Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da,vidim da si isto iz N.S.,moj ginekolog je na papiriću napisao analize koje treba suprug da uradi,pa je on sa tim otišao kod svog izabranog lekara koji mu je dao upute za higijenski i sve je bilo besplatno,jedino se žalio da jako grubo uzimaju briseve uretre za razliku od privatnih lab.kao tako mora da bi bio verodostojan nalaz.
Jelena izgleda zaglavila u kafani da proslavi:klap:

E da jedino smo spermogram radili privatno a i to je na komisiji u Betaniji bilo reči da se kod njih uradi,znači može,ali ipak nisu tražili da ponovimo.Prvi put kad smo radili 2008.su insistirali na spermogramu iz Biotesta koji je grozan i po nalazu i po stavkama,sad smo radili u Medlabu jer sam se prethodno raspitala i rečeno je da može bilo gde da se radi,pozz

Bravo Jelena!! :klap:Dobro je Paris rekla, danas je dan za pozitivne bete, ovo je treca po redu danas za koju smo cule:D Neka ti je skolska trudnoca.

Inace, utrogestan se pije do 12. nedelje, a po potrebi duze, ako lekar odredi. I ja sam kao i ti uzimala 3x2 + inekcije na 5-ti dan koje sam dobijala do prvog UZ-a.;)

Jelo, ja sam na poslednjem UZ-u imala 19 folikula od 16 do 21mm i dobili smo 25 jc, tako da nemoj da se tripujes da ce biti prazni, veruj mi bice ih vise nego dovoljno.:super:

Ikice, trudnjacice moja :kiss::cao:

Vidim ima dosta mojih novosadjanki :D Puno srece drage moje, neka se svima postupak zavrsi kao Jeleni mb:ok:

Bravo Jelena!!!!!!!!!Super! Gde ste cure,mene nije bilo dugo vremena.Prosli smo komisiju i bili na klinici, nalaz mm grozan.Dobili profertil 3 meseca a danas nakon 2,5 meseca terapije spermija 0.Strasno.Pijem mikroginon ali ce sve prekinuti jer nemaju sa cime da rade.
Puno vas ljubim.

Bravo Jelena!!!!!!!!!Super! Gde ste cure,mene nije bilo dugo vremena.Prosli smo komisiju i bili na klinici, nalaz mm grozan.Dobili profertil 3 meseca a danas nakon 2,5 meseca terapije spermija 0.Strasno.Pijem mikroginon ali ce sve prekinuti jer nemaju sa cime da rade.
Puno vas ljubim.
Oficiruso, imaju li doktori neko objasnjenje zasto je spermogram sad takav i hoce li raditi neka ispitivanja?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back