Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Skandi,a sta da kazem za mog druga Bokija,nego jednu veliku pusu nazad. Ja sam opet uskocila u onu svakidasnjicu,radim relativno puno tako da bas i neprimjecujem ovu vrucinu. Osim, ako radim ujutru,onda iskoristim ovo prekrasno vrijeme navece za lijepu setnjicu sa mm pored jezera,ili kroz grad(pa onda dobijem i sladoled) i naravno na balkonu do "fajronta".Obozavam ovakve veceri.Ima li u tvojoj carsiji sta novo? Kad polazi Boki u vrtic?Ljubim vas.

Ikice,sreco pa gdje si ti? Ja vec pomislila da si nesto umutila kad se nejavljas,pa onako kao slucajno da nas iznenadis.Eh da je bar tako,i ja bi bila sretna u tvoje ime.Nemoj da mi se sekiras i nerviras,nego samo stavi svoj cilj u prvi plan i polako. Jednom mora upaliti. Ljubim te.

Milice tebi i tvom Sergeju isto tako velika pusa.Lijepo se provedite na Zlatiboru i uzivajte.
Planiras li i ti ponovo i uskoro sledeci pokusaj?

Za sve ostale drugarice puno,puno srece,dobrih zivaca i sto manje sekiranja.:heart:

Skandi,a sta da kazem za mog druga Bokija,nego jednu veliku pusu nazad. Ja sam opet uskocila u onu svakidasnjicu,radim relativno puno tako da bas i neprimjecujem ovu vrucinu. Osim, ako radim ujutru,onda iskoristim ovo prekrasno vrijeme navece za lijepu setnjicu sa mm pored jezera,ili kroz grad(pa onda dobijem i sladoled) i naravno na balkonu do "fajronta".Obozavam ovakve veceri.Ima li u tvojoj carsiji sta novo? Kad polazi Boki u vrtic?Ljubim vas.

Ikice,sreco pa gdje si ti? Ja vec pomislila da si nesto umutila kad se nejavljas,pa onako kao slucajno da nas iznenadis.Eh da je bar tako,i ja bi bila sretna u tvoje ime.Nemoj da mi se sekiras i nerviras,nego samo stavi svoj cilj u prvi plan i polako. Jednom mora upaliti. Ljubim te.

Milice tebi i tvom Sergeju isto tako velika pusa.Lijepo se provedite na Zlatiboru i uzivajte.

Za sve ostale drugarice puno,puno srece,dobrih zivaca i sto manje sekiranja.:heart:

Ah Vodolijice draga, znaš kako se kaže-iz tvojih usta u Božje uši! Ništa novo kod mene, pripreme za komisiju, nalazi i slična smaranja! Ma ti ćeš nas prva obradovati, prosto je nemoguće da bude drugačije, samo veruj, a tvoja dobrota će biti nagradjena najlepšim poklonom!:zag::heart::cmok:

Ah Vodolijice draga, znaš kako se kaže-iz tvojih usta u Božje uši! Ništa novo kod mene, pripreme za komisiju, nalazi i slična smaranja! Ma ti ćeš nas prva obradovati, prosto je nemoguće da bude drugačije, samo veruj, a tvoja dobrota će biti nagradjena najlepšim poklonom!:zag::heart::cmok:

HVALA IKI. ZELIM TI ISTO I TO AKO MOZE JOS SLEDECI MJESEC.MOLIM TE NEGUBI
ZIVCE NA BEZVEZNJAKOVICE NEGO IH CUVAJ ZA KRAJ.Ja bar nemogu da se pozalim na neljubaznost osoblja cijelog tima ovde,svi su ok,iako je to ponekad onaj namjesteni smjesak na licu ipak je smijesak.Kroz sta vi dole prolazite mogu samo da zamislim.
(CAST IZUZECIMA).
Kod nas,imam utisak, i cistacica kad obuce mantil da sebi za pravo da ti ocita nalaz,te da te bar jedanput onako socno pogleda i da ti pogledom sve kaze a tek da nepricamo o med.sestrama i doktorima.:eek::rumenko::eek::roll:.

