dijete sa svim njegovim dobrim i losim vrlinama.... Ima li zime kod tebe? Kod nas vec par dana bas hladno i vjetar dosadni... Ljubimo te i mislimo na tebe.... A tvoj ce dan vec doci,red je i zasluzila si i neka mi oproste ostale drugarice sto za tebe navijam za jednu nijansu vise....![]()
Cao Danvel,
i ja sam se, posle 2 neuspele inseminacije, prijavila za VTO o trosku drzave i odlucila da radim u Genesisu. Meni su svi hormoni OK, ali koleginici koja ide u isto vreme kad i ja nisu. Zajedno smo isle na komisiju u Betaniju (drugostepena) i nisu pravili probleme oko nalaza hormona. Sto je meni i logicno, taman posla da mora biti sve u redu, onda ne bi bilo ni potrebe za lekarimatako nekako ja mislim
Iznenadilo me je da procedura za prijavljivanje nije mnogo komlikovana, mislila sam da ce vise da zadevaju
Neka se ipak javi jos neko ako ima drugacije iskustvo, mozda smo mi samo dobro prosle taj dan. U Betaniji je bila jeziva guzva kad smo mi isle, pa su odradili komisiju za cca 3 min po osobi. Jedino sto se dugo ceka izmedju prvostepene i drugostepene komisije, a i kasnije sam dugo cekala za Genesis. Strpljenje mi nije jaca strana, ja sam htela da to sve bude "u roku od odmah", ali cvrc...![]()