nina_lion:Ovaj...pa i ja volem r corbu..
Uvek volem dobro drustvo.
Pozdrav za Veliku Ninu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nina_lion:Ovaj...pa i ja volem r corbu..

papalagy:Uvek volem dobro drustvo.![]()
Pozdrav za Veliku Ninu.
A evo nam stize Zamenica na kafcu...Voles zescu ili ovu s.... americku?nina_lion:moram ja to licno da izvidim

komsija Sale:A evo nam stize Zamenica na kafcu...Voles zescu ili ovu s.... americku?
Kako u SF?
Dobro nam dosla i ...
KApetan![]()
Ih pa znace se valjda da je Zamenica samo jedna i ...nina_lion:...I bolje vas nasla!
U poverenju,ne pijem kafu uopste,ali cu se zbog tebe rado zrtvovati.
Zaista,imam planove da vidim Vankuver+ imam neku satro familiju tamo.Al nije italijanska ..ragazzi..![]()
U San Franciscku je vreme kao u Beogradu na kraju oktobra,kada ujutru mozes da vidis inje,a dan je prosaran zracima zubatog sunca i kad nikad neznas sta da obuces jer otopli u toku dana i "greje sunce"a pirka 'ladan vetar..
I kakav sam ti izvestaj dala,ko s Weather Ch.![]()
Zamenica

komsija Sale:Ih pa znace se valjda da je Zamenica samo jedna i ...
PS:Ne pijes kafcu,znaci samo rum i sljivovic ili?
Pozzzzzzzzzzzz iz V.
Kapetan![]()
javorka:Pozdrav svima, a Saletu ZVRRRRRR, DING, DING, DING!!!!!!!!! Uspavao nam se glavni izvor informacija o Vankuveru.
Elem, Sale, slobodno ti mozes s vremena na vreme da se raspises ovde na forumu, nece nama biti tesko da citamo.![]()
Mene zanimaju svakodnevne aktivnosti u Vankuveru. Na primer, kako funkcionise javni prevoz ? Sta sve postoji od prevoznih sredstava; kad koje koristim; vazi li mesecna pretplatna karta za sve vrste prevoza; gde se pazari takva karta; koje su cene; ima li guzve; sta preporucujes a sta da izbegavamo; pecas li sa kopna ili plovis (i cime plovis? tvoje ili rentas?)....
Uzgred, nama se ne javljaju iz ambasade, a lekarski bio jos 12.10.2006. Shmrc :sad:
Ja volim da mislim da je to zato sto su popunili kvotu za ovu godinu.
peca,hmmm ovo je sluzbena tajna ali posto smo nasi ondak ...welllll pa i na suvom i na vodi....
Hvala Sale. Svasta si nas naucio ovim jednim postom. Samo ono "na kedera ili na varalicu", za to izgleda tek moramo da se kvalifikujemo. :wink:Molim i drugi put.javorka:Hvala Sale. Svasta si nas naucio ovim jednim postom. Samo ono "na kedera ili na varalicu", za to izgleda tek moramo da se kvalifikujemo. :wink:

Pozdrav Mornaru iz Zrenjanina!bekenbauer:@ Sale ja sam i Zrenjanina, ali radim u Bg vec neko vreme.
Aplicirao sam za kanadu i dolazim u martu u Toronto.

baticabg:Cao i tebi Nina
Potpali rostilj a ja cu svoj deo posla obaviti!!!
Veliki pozdrav
Sta god donosi profit, to je to!komsija Sale:Pozdrav Mornaru iz Zrenjanina!
Drago nam je da imamo jos mornara iz starog kraja.
PS:CIme se bavis kad hoces u Toronto?
KApetan od Belu LAdju![]()
Nemam nikakvu prestavu ni ko st atrazi ni koliko ni kako.Kad dodjem videcu, sto bi rekao Milosevic 
[/QUOTE]