Draga vodolijice,nista novo i dalje trazim posao... Bila sam juce na jednom razgovoru,ne znam dal`ce sta biti....Restorancic jedan,pitala sam za pola radnog vremena,pa vidjecemo sta ce biti.. ustalom ovo je malo mjesto i nema puno izbora:restorani,prodavnice ili ciscenje kojekuda,mislim na pola radnog vremena.... Ima i par firmi,ali tu je puno radno vrijeme,sto za pocetak nemam u planu.... Boki 13 septembra polazi u vrtic i onda obaveze za citav zivot.... Ove tri godine su nacisto proletjele, sjecam se njegovog rodjenja,jos juce kao da je bilo.... Milo moje odraslo,jos malo pa u vrtic.... Ja sam i planirala poceti s radom tek kada krene u vrtic,pa cemo vidjeti kako i sta dalje... Pusa i pozdrav svima !!!!!

Samo hrabro Skandia draga i držim figice za posao, a Bokiju, velikom momku šaljem veeeeliki cmokić!
Samo da se pohvalimo,dobili smo posao... Danas me zvali i saopstili da su me primili i vec sljedece sedmice mogu na posao.. Ti, Ikice mora da si nam cvrstooooo drzala fige... I,za tebe od mog vragolana velikaaaaa pusa... :cmok: Svakako i jedna pusa za sve ostale !!!!! :heart: :zag:

Hvala,Vodolijice! Sad ste vi na redu(buduce mamice),da budete kuci. Ja sam realno receno moje vrijeme iskoristila do maksimuma. Cim mi je utvrdjena trudnoca prestala da radim i sastavila do sada.. I,citavo vrijeme imala novcana primanja,na sta se ne mogu pozaliti..... I hvala Bogu da smo ovdje,pas mozemo tako,ma znas i sama kako je...... Pa ako mi ne bude pasalo na poslu,mogu izdrzati 6 mjeseci(toliko mi je potrebno da steknem pravo na stemplanje),pa opet traziti posao koji mi pase....

Vodolijice, lepo kaže Skandi, sad je red na nas da se udebljamo i odmaramo, a ja sam zrela za jedan generalni remont, baš sam umorna. Bila sam danas na komisiji, u ponedeljak ću znati jesam li prošla! Držite figeee! cmok

Vodolijice, lepo kaže Skandi, sad je red na nas da se udebljamo i odmaramo, a ja sam zrela za jedan generalni remont, baš sam umorna. Bila sam danas na komisiji, u ponedeljak ću znati jesam li prošla! Držite figeee! cmok

Cao zenske,puno pozdrava za sve buduce i sadasnje mamice:heart::heart::heart:.Ja sam malo odmarala,psihicki i fizicki:whistling:.Usput prikupljala dokumentaciju,prosla prvu komisiju,danas odradila UZ u Visegradskoj,pa sledece nedelje da predam dokumentaciju.Posto se procedura malo razlikuje od proslog puta pitala bih te IKICE sta radim dalje,predam sva kopirana dokumenta,muz i ja potpisemo,i sta onda?Je li dolazim ponovo na komisiju ili cekam odgovor?:dontunderstand:LJUBIM VAS SVE

Hej Ikice pa super prolazis 100%. Bet bas te dugo nije bilo, ja sam uvek za sve zvala nikad nisam cekala da oni mene pozovu. Skandia cestitam na poslu, ma pokazaces se ti u najboljem mogucem svetlu, odmorila si s epored svog andjela pa si spremna za nove radne pobede!

