vladster
Primećen član
- Poruka
- 771
Sta savetujete nekom ko dodje u Vankuver bez znanja i iskustva?
Ja savetujem da ima puno para. Vankuver je najskuplji grad na svetu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da se osloni na novac koji donese ili srecu!Sta savetujete nekom ko dodje u Vankuver bez znanja i iskustva?
Zdravo svima ja sam novi clan ovde zovem se Marko i imam 30 godina i trazim svaku mogucu pomoc ako je moguce da mi neko objasni , zavrsio sam masinki fakultet u Nisu i cuo sam da se u Kanadi traze masinski inzenjeri kako i na koji nacin mogu da odem u Kanadu i da radim tamo . Svaka pomoc dobrodosla
Pozdrav veliki svima
Ćao,Zdravo Marko,
dobro nam dosao Novi Mornar nase Bele Ladje..
E pa daklem u ovom trenutku verovatno bi ti dobro doslo kao pomoc da detaljno procitas i proucis sta pise na ovoj nasoj Temi od pocetka...
Pozdrav,
Kapetan od Belu Ladju
![]()
hvala na dobrodoslici kapetane na ovoj vasoj velikoj ladji citam i gledam sve ovde pa ako bude nejasnoca pisem , preko ovog sajta gledam takodje http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/index.asp ali mi samo nije jasno kojim redom da popunjavam i zavrsavam dokumenta moze pomoc oko toga ??
pozdrav svima na forumu..
ukratko kad biste kupovali apartman ili manju kucu,koje delove grada biste preporucili za zivot?
koji deo grada da gledam?
preporuka?
ZDRAVO SVIMA!!!!
MI DOLAZIMO U VANCOUVER U JUNU, SUPRUG TROJE DECE I JA. TACNIJE, ISELJAVAMO SE U KANADU. DA LI NEKO IMA BILO KAKAV PREDLOG, GDE BISMO MOGLI DA SE SMESTIMO CIM SLETIMO. POTREBAN NEM JE NEKI SMESTAJ NA KRACI ROK (DVE NEDELJE) DOK NE POZAVRSAVAMO BIROKRATIJU I NE BUDEMO U MOGUCNOSTI DA IZNAJMIMO SVOJ STAN. SVI PREDLOZI I SAVETI SU DOBRODOSLI!!!!!
POMAZITE!!!
Pretpostavljam da ne zelite hotel (tad je sezona pa su hoteli nepojmljivo skupi).
Da li imate prijatelje ili rodbinu da vam pomogne za pocetak?
Ako ne pocnite da gledate craigslist
http://vancouver.en.craigslist.ca/
delove apts/housing i sublets/temporary.
Vecina stanova dolazi nenamestena u Vankuveru, pa ako uzmete takav stan racunajte na odredjene troskove za namestaj (zavisno od para i licnog ukusa)
Savet, ponesite sto vise mozete para, u pocetku se prosto tope, narocito u tako skupomo gradu.
Sve najbolje i srecno
orijentaciono po tvom misljenju, za dvoje odrasih bez dece, koliki su mesecni troskovi?
ne racunamo namestaj i ostale jednokratne troskove...nego sto se mora platiti svakog meseca
ZDRAVO SVIMA!!!!
MI DOLAZIMO U VANCOUVER U JUNU, SUPRUG TROJE DECE I JA. TACNIJE, ISELJAVAMO SE U KANADU. DA LI NEKO IMA BILO KAKAV PREDLOG, GDE BISMO MOGLI DA SE SMESTIMO CIM SLETIMO. POTREBAN NEM JE NEKI SMESTAJ NA KRACI ROK (DVE NEDELJE) DOK NE POZAVRSAVAMO BIROKRATIJU I NE BUDEMO U MOGUCNOSTI DA IZNAJMIMO SVOJ STAN. SVI PREDLOZI I SAVETI SU DOBRODOSLI!!!!!
POMAZITE!!!
ZDRAVO SVIMA!!!!
POMAZITE!!!
ja sam sledece nedelje u jasperu, tu me posao dovodi
ali svakako kasnije razmisljam o vecem gradu kad mi se supruga pridruzi..vancuver mi nekako deluje bas ...
dve stvari me interesuju:
rekli su mi da ponesem neke dokaze o vlasnistvu nekretnina, potvrdu novca u banci iz srbije, jer cu tako `bolje` proci u banci pri apliciranju za prvu karticu (uslovi, limit itd)
takodje za vozacku dozvolu da im se dostavi neka istorija iz sup-a (koliko i da li je bilo prekrsaja, sudara itd) i da bi to pomoglo pri dobijanju vozacke i osiguranju auta (mada ja ne znam gde bi u srbiji dobio ovakav dokument)
ovo su saveti od kolege koji je vec u jasper-u, zanima me sta mislite o tome?