Ja sam uporedjivao temperaturu Toronta i Beograda skoro cele godine i prakticno da nije bilo razlike. Cak je bilo perioda kada je Toronto bio konstantno topliji od Beograda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
GMan:Ja sam uporedjivao temperaturu Toronta i Beograda skoro cele godine i prakticno da nije bilo razlike. Cak je bilo perioda kada je Toronto bio konstantno topliji od Beograda.
klika:Juce ovde kod mene u Alberti, -35 C, sa wind chill-om, -43 C .........puca drvo i kamen..........
baticabg:Cao svima
Dali neko moze da mi preporuci najbolji nacin(iz licnog iskustva ili necijeg...) za koju vizu da apliciram ? A posto imam samo srednju strucnu spremu , rodjaka u kanadi i veliku volju i zelju da odem odavde,koji mi je najbolji nacin da pokrenem sve to?
umapred hvala.
pozdrav
P.S. znam recice te mi da predjem prijasnje postove, ja sam ih sve presao i nisam nasao neki odredjen savet koji bi meni licno pomogao...
baticabg:Nemoj tako prijatelju, ubijas mi zelju za zivotom,mora da postoji neki drugi nacin?
Mada se ni ovog tvog predloga ne bih libio(sreca pa dobro izgledam),samo da mi je da dodjem tamo to bi vec bila ostvarljiva zamisao>
pozzzz

DobroJtro Batice,baticabg:Veliki pozdrav
kapetanu i mornarima.
Presao sam citavu temu,na predlog komsije saleta, i nasao sam dosta korisnih informacija po pitanju odlaska u kanadu.
Jos sam u fazi istrazivanja nacina na koji je najbolje da se dokopam kanadskog tla.
Nastavite tako da veslate
pozzz

Pozdrav Mali na Palubi,klika:a ako Batica ima ove novce koje pomenuh, ili ako je farmer , eto ga u Kanadi ocas posla, za par meseci........
.komsija Sale:evo bas sam uzvuko Batici koristan parcic teksta iz tvog ribanja Palube...

Nije valjda da je to moj Zrenjaninac.papalagy:Izgleda da nece biti potrebe za farmerskom; stari morski vuk mi je dao prave navigacione smernice.
Jel' kaptane pecas li ti ne slanom ili na slatkom. Ovde kod nas na Tamis ima lepi somici i sarancici.
Pozdrav

Komsija ,nema jeda,vazi se i riblja corbica...papalagy:Hvala,
vrlo blizu ZR al' malo blize PA.
Riblja corba bi mi vise prijala od kafice.