komsija Sale
Zainteresovan član
- Poruka
- 248
dassal, komsija sale i bilo ko drugi ko je u vankuveru duze ili krace,
spremam se da se sa porodicom preselim u vas lepi grad pa me interesuje da li neko ima vremena da napise nesto realno o zivotu u vankuveru, tj. na primer, u kom delu grada zivi, u kom delu grada su cene stanova ok a da je zgodno za one koji ce raditi u industriji da putuju na posao jer ima industrijskih zona u relativnoj blizini, obzirom da deca treba da krenu u skolu, kakve su u tom delu grada skole, kakva je procedura za upis u skolu, kako je deci koja ne govore dobro ili uopste engleski u nizim razredima osnovne skole, koliko casova esl-a ili kako to vec zovu imaju, da li to imaju sve skole, kako se krecu cene... bilo sta sto bilo kome padne na pamet a sto bi moglo da nam pomogne da stvorimo neku realnu prestavu o tome sta nas ceka
najlepse hvala![]()
E dobro nam dosli Novi Mornari na nasoj Beloj Ladji,
Ne znam da li ste vec stigli ili tek stizete, ali u svakom slucaju puno odgovora na vasa pitanja su vec ovde ,pa ne bi bilo lose da procesljate malo ovaj nas mali forum od pocetka...
Ako vas nesto interesuje posebno,a ne mozete da nadjete odgovor pitajte nas ponovo ...
...
Da probam da odgovorim na neka od vasih pitanja...
Mi zivimo u Port Moody-ju,jedno 100m od obale ,u samom centru gradica,sto nam se vrlo svidja...
Sve je bukvalno na dohvat ruke,skole,univerzitet,prodavnice ,restorani sportski centar,mall-ovi...sume, jezera,parkovi,recice za pecarose...
Sto se tice iznajmljivanja stanova ili kupovine to nije problem,mozete mi se javiti na privatni mail da probam da pomognem...
Skola za decu ima svugde okolo i to ne bi trebalo da je problem...
Kupovina jeftinog auta za prevoz umesto skytrain/bus linija isto nije teska,najlakse preko www.craigslist.ca
Koliko znam postoje skole za ucenje engleskog drustvene i privatne,a ima i mala skolica za nase klince u crkvi na Canada Way ulici...
Eto toliko za sada...
Puno pozdrava,
Kapetan od Belu Ladju