Jelena mb
Zainteresovan član
- Poruka
- 346
Normalno je Jelena, samo se opusti, i mene je bolelo, cak sam i plakala mislila sam da cu svakog trenutka dobiti! Cekamo veliku betu i navijamo! Kiss
I ja sam plakala,jako sam se uplašila
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Normalno je Jelena, samo se opusti, i mene je bolelo, cak sam i plakala mislila sam da cu svakog trenutka dobiti! Cekamo veliku betu i navijamo! Kiss
Devojke danas mi je deseti dan od ET osetila sam jak bol u predelu materice nema krvarenja,samo sam jako nervozna jer sutra vadim betu.Da li je to normalno?
Pariz divno je kad te vidim uvek se jako obradujem !!!!!
Jako me zanima koja je laboratorija u pitanju... Cisto da napomenem, da sam kao i ti iz NS-a i da sam u par navrata imala lazno pozitivne nalaze, kao i pogresne u laboratoriji Medlab. Od poslednjeg ekscesa, zaobilazim ih u sirokom luku.
I ja sam plakala,jako sam se uplašila
Devojke danas mi je deseti dan od ET osetila sam jak bol u predelu materice nema krvarenja,samo sam jako nervozna jer sutra vadim betu.Da li je to normalno?
Draga, ja sam takve bolove i presecanja imala od momenta ET-a pa do 5-og meseca trudnoce! : ))
Navijam za tebe i tvoje mrve sutra!
Bule,zajedno smo jače,zar ne?!
Šta ima novo kod tebe,ne pišeš,nema te...zašto?
Na poslednjem UZ 20 folikula po 21mm. Veceras pregnil a u petak aspiracija. OD danas pijem utrogestan 3 puta po dve i dovicin 5 dana. Do kada ste vi pile utrogestan?
JELENA ocekujemo te sa lepim vestima!!!!!
Vadila sam krv,večeras u 18h su gotovi rezultati.Što je to sad dugačko ,kad se nešto čeka nikad dan da prođe,Javim vam rezutate.Nadam sa najboljem.
Zvala sam sinoć Genezis i sestra je rekla da ne treba da brinem,nije ona nikad bila u našoj koži,pa ne zna kako je.Kako da ne brinem.Ali utešile su me poruke naših prijateljica sa foruma.Mnogo vam hvala na podršci!!!!!![]()
![]()
Jelo, pa ti si mašinica za jć!!!
Ja sam mislila da se pregnil da se daje kad su folikuli manji. Bar su mi tako radili na inseminaciji. Super...ko te je pregledao? Jel jedva čekaš?
Danas me je gledala Aleksandra Trninic -Pjevic. Jedva cekam al sada se tripujem da ne budu folikuli prazni1![]()
Na poslednjem UZ 20 folikula po 21mm. Veceras pregnil a u petak aspiracija. OD danas pijem utrogestan 3 puta po dve i dovicin 5 dana. Do kada ste vi pile utrogestan?
Drage devojke,vec duze vreme vas citam i pratim vase price i sve sam se nadala da mozda necu morati i sama kroz sve ovo da prolazim ali sada vise nema cekanja..![]()
Pokusavamo vec 2 godine,problem je spermogram.Od rezultata me vec boli glava,sto se vise trudimo da ih popravimo oni sve losiji.Ali sta je tu je..
Imam neke nedoumice vezane za sam postupak pa se nadam da cete mi pomoci.
Zelim srecu svakoj u ovoj borbi i da dodjete do cilja sa sto manje komplikacija!