Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ehej mali pariz!
baš sam se pitala gde si z:poz:
da u ponedeljak radim ponovo ogtt sa glukozom, pa sam se dvoumila da li trebam da pijem met tokom opterećenja, ali danas sam nalovila Stokićku, pa mi je rekla da ne pijem.
eto. i gotovi su mi rezultati, sva moguća antitela negativna. još čekam neke markere za trombofiliju.
kako si mi ti? šta ima novo kod tebe??? :zimag:

Zsuki,javi sutra kako je bilo.Super za sva antitela ,a koja si radila? Za štitnu,antikardiolipinska,antifosfolipidna?
Ja sam ok,tačnije,zakačio me neki stomačni virus,i nisam neka.Ostatak priče je o.k. danas se kitio stan :)
Ikice,kako napreduješ,trudnice? :)
Novim članovima želim dobrodošlicu i debelu betu!

:zjelka2:Jao Paralijan, stvarno su preslatki, kako su te samo iznenadili! A tek ces da vidis sta je udav kad mi dobijemo svoje mrvice, pa pocnemo da te nesto zapitkujemo svaki cas!
Ja sam se danas tako nesto zamislila- sta ce biti ako rodim blizance da li ce biti mnogo mali i kako cu ja da ih iznesem do kraja, pa se samo gledam u ogledalo i cini mi se da mi je vec veeeliki stomak. Ja sam sva nekako majusna i sitna, pa samo razisljam da li ce imati mesta i tako, svasta motam po glavi.
Inace, dosta odmaram i samo najlakse poslove po kuci radim, bas se pazim i naravno i dalje zavirujem u gace!
Mali pariz, cmokic za tebe da brzo ozdravis!z:poz:
Bravo Bubice, uzivaj sa mrvicama, koji ti je doktor radio transfer?

Ikice radila mi je Kopitovicka i videcemo da li ih je dobro smestila.Inace i ja imam isti trip sta ako su 2ke, 3ke kako cu,sta cu,dali cu uspeti izneti...Ali pre svega treba da proverim beticu,pa cemo videti sta ona kaze.A sta mislis za kolko dana mogu da radim test,ponavljam transfer mi je uradjen juce...

Ikice radila mi je Kopitovicka i videcemo da li ih je dobro smestila.Inace i ja imam isti trip sta ako su 2ke, 3ke kako cu,sta cu,dali cu uspeti izneti...Ali pre svega treba da proverim beticu,pa cemo videti sta ona kaze.A sta mislis za kolko dana mogu da radim test,ponavljam transfer mi je uradjen juce...

Kopitovicka je super, sigurna sam da je uadila odlicno. Ja sam u prvoj VTO betu radila 12-tog dana od ET(s tim sto je dan transfera 0-ti dan), a sada sam radila 13-tog dana. Mislim da ni 12-ti dan nije rano, ako je uspelo, pokazace se! Samo odmaraj i uzivaj, cmok!

Bubice dobrodošla. Ista meta isto odstojanje....z:D I ja sam radila kod dr Kopitović (žena zmaj!!!) uz svesrdnu pomoć dr Irene Bujas (jer Kopitovićka nema baš vremena za sve). Oduševile su me obe. Kopitovićka njenom sigurnošću, brzinom i pamćenjem a Irena sa svojim ljupkim osmehom i toplom reči. Neverovatno koliko nisu sujetne, kako se dogovaraju oko svega. Na transferu su bile prisutne obe, pa su mi dalja uputstva davale naizmenično. Vrlo slatko :znamiguje: Draga, betu vadiš 13-14 dan nakon transfera (13. ako više nemaš strpljenja!)

Draga Ikice, mislim da svi mi kojima je vraćeno više od jednog embriona, nakon prve ushićenosti da smo dobile šansu da imamo svoje male, preslatke bebice, upadamo u paniku: šta ako budu dvojke ili trojke. Ja još ni betu nisam uradila a već tripujem kao i ti :zcepanje:

Ikice,KomariceNs moje drage podrskice:zskace:,ubediste me da ne radim test na trudnocu vec danasz:mrgreen::deda:,koliko sam poblesavilaz:shock:.
Znam da je Kopitovicka super i zato se jos vise nadam da je sve ok...
Komarice kada ti vadis betu?z:kiss:
Ikice kako se ti osecas?z:kiss:
:veseljaci: a ovo su tri moje mrvice,lice na oca...:zskace:

