to bi u prevodu znacilo bolje vrabac u ruci nego ptica na grani.
Ne bi ja rekao da je tako!!!!
Neznam kada si dosao u kanadu i koliku predstavu imas o zivotu.
Sta mislis kao Eaton USA ,ili poslovodja ovo ono.......
To su kapetane price za malu decu.
Pa dosli su bre u Srbiju sto imamo najvecu stopu nezaposlenosti u evropi, i sto je minimalac u srbiji 14-15-16 hiljada,sto su strani investitori zasticeni kao beli medvedi od drzave,sto ljudi bukvalno se tuku da se zaposle,a takvih imas u mom mestu koliko hoces.Jel vrabac u ruci kad treba da kupis ogrev za zimu neznas sta da radis zato sto u kuci zivis sa zenom i detetom a dole ti zivi majka(koja je bolesna od tumora-hvala bogu za sad je sve ok).A ti kapetane neznas sta ces?
Da li da kupis detetu i zeni ili da pomognes majci posto ona prima samo sest hiljada penzije a drva kostaju 30.000,nemoze i vamo i tamo,nema vrdanja,nego ili ili.Sta bi ti uradio?
Pa po meni svaki normalan covek ce sve da uradi za svoje dete!!!!
A da li znas kako to posle boli,da li znas kako to kida coveka,sedis i places kao malo dete da te niko nevidi.Jel to ta strana medalje koja sija svetlije ili ........
Jel mozda druga strana medalje recimo kad treba nesto detetu da kupis a ti nemas......za to necu da pricam koliko boli jer nemoze da se opise.
Ovo su samo jedna ili dve stvari od stotinu.
Dovoljno mi je tesko sto sam toliko privatnih stvari rekao da me je sramota od ljudi koji budu ovo citali!!!!!!
Medjutim,znam da ce me neki ljudi opet razumeti jer prolaze kroz isto!!!!!!!!!!!
Jednostavno se osecam od malena tako da ne pripadam ovoj sredini,kao mali pa do danas sam oduvek zeleo da odem jer znam da cu se uklopiti u sredinu i ljude,ceo zivot radim sa ljudima,i odgovara mi taj zapadni sistem.Sedim,razmisljam i gledam dete pa se pitam.
Zar i ja da docekam da nemogu da pomognem svom detetu kao sto moji nemogu meni,pa ona ce se prvo meni obratiti,to bi me dokrajcilo.Sta ako dete oce kao sto bi trebalo da ide na neku vecu skolu?Od cega,sta,kako?
Ako ja mogu tamo da radim,ako mogu sebi da priustim samo osnovne stvari,da ne strepim ocu li imati ili pozajmljivati,ako maogu samo malo da pomognem mojima,ja to prihvatam kao uspeh i to ogroman.Netrazim kule i gradove,niti cu ikad.
Eto toliko kapetane,nemoj nesto zameriri MOLIM TE!!
Namere su mi samo pozitivne i zelim vam svima sve najbolje!!!
Ipak biram onu prljavu stranu medalje:

Docicu ja tamo pa makar plivao okeanom

POZDRAVLJAM SVE I ZELIM VAM LEP VIKEND!!
POZZ ZA TEBE KAPETANE