Jesu li vas boleli jajnici tokom stimulacije? Mene bas jako boli?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdravljam sve devojke sa foruma. Pre više od godinu dana bila sam na ovom foruma. iza mene je jedan bezuspešni pokušaj u Jevremovoj. Posle novog pokušaja u Rusiji, sada sam u drugom stanju 14-ta nedelja. Pre nedelju dana doputovala sam iz Rusije u Srbiju pa vas molim ko može da mi pomogne. Pošto i dalje moram ići na kontrole, gde u Beogradu ili Novom Sadu mogu naći najbolje specijaliste za UZ, skrining i vođenje trudnoće. Unapred zahvalna na pomoći.
Jesu,mora da bole jer imaš više folikula.Govorim iz ličnog iskustva
Kako se ti osecas? Koliko jasdana do bete?
Boli me povemeno materica ali ne kao kad treba da dobiješ nego nekako drugačije,grudi me ubiše,i svremena na vreme imam vrtoglavice ali kažu ta je to od Utrogestana...Vadim betu u sredu i nadam se da će biti pozitivna...
Jelena, hoće, verujemo i navijamo za to!!
Jelo, mora da imaš dosta folikulčića!!!![]()
Pozdravljam sve devojke sa foruma. Pre više od godinu dana bila sam na ovom foruma. iza mene je jedan bezuspešni pokušaj u Jevremovoj. Posle novog pokušaja u Rusiji, sada sam u drugom stanju 14-ta nedelja. Pre nedelju dana doputovala sam iz Rusije u Srbiju pa vas molim ko može da mi pomogne. Pošto i dalje moram ići na kontrole, gde u Beogradu ili Novom Sadu mogu naći najbolje specijaliste za UZ, skrining i vođenje trudnoće. Unapred zahvalna na pomoći.
samo na kratko da vam se javim, danas sam konacno stigla iz praga!!!!!! transfer je bio juce, imam cak na usb-u snimak mojih embriona kako su se razvijali 96 sati pre vracanja
sutra cu poslati detaljan izvestaj za sve one koje interesuje iskustvo iz praga kod doktorke sonje...
za sada samo da kazem da ponosno cuvam moje tri mrvice!![]()
Mnogo mi je drago da su utisci tako dobri!!Eksperiment sa donatorskim materijalom je pokazao da u prvih 96 sati razvoja ne postoji evidentna razlika u razvoju embriona, mada, što kaže embriolog, niko ne zna šta se dešava kasnije, pa je ovo bila varijanta na koju smo se odlučili...folnu kiselinu 10mg dnevno, i neki Prednison ili tako nešto, nisam baš stručna da objasnim čemu služi.....