Bubice dobrodošla. Ista meta isto odstojanje....z:D I ja sam radila kod dr Kopitović (žena zmaj!!!) uz svesrdnu pomoć dr Irene Bujas (jer Kopitovićka nema baš vremena za sve). Oduševile su me obe. Kopitovićka njenom sigurnošću, brzinom i pamćenjem a Irena sa svojim ljupkim osmehom i toplom reči. Neverovatno koliko nisu sujetne, kako se dogovaraju oko svega. Na transferu su bile prisutne obe, pa su mi dalja uputstva davale naizmenično. Vrlo slatko :znamiguje: Draga, betu vadiš 13-14 dan nakon transfera (13. ako više nemaš strpljenja!)

Draga Ikice, mislim da svi mi kojima je vraćeno više od jednog embriona, nakon prve ushićenosti da smo dobile šansu da imamo svoje male, preslatke bebice, upadamo u paniku: šta ako budu dvojke ili trojke. Ja još ni betu nisam uradila a već tripujem kao i ti :zcepanje:

zena je divna...radila mi dva carska reza...:)

Joj,super, ja sam mislila da je mnogo komplikovanije doci do nje da te poradja.Htela bih te jos nesto pitati posto vidim da imas iskustva,nije mi jasno kolika beta treba da bude na prvom vadjenju krvi tj.12 dana od transfera? Nailazim na razlicite podatke pa mi nije jasno dali su razlicite reference u pitanju ili nesto drugo...?

Evo jos jednog pacijenta dr Kopitovic : )
Koji dan nakon aspiracije si imala transfer? Ti osmocelijski embrioni ne zvuce lose : ) i meni su vraceni i bingo - iz prve : )
Ja sam betu radila 12. dan od transfera, s tim sto taj dan racunas kao nulti. Bila je 158 : ). Izbegavaj kucne testove, meni je bio negativan i ziva sam se pojela dok beta nije stigla.... Srecno!

Evo jos jednog pacijenta dr Kopitovic : )
Koji dan nakon aspiracije si imala transfer? Ti osmocelijski embrioni ne zvuce lose : ) i meni su vraceni i bingo - iz prve : )
Ja sam betu radila 12. dan od transfera, s tim sto taj dan racunas kao nulti. Bila je 158 : ). Izbegavaj kucne testove, meni je bio negativan i ziva sam se pojela dok beta nije stigla.... Srecno!

Sve cestitke neka ti trudnoca bude laka i lepaz:dm5:z:dm5:z:dm5:z:dm5:z:dm5:z:dm5:

Drage moje, svima najlepše hvala na lepim željama. U utorak ponavljam betu i idem na slikanje.
Draga Bubice, mislim da nema žene koja posle transfera nije nervozna, to ti je normalno stanje :znamiguje:
Gledaj da smisliš neke ležeće zanimacije da malo skreneš misli: zanimljiva knjiga - evo preporučujem ti Izgubljeni simbol od Den Brauna, filmčići - kako su praznici vala ih ima dovoljno z:lol:, turpijanje noktiju, rešavanje ukrstenica i sudoka itd. I samo hrabro!!!!

komarice,z:dm:z:dm:,smislicu vec nesto,mastovita sam jaz:mrgreen: a ti uzivaj u mastanju o danu kad ces ugledati taj maleni deo sebe,ili mozda vise njihz:dm4:,ja sam narucila ove iz Medlaba da mi dodju kuci izvaditi krv za betu 6. januara,ajme al je dalekoooooooooooz:dm3:

Komarice, sugradjanko moja,presrecna sam zbog tebe i od srca ti zelim mirnu i divnu trudnocu.:vatromet:http://forum.krstarica.com/images/s...krstarica.com/images/smilies/th_fireworks.gif
Ih,kakva ce to Nova godina biti:zjelka2:

Sofiice,transfer mi je radjen 25.12 a aspiracija 22.12, joj znas kako sam nestrpljiva,naduvana i nervoznaz:hm:.

Bubice, odlicno! Znaci transfer je bio 3 dana nakon aspiracije i idealno je da tada budu osmocelijski embrioni! Isto kao meni : ) Znaci danas je 4. dan od ET-a.

Komarice, cestitam! Izgleda ce biti blizanci : ) Kad ponavljas betu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back