gost 434148
Primećen član
- Poruka
- 723
Sve recite što znate o IPhone 6s dal da kupim ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Телефон из 2015?Sve recite što znate o IPhone 6s dal da kupim ?
Rece covek koji u zivotu nije koristio iPhone ,covek pita za misljenje i ja sam mu direktno i objektivno dao misljenje ,mana telefona je baterija ,slabiji kapacitet za intenzivniju upotrebu ,za normalnu je ok i telefon je vise nego funkcionalan .Телефон из 2015?
Хардвер стар, никаквог смисла за то давати паре. Батали те ејпл бајке.
Jel znas koliko kosta kosta 8 plus?Prilicno je mator ali opet sistem mu daje upotrebljivost. Ako bas zelis uci u apple i nemas neka posebna ovekivanja, mozes ga uzeti.
Ja bih pre savetovao 8 plus za entry level ali opet to je skuplja opcija od 6s ali i bolja.
Нисам их користио као свој телефон али сам их ремонтовао. За електронику 7 година је праисторија. Посебна је прича тај фанатизам вас ајфоноваца који је заснован на маркетингу.Rece covek koji u zivotu nije koristio iPhone ,covek pita za misljenje i ja sam mu direktno i objektivno dao misljenje ,mana telefona je baterija ,slabiji kapacitet za intenzivniju upotrebu ,za normalnu je ok i telefon je vise nego funkcionalan .
Pojma nemam iskreno. Ja koristim 13 Pro Max tako da mi je i 8 plus mator kao Biblija, ali racunam da je bolje da malo podigne budzet i da uzme 8 plus nego da se pati sa 6s koji je bas deciji telefon u danasnje vreme. 8 plus ima solidnu bateriju, veliki ekran, nece mu to biti na odmet, a tih 200€ je vrlo uslovna kategorija novca. Za taj novac ne mozes ni da jedes negde, a opet mozes i racunar da kupis. Sve zavisi sta coveku treba.Rece covek koji u zivotu nije koristio iPhone ,covek pita za misljenje i ja sam mu direktno i objektivno dao misljenje ,mana telefona je baterija ,slabiji kapacitet za intenzivniju upotrebu ,za normalnu je ok i telefon je vise nego funkcionalan .
Jel znas koliko kosta kosta 8 plus?
Za tih 200+ evra bolje da uzme upotrebljiv racunar nego da baca pare na telefon .
Nije vazno sta koristis ,ja licno nikada ne bih da 1000 evra i vise za telefon i to je stvar principa ,neki ljudi imaju para za bacanje a neki ljudi razmisljaju racionalno .Pojma nemam iskreno. Ja koristim 13 Pro Max tako da mi je i 8 plus mator kao Biblija, ali racunam da je bolje da malo podigne budzet i da uzme 8 plus nego da se pati sa 6s koji je bas deciji telefon u danasnje vreme. 8 plus ima solidnu bateriju, veliki ekran, nece mu to biti na odmet, a tih 200€ je vrlo uslovna kategorija novca. Za taj novac ne mozes ni da jedes negde, a opet mozes i racunar da kupis. Sve zavisi sta coveku treba.
Tebi je malo 64 ili 128 GB pa kupi brate racunar ,telefon i nije za neko ogromno skladistenje ,nema nikakav fanatizam ,meni ni u dzep od njih ...pa jel ti znas kakav je android od 7 godina starosti a kakav iPhone pa uporedi?Нисам их користио као свој телефон али сам их ремонтовао. За електронику 7 година је праисторија. Посебна је прича тај фанатизам вас ајфоноваца који је заснован на маркетингу.
Баба је баба колико год била употребљива.
Иначе, тебе памтим са других тема као ајфон фанатика. Ја говорим о електроници! МАТОРО + мало меморије, слаба резолуција али звучно име?
Valja ako je 50eSve recite što znate o IPhone 6s dal da kupim ?
Ајде мене заобиђи у причи о електроници и телефонима. То ми је хлеб већ деценијама.Tebi je malo 64 ili 128 GB pa kupi brate racunar ,telefon i nije za neko ogromno skladistenje ,nema nikakav fanatizam ,meni ni u dzep od njih ...pa jel ti znas kakav je android od 7 godina starosti a kakav iPhone pa uporedi?
zavisi za sta , ta iz amazonije te mozda i pojedeСад ме ти убеди да је боља енглеска краљица од 100 година од неке младе девојке из амазонске џунгле?
Ок, теби је краљица важна а мени уживање!
Не, тамо нема људождера. Нема више ни на Папуа Новој Гвинеји.tehnika starija od 4 god?
mozda , ali samo mozda bi se moglo razvuci do 7+ modela
zavisi za sta , ta iz amazonije te mozda i pojede
PA nije racionalno dati 80-100e za telefon star 7+godina koji imas 2gb rama i nece moci da pokrene novije programe kako treba, ima losu bateriuju u startu koja je punjenja milion puta.Nije vazno sta koristis ,ja licno nikada ne bih da 1000 evra i vise za telefon i to je stvar principa ,neki ljudi imaju para za bacanje a neki ljudi razmisljaju racionalno .
Svi top grade uredjaji su preko 1000€ i tu Apple nije jedini. Ako hoces da imas top grade uredjaj, onda ti ne ostaje vremena za kalkulacije. Moze se letovati i u Canju i na Rodosu, i oboje se naziva letovalistima, ali je razlika velika.Nije vazno sta koristis ,ja licno nikada ne bih da 1000 evra i vise za telefon i to je stvar principa ,neki ljudi imaju para za bacanje a neki ljudi razmisljaju racionalno .
Jel znas da je android open source i da svako moze da ga podesi ako hoce da postoje custom ROM sto je naucna fantastika sa iPhone?Tebi je malo 64 ili 128 GB pa kupi brate racunar ,telefon i nije za neko ogromno skladistenje ,nema nikakav fanatizam ,meni ni u dzep od njih ...pa jel ti znas kakav je android od 7 godina starosti a kakav iPhone pa uporedi?
Koliki ti je budzet, zasto bas iphone? Cuo od drugara da je dobar ili?Sve recite što znate o IPhone 6s dal da kupim ?
Nije vise open source ,neka ti @Dr.Jackson bolje objasniJel znas da je android open source i da svako moze da ga podesi ako hoce da postoje custom ROM sto je naucna fantastika sa iPhone?
А шта их сврстава у тај топ, име, хардвер, софтвер, цена?Svi top grade uredjaji su preko 1000€ i tu Apple nije jedini. Ako hoces da imas top grade uredjaj, onda ti ne ostaje vremena za kalkulacije. Moze se letovati i u Canju i na Rodosu, i oboje se naziva letovalistima, ali je razlika velika.
Telefon je dobar i sve pokrece normalno ,ne pratis sta pisem ,jedino ako je bas zahtevan korisnik treba da uzme model sa jacom baterijom i dobrim healthom.PA nije racionalno dati 80-100e za telefon star 7+godina koji imas 2gb rama i nece moci da pokrene novije programe kako treba, ima losu bateriuju u startu koja je punjenja milion puta.
Sta telefon sa 2gb moze da pokrene, pogotvo kada napises SVE! Kako moze da pokrene nesto sto trazi vise gb rama! Za iste pare ili malo vise moze da uzme polovan s8+, koji je dve godine mladji, ima bolji ekran, bolju bateriju, bolju kameru, brzi je, ima SD835 koji je dosta brzi od A8.....Telefon je dobar i sve pokrece normalno ,ne pratis sta pisem ,jedino ako je zahtevan korisnik treba da uzme model sa jacom baterijom i dobrim healthom.
Sve otprilike. Ako pogledas recimo kod Apple-a, pro serije su uvek naprednije od "obicnih". Materijali, baterije, kamere, itd. su bolje, ali sve to i skuplje.А шта их сврстава у тај топ, име, хардвер, софтвер, цена?
Verovali ili ne sve sto je na App Store,ne koristi on A8 procesor ,on koristi A9 proc,a posto je cola pitao za taj model ,mogu da kazem da ima odlicnu graficku .Sta telefon sa 2gb moze da pokrene, pogotvo kada napises SVE! Kako moze da pokrene nesto sto trazi vise gb rama! Za iste pare ili malo vise moze da uzme polovan s8+, koji je dve godine mladji, ima bolji ekran, bolju bateriju, bolju kameru, brzi je, ima SD835 koji je dosta brzi od A8.....
Opet je dosta sporiji od SD835. IPhone sam imao 2x prvi put rekao nikad vise pa uzeo ponovo pa zazalio. Tako da sada stvarno nikad vise.Verovali ili ne sve sto je na App Store,ne koristi on A8 procesor ,on koristi A9 proc,a posto je cola pitao za taj model ,mogu da kazem da ima odlicnu graficku .
Jel si ti koristio 6S ili pricas tek onako?