ВАНРЕДНО СТАЊЕ И ИЗДАЈНИЦИ...

Vanredno stanje će se uvesti da bi se dalo zeleno svetlo Rusima da se skrcaju na Kosovo.
Neminovno će se desiti frka izmedju Amerike i rusije...ali ne u obliku klasičnog rata.
To što neki pričaju o obračunima sa političkim neistomišljenicima, mogu biti u pitanju dve stvari:
1) zamena teza, kako bi se u narodu stvaorila loša atmosvera , pri čemu iz ovoga proizilazi------->2) strah da će dobiti ono što su zaslužili neki koji su se debelo ogrešili o ovu zemlju, pa kreću da drve o tobože nepravdi koja će biti primenjena nad nekima ( čitaj: njima)
Dakle, ništa nije onako kako piše, bar ne u novinama.;)

ovaj post ulazi u anale gluposti forumashenja u srbiji!

definitivno!

bi ce fotografisan i uskladishten 8)

Oooo, gdeJ si ti nama....nisi ni stigao, a već čupaš iz konteksta....al' dobro, znamo te, znaš nas!:D Niko se neće uzbuditi...

shta iz konteksta
pa vi ******ite da ce 10 da kosovo ode a da ce te vi da koljete

ja kazem da me zzabole za 10 decembar
a ovo drugo me dobro zasmeja :D

rusi se iskrcavaju na kosovo
preko par desetine nato vojnika
a samo zbog voje ;)

:D :D :D

ima li neko u toj vashoj sekti a da mu ostala neka siva celijica u glavi???

Vanredno stanje će se uvesti da bi se dalo zeleno svetlo Rusima da se skrcaju na Kosovo.
Neminovno će se desiti frka izmedju Amerike i rusije...ali ne u obliku klasičnog rata.
To što neki pričaju o obračunima sa političkim neistomišljenicima, mogu biti u pitanju dve stvari:
1) zamena teza, kako bi se u narodu stvaorila loša atmosvera , pri čemu iz ovoga proizilazi------->2) strah da će dobiti ono što su zaslužili neki koji su se debelo ogrešili o ovu zemlju, pa kreću da drve o tobože nepravdi koja će biti primenjena nad nekima ( čitaj: njima)

Сасвим могућ сценарио!

Али заиста је и симптоматично а и комично да човек УНАПРЕД пише о "ванредном стању" а и о "издајницима"... веома чудно...:lol::lol::lol:

ko, kuchka iz andaluzije?
opalio je levant pa lupa gluposti...
ebi ga, bolje da si ti... bar bi pevushila uz shporet i bilo bi neke vajde od njenog postojanja :D

Али заиста је и симптоматично а и комично да човек УНАПРЕД пише о "ванредном стању" а и о "издајницима"... веома чудно...:lol::lol::lol:
Na žalost nas Srba, a na sreću ljudi kao pojedinaca, ne znaju svi da skontaju izmedju redova.
A i pamćenje ih ne služi dobro...a da ne pričamo o zaboravljenim sličnim scenarijima iz istorije...ne kaže se džabe- istorija se ponavlja!

Ne znam koliki "expert" treba biti, pa LUPITI da će uvođenjem vanrednog stanja u Srbiji da se da zeleno svetlo da se Rusi "iskrcaju" na Kosmet, verovatno Sputnjikom:grin::grin::grin::grin:
kako vi ljudi lupate, pa to nije humano
Pa Kosmetu su najbliže ruske snage u Gruziji, a i tamo se povlače:lol:
strašno:roll:
Ne znam odakle tolike ideje veličine o sopstvenoj pameti, pa da tudje mišljenje nazivaš glupošću.:lol:
Jako je pametan onaj koji zaključuje da to što se neke snage povlače sa jednog mesta, znači da se ne mogu skrcati na nekom drugom.
Zemljo otvori se i progutaj ga!!!:lol:

Ma kakva frka izmedju Rusije i Amerike. Nema od toga ništa. Rusi da su hteli da ostanu na Kosovu, ne bi 1999. godine sa njega otišli onako pokunjeno, još su se izvinjavali.

A to ko bi trebalo da bude kažnjen za to što se ogrešio o ovu zemlju, vrlo je diskutabilno. Ogrešili su se svi oni (mislim na period od devedesetih na ovamo) koji su dozvolili da dodjemo u ovu situaciju.

Ti na koje ti misliš nisu odgovorni za stanje na Kosovu, tek je to zamena teza.

Misliš li da je Basara imao neki uticaj na razvoj dogadjaja, Čeda takodje. Besmislica, to je bacanje prašine u oči narodu za nesposobnost vlasti, a i opozicije, koju vidimo na svakom koraku.

LDP nije opozicija, LDP je ništa - velika nula. Besmislena stranka sa desetak poslanika u skupštini koja je tu da bi izazivala senzacije, a nije u stanju da pomeri ni jednu stvar sa mrtve tačke.

Ne razumem kako to ljudi ne vide, zaista ne razumem. Jurimo miševe, a slonovi nam promiču ispred nosa.

Na žalost nas Srba, a na sreću ljudi kao pojedinaca, ne znaju svi da skontaju izmedju redova.
A i pamćenje ih ne služi dobro...a da ne pričamo o zaboravljenim sličnim scenarijima iz istorije...ne kaže se džabe- istorija se ponavlja!

Ма пусти, заборавни људи, заборавили су да је Путин пре неки дан потписао одлуку о стављању ван снаге Закона о конвенционалном наоружању.....глуперде......

Sve legalno...nema ljutnje, kad se bude desilo ovako kako sam napisla:D

nema ljutnje, naravno...

je li, a od kad je legalno da vlada uvodi vanredno stanje
da bi zamolila neku drugu drzavu da joj okupira deo teritorije :D

jel si chitala zakon o vanrednom stanju?

leba ti, ukazi na taj red koji se pozivash :D

:D :D :D

p.s. nisi me nasmejala ko bilja juche, al si na dobrom putu!

Ма пусти, заборавни људи, заборавили су да је Путин пре неки дан потписао одлуку о стављању ван снаге Закона о конвенционалном наоружању.....глуперде......
Još čovek,najozbiljnije rekao ''ako oni mogu, zašto ne bismo i mi.''
A posle Koštunicini neobavešteni.:lol::lol:
Sve ide u prilog tome da će biti šorke na Kosovu. :) ili možda :(

Ne znam odakle tolike ideje veličine o sopstvenoj pameti, pa da tudje mišljenje nazivaš glupošću.:lol:
Jako je pametan onaj koji zaključuje da to što se neke snage povlače sa jednog mesta, znači da se ne mogu skrcati na nekom drugom.
Zemljo otvori se i progutaj ga!!!:lol:

Jel ti ono beše imaš neke veze sa medicinom?
Sestro, drži se tog polja i nemoj se više brukati
Rusi će na Kosmet doći kad ti zatreperi treće oko na dupetu, nemoj biti smešna

a konvecionalno naoruzanje ima veze sa sukobomm 100 000 rusa
sa 60 000 nato vojnika
samo zato shto se voji machkaru tako cefnulo

zbog.... ???

dovrshi rechenicu :D :D :D

p.s. mada i dalje ne vidim otkud upade u ovaj sektashki trip o pomoci rusie pricha o vanrednom stanju :D

Back