vodolija 72
Zainteresovan član
- Poruka
- 214
Skandi,a sta da kazem za mog druga Bokija,nego jednu veliku pusu nazad. Ja sam opet uskocila u onu svakidasnjicu,radim relativno puno tako da bas i neprimjecujem ovu vrucinu. Osim, ako radim ujutru,onda iskoristim ovo prekrasno vrijeme navece za lijepu setnjicu sa mm pored jezera,ili kroz grad(pa onda dobijem i sladoled) i naravno na balkonu do "fajronta".Obozavam ovakve veceri.Ima li u tvojoj carsiji sta novo? Kad polazi Boki u vrtic?Ljubim vas.
Ikice,sreco pa gdje si ti? Ja vec pomislila da si nesto umutila kad se nejavljas,pa onako kao slucajno da nas iznenadis.Eh da je bar tako,i ja bi bila sretna u tvoje ime.Nemoj da mi se sekiras i nerviras,nego samo stavi svoj cilj u prvi plan i polako. Jednom mora upaliti. Ljubim te.
Milice tebi i tvom Sergeju isto tako velika pusa.Lijepo se provedite na Zlatiboru i uzivajte.
Planiras li i ti ponovo i uskoro sledeci pokusaj?
Za sve ostale drugarice puno,puno srece,dobrih zivaca i sto manje sekiranja.
Ikice,sreco pa gdje si ti? Ja vec pomislila da si nesto umutila kad se nejavljas,pa onako kao slucajno da nas iznenadis.Eh da je bar tako,i ja bi bila sretna u tvoje ime.Nemoj da mi se sekiras i nerviras,nego samo stavi svoj cilj u prvi plan i polako. Jednom mora upaliti. Ljubim te.
Milice tebi i tvom Sergeju isto tako velika pusa.Lijepo se provedite na Zlatiboru i uzivajte.
Planiras li i ti ponovo i uskoro sledeci pokusaj?
Za sve ostale drugarice puno,puno srece,dobrih zivaca i sto manje sekiranja.