mali pariz
Zainteresovan član
- Poruka
- 315
ehej mali pariz!
baš sam se pitala gde si
da u ponedeljak radim ponovo ogtt sa glukozom, pa sam se dvoumila da li trebam da pijem met tokom opterećenja, ali danas sam nalovila Stokićku, pa mi je rekla da ne pijem.
eto. i gotovi su mi rezultati, sva moguća antitela negativna. još čekam neke markere za trombofiliju.
kako si mi ti? šta ima novo kod tebe???![]()
Zsuki,javi sutra kako je bilo.Super za sva antitela ,a koja si radila? Za štitnu,antikardiolipinska,antifosfolipidna?
Ja sam ok,tačnije,zakačio me neki stomačni virus,i nisam neka.Ostatak priče je o.k. danas se kitio stan

Ikice,kako napreduješ,trudnice?

Novim članovima želim dobrodošlicu i debelu betu!

Jao Paralijan, stvarno su preslatki, kako su te samo iznenadili! A tek ces da vidis sta je udav kad mi dobijemo svoje mrvice, pa pocnemo da te nesto zapitkujemo svaki cas!
I ja sam radila kod dr Kopitović (žena zmaj!!!) uz svesrdnu pomoć dr Irene Bujas (jer Kopitovićka nema baš vremena za sve). Oduševile su me obe. Kopitovićka njenom sigurnošću, brzinom i pamćenjem a Irena sa svojim ljupkim osmehom i toplom reči. Neverovatno koliko nisu sujetne, kako se dogovaraju oko svega. Na transferu su bile prisutne obe, pa su mi dalja uputstva davale naizmenično. Vrlo slatko
Draga, betu vadiš 13-14 dan nakon transfera (13. ako više nemaš strpljenja!)
,ubediste me da ne radim test na trudnocu vec danas
,koliko sam poblesavila
.
a ovo su tri moje mrvice,lice na oca...

.
, turpijanje noktiju, rešavanje ukrstenica i sudoka itd. I samo hrabro!!!!
,ja sam narucila ove iz Medlaba da mi dodju kuci izvaditi krv za betu 6. januara,ajme al je dalekooooooooooo