Cao zenske,puno pozdrava za sve buduce i sadasnje mamice:heart::heart::heart:.Ja sam malo odmarala,psihicki i fizicki:whistling:.Usput prikupljala dokumentaciju,prosla prvu komisiju,danas odradila UZ u Visegradskoj,pa sledece nedelje da predam dokumentaciju.Posto se procedura malo razlikuje od proslog puta pitala bih te IKICE sta radim dalje,predam sva kopirana dokumenta,muz i ja potpisemo,i sta onda?Je li dolazim ponovo na komisiju ili cekam odgovor?:dontunderstand:LJUBIM VAS SVE

Ćao draga BET, dugo nam se nisi javljala, lepo je što si opet tu. Ja mislim da kada se prodju obe komisije onda se dobije pismo u kome piše kada da se javiš izabranoj klinici radi početka VTO. Bar je tako bilo prošli put, kad sam ja radila. Iskreno ne znam da li se procedutra promenila, ali mislim da nije, ionako je dosta komplikovano sve ovo. Najbolje da kada odeš na drugostepenu komisiju pitaš kakva je procedura, ja ću tako da uradim, pa ako prva saznam javiću! I ti ako saznaš nešto novo, molim te javi! Ljubim te i jedva čekam da ovog puta pobedimo!:zag:
Jelena, ja sam predala originale, ne znam da li bi prihvatili kopije, i prošli put sam predalvala originale, ali oni vrate sva ta dokumenta kada te ubace u svoju evidenciju!
Vodolijice, Miličice, hvala za figice!
Miličice, kad mali medenko kreće u planine, da tamo osvaja devojčice?

Ikice na planinu idemo 05.09. ja sam predavala fotokopije htela sam original ali sestra sa saltera mi je vratila i rekla daj kopiju. Svi ti originali su i dalje kod mene. Ja nisam zvala da pitam za komisiju, znam kad sam predala papire pitam sestru na salteru i ona mi kaze da ja lepo dodjem kad je Dr rekao jer komisiju prolazim 100% kod nas nije bilo vise komisija vec samo ta jedna u Visegradskoj, ovi moji iz Rzzo su bez problema uverili uput a da nisu ni pogledali nista od rezultata tako da to i ne racunam u komisiju.

Ja idem u ponedeljak u Visegradsku da predam kopije,tako su mi rekli.I da potpisemo suprug i ja,dalje cemo da vidimo.Ikice,idemo u nove pobede:super::super:.Nije nas valjda Pazarka tako brzo zaboravila,javi nam se Pazarkice:heart:.Milicica nam je najodanija,ona nas ne zaboravlja:heart:Javljam vam se sledece nedelje:zag:

IKICE,i mi tebi drzimo figice za ponedjeljak i proci ces u to sam sigurna... Aaaaaa,tek onda navijamo za tebe mila nasa,tj.kada udjes u postupak.... I tebi BET,sve najbolje zelimo i bas te dugo nije bilo........ SERGEJ tebi,mami i tati lijep provod i saljemo veliku pusu !!!!!!!

moja sestra se priprema za vantjelesnu da li postoji mogucnost da kod nje i supruga usled cestih i dugotrajnih posteva moze doci do neplodnosti i da li mogu uticati na sam tok vantjelesne unaprijed zahvalna.

Ishrana nema veze sa sterilitetom,da li su bili kod lekara i odradili preglede.Ishrana može da naškodi samo u trudnoći ukoliko nije raznovrsna,mora da unosi i belančevine i masti i vitamine.....

moja sestra se priprema za vantjelesnu da li postoji mogucnost da kod nje i supruga usled cestih i dugotrajnih posteva moze doci do neplodnosti i da li mogu uticati na sam tok vantjelesne unaprijed zahvalna.

Kao sto ti i vec rekose,post ce pre pomoci nego stetiti u bilo kom smislu,tako da se u tom pravcu ne opterecujes.Problem ako postoji zasigurno je u necem drugom,ne u tome.Pozdrav

ja samo da vas sve pozdravim :heart: citam vas radovno i svim novim i starim drugaricama zelim da sto pre dodju do svog cilja da sto pre ispunite svoje snove i da sto pre postanete mame :heart::heart: ja sam bas u frci ovih dana,spremam moje andjele za skolu :lol: za sad sam kupila 8 pari patika 8 bluzica i 4 trenerke a treba im jos :dash::rotf::rotf: uzivam u sopingu za njih sve je tako slatko i lepo :heart:
puuuuunooooo vas sve :cmok::cmok2: i borite se,jednom mora da uspe a kad uspe onda ce te da budete najsrecnije na svetu :super:
:bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back