zsuki75
Ističe se
- Poruka
- 2.720
Draga Elice, Bet, Vodolijice, Zsuki,
Hvala vam svima na odgovorima i podršci.
Naime, i ja sam mislila da klinika može da se bira, ali na kraju je ispalo da nije moglo: muž i ja smo prošli komisiju u Frontu u januaru prošle godine, i sami smo mislili da možemo da se odlučimo, ali onda su nas samo u febrauru pozvali iz RZZO-a i rekli da je sve prebačeno na Front i da nema biranja. Tako da ne znam ni sama šta sad i kako. Možete li mi vi pomoći pa ispirčati kad ste bili na Komisiji i kada ste radili, pa ste onda mogli da birate.
Izvinjavam se svima kojima je moja priča zazvučala preterano, ne želim nikoga da obeshrabrujem, daleko bilo: u tom periodu kad sam ja radila, u Frontu je bila strašna gužva, sve se radilo kao na traci, ceo dan smo provodili tamo i osim samog stresa koji donosi VTO, organizacija i pristup prema nama su samo dodavali još stresa.
Hvala vam svma, pišite
Hello Margo, ne razumem šta se desilo tada, ali ja još nisam čula da ne možeš da biraš kliniku....ja sam na komisiji bila 2009 u aprilu i najnormalnije smo birali kliniku, tada Genesis u ns.
a što se čekanja tiče.....mislim da na to treba psihički da se pripremiš

mi u genesisu nismo imali čekanja, boce sam dobijala uredno od sestara u unapred dogovoreno vreme. na UZ je možda bilo malo čekanja, ali sve u granicama tolerabilnosti. nerviralo me je jedino što sam sve vreme imala osećaj da oni moj ciklus, stimulaciju, ultrazvokove, aspiraciju, ET usklađuju sa doktorkinim slobodnim vremenom, a ne sa potrebama mog organizma....pošto svi doktori iz Genesisa rade puno radno vreme u Betaniji, a ovde kad stignu.....užas. Mislim da se sada to malo promenilo na bolje, bar iz priča, uskočila je dr Crnogorac, pa ona koordiniše sve. Kada sam ja radila sve se svodilo na dr Kopitović, koja je sjajna ali ne može žena sve da postigne...
e sad moram na ručak, ali nastaviću kada se vratim. kiss
Poslednja izmena:

imam još fore, pa ako ne uspe ni ovaj pokušaj u Segedinu, moraću za sledeći da iskoristim državu, jer nemam više para. Jednostavno.

volim te punooooo
,mi smo se dogovorile da idemo u korak jedna za drugom,a ti malo kasnis..........ma nema veze ,cekacu te ja,,samo pozuri

.......neobaziri se na prethodno iskustvo,vec stisni zube i guraj samo napred............veliki pozdrav i poljubac
...............sve vas jos jednom ljubimo i pozdravljamo