Nolvadex utice na spermatogenezu i u nekim slucajevima pojave se spermatozoidi,on je pio 3 meseca pred biopsiju al nije bilo rezultata,dr je rekao da pije jos mesec dana ne znam zasto.Na punkcij je dr promumljao da je nasao nesto al kao nije bitno,e sad to nesto nama daje nadu da ce se naci na biopsiji.Mi se inace borimo sa ovom dijagnozom 4 godine i vec smo malo umorni od setanja,i sleganja ramenima-nemamo objasnjenje.U Jevrvemovoj smo radili dva puta spermogram i svaki put su nasli par spermatozoida u drugim lab nikada.Sve to malo zbunjuje.On jos pije vitamine-cink,e,l karnitin,l arginin.

,onda smo se uputili u brisel,tamo im objasnili celu situaciju,a oni su fakat bili optimisticni
ova moja deca se po celi dan smenjuju na po pola sata igraju igrice
poceli i sa interneta da skidaju neke igrice ukucavaju na googlu pa traze...strasno
nemogu da ih pohvatam
Hvala Pazarka!Malo si mi ulila nade.Kakva su tvoja iskustva sa biolozima u Jevremovoj?Malo mi je cudno sto jedino kod njih u spermogramu ima po par spermatozida.
nema na cemu...ja nesto nisam puno kontaktirala sa njima,ja iskreno puno verujem ljubicu,i mama i ocuh evo mesecima ga jure,sada su kao prijatelji

moram ja da dodjem neko vece da se izdjuskam ...naravno da me tvoj m cuva ako bude neka frka