Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jako me zanima koja je laboratorija u pitanju... Cisto da napomenem, da sam kao i ti iz NS-a i da sam u par navrata imala lazno pozitivne nalaze, kao i pogresne u laboratoriji Medlab. Od poslednjeg ekscesa, zaobilazim ih u sirokom luku.

I ja imam loše iskustvo sa Medlabom, u Novom Sadu...
Čak su sinu naših prijatelja(2 godine) napisali da je pozitivan na klamidiju... žena se prepala, srećom odmah je otišla i uradila analizu u dr.laboratoriji i sve je ok...

:rumenko::heart::heart::heart::ok:
Bule,zajedno smo jače,zar ne?!
Šta ima novo kod tebe,ne pišeš,nema te...zašto?

Mala ne stizem nikako, upala sam u veliku guzvu na svim frontovima. Frka na poslu pa samo stizem da prelistam forum cisto da vidim sta se desava a kuci takoreci i nisam.........udaje mi se sestra :D pa malo oko toga jurim a jurcam i po lekarima.
Radila sam raznorazne analize i hormoni su mi u totalnom haosu TSH 5.39 ; FSH23.4 ;LH47 ; estradiol 602 :eek:..............dobijam 2xmesecno,,,,,,,,,uzasno se osecam:sad2:
Idem kod dr.Š uskoro.......imam zakazano.
Eto to su ti novosti ali u svakom slucaju pratim sta se desava i cim stignem javljam se i ovde i tamo.
:heart::heart::heart:

Vadila sam krv,večeras u 18h su gotovi rezultati.Što je to sad dugačko ,kad se nešto čeka nikad dan da prođe,Javim vam rezutate.Nadam sa najboljem.
Zvala sam sinoć Genezis i sestra je rekla da ne treba da brinem,nije ona nikad bila u našoj koži,pa ne zna kako je.Kako da ne brinem.Ali utešile su me poruke naših prijateljica sa foruma.Mnogo vam hvala na podršci!!!!! :cmok2: :heart:

Na poslednjem UZ 20 folikula po 21mm. Veceras pregnil a u petak aspiracija. OD danas pijem utrogestan 3 puta po dve i dovicin 5 dana. Do kada ste vi pile utrogestan?
JELENA ocekujemo te sa lepim vestima!!!!!

Jelo, pa ti si mašinica za jć!!! :zper::zper:
Ja sam mislila da se pregnil da se daje kad su folikuli manji. Bar su mi tako radili na inseminaciji. Super...ko te je pregledao? Jel jedva čekaš?

Vadila sam krv,večeras u 18h su gotovi rezultati.Što je to sad dugačko ,kad se nešto čeka nikad dan da prođe,Javim vam rezutate.Nadam sa najboljem.
Zvala sam sinoć Genezis i sestra je rekla da ne treba da brinem,nije ona nikad bila u našoj koži,pa ne zna kako je.Kako da ne brinem.Ali utešile su me poruke naših prijateljica sa foruma.Mnogo vam hvala na podršci!!!!! :cmok2: :heart:

jelena, drzim pesnice i navijam iz sveg srca!!!!! mora biti veeeeeelika trocifrena!!!!!

Drage devojke,vec duze vreme vas citam i pratim vase price i sve sam se nadala da mozda necu morati i sama kroz sve ovo da prolazim ali sada vise nema cekanja.. :(
Pokusavamo vec 2 godine,problem je spermogram.Od rezultata me vec boli glava,sto se vise trudimo da ih popravimo oni sve losiji.Ali sta je tu je..
Imam neke nedoumice vezane za sam postupak pa se nadam da cete mi pomoci. :)
Zelim srecu svakoj u ovoj borbi i da dodjete do cilja sa sto manje komplikacija!

Jelena,navijamo svom snagom.Danas je dan za pozitivne bete...veruj mi. :)
Jelo,koko,samo napred!!
Labradorka,dobrodošla u društvo!!Tako izgleda ovaj naš krug-začaran,a na kraju kad se san ostvari,onda postane čaroban-zato se valja i boriti za to!!
Srce,sa srećom!!
Zlobnice,bravo,konačno i ta strana ispisana!!
Bule,neka je sa srećom udaja sestre! Ti se pozabavi hormonima,mada sam i pretpost. tako nešto zbog prirode postupka koji čekaš.
Vidim da ćeš početi i sa terpaijom za štitnu...dobrodošla u klub!

Na poslednjem UZ 20 folikula po 21mm. Veceras pregnil a u petak aspiracija. OD danas pijem utrogestan 3 puta po dve i dovicin 5 dana. Do kada ste vi pile utrogestan?
JELENA ocekujemo te sa lepim vestima!!!!!

Ja ga pijem još uvek 3 puta po 2,i prima sam posle ET 3 injekcije Progesterona na 5 dan po jednu.Pijem ga do kontrole bete.Posle ne znam kolika će doza biti.Od njega hoće da ti se malo vrti u glavi,meni se dešavalo kad primim injekciju da osećam blage vrtoglavice,tako da se ne uplašiš od čega je,kao ja. :zcepanje: Želim ti svu sreću.Svi smo mi imali te strahove ali videćeš bez razloga.Imaš puno jć biće tu i puno folikula :cmok:

Drage devojke,vec duze vreme vas citam i pratim vase price i sve sam se nadala da mozda necu morati i sama kroz sve ovo da prolazim ali sada vise nema cekanja.. :(
Pokusavamo vec 2 godine,problem je spermogram.Od rezultata me vec boli glava,sto se vise trudimo da ih popravimo oni sve losiji.Ali sta je tu je..
Imam neke nedoumice vezane za sam postupak pa se nadam da cete mi pomoci. :)
Zelim srecu svakoj u ovoj borbi i da dodjete do cilja sa sto manje komplikacija!

Dobrodosla draga i zelim ti brzo preseljenje na Kutak za trudnice! Samo pitaj, ne ustrucavaj se!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back