Вакцинација у Србији - изазови, мере и догађања (1)

Анкета о вакцинацији?

• Примљен Синофарм.

glasova: 24 18,9%
  • Примљен Фајзер.

glasova: 27 21,3%
  • Примљен Спутњик.

glasova: 11 8,7%
  • Примљена Астра Зенека.

glasova: 11 8,7%
  • Нећу се вакцинисати.

glasova: 54 42,5%

• Ukupno glasova
    127
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poenta je da su vec tada svi upuceni znali da je u pitanju kreirano i pušteno BIOLOSKO ORUZJE !!!
Zato su Rusi pozvani i dosli sa svojom ABHO jedinicom, a ne sa timom lekara..., jer je trebalo pre svega delovati protivu BIOLOSKOG ORUZJA...

I da... ne slucajno su prvo isli na dezinfekciju bolnica, porodilista..., jer izgleda kao da je kod nas neko ciljano pustao taj otrov po bolnicama?
Zato smo verovatno kao jedini u svetu imali toliko preminulih lekara...? Ne znam koje bi bilo drugo objasnjenje, da nigde drugo nije bilo toliko preminulih lekara...

Dakle Rusi su dosli da pomognu...., ali ih je neko (verovatno Britanski maligni uticaj u Srbiji...) brzo sklonio...

Руски војни стручњаци кренули у борбу против коронавируса у Србији​

http://www.mod.gov.rs/cir/15848/rus...li-u-borbu-protiv-koronavirusa-u-srbiji-15848

Ruski vojni stručnjaci dezinfikuju i u Berograd

https://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:860129-Ruski-vojni-strucnjaci-dezinfikuju-i-u-Berograd

ABHO timovi Vojske Srbije i Rusije dezinfikuju po Beogradu

https://rs.n1info.com/vesti/a590568-abho-timovi-vojske-srbije-i-rusije-dezinfikuju-po-beogradu/

...
677z381_abho-8-politika.rs.gif
Da li stvarno mislis da je onaj cirkus sa Rusima,gde su oprane ulice trebalo icemu korisnom da sluzi...?
Meni je to jedna od najkomicnih gluposti koje sam ikada video...

@Grom_sa_neba! je написао да су нас Руси спашавали на почетку пандемије када су вршили дезинфекцију српских улица. И ја се слажем са тим.
Међутим, никако да се изјасни у вези Спутњик вакцине. Чини ми се да не подржава вакцинацију Спутњик вакцином.
Онда долазимо до нове теорије завере, да нас Руси пре подне спашавају, а после подне трују и убијају Спутњик вакцинама.

Мало су шизофрене те њихове теорије завера.

Poslednja izmena od moderatora:
Pa sto onda dopustate ovaj covid turizam iz indije... ceo grad je preplavljen indusima koji koriste ovaj grad kao karantin od 14 dana da mogu dalje da putuju.. a niko nije u karantinu nego se seckaju po gradu... i sad sta? a tamo ludnica od zaraza, umiru po ulicama *ako je verovati medijima)? sve zemlje im zatvroile vrata a i mi se pravimo opet pametni... i onda posle rastu brojevi... i nemamo pojma sto? - divota
(alex011, 26. jul 2021 12:47)
# Link komentara

Pa sto onda dopustate ovaj covid turizam iz indije... ceo grad je preplavljen indusima koji koriste ovaj grad kao karantin od 14 dana da mogu dalje da putuju.. a niko nije u karantinu nego se seckaju po gradu... i sad sta? a tamo ludnica od zaraza, umiru po ulicama *ako je verovati medijima)? sve zemlje im zatvroile vrata a i mi se pravimo opet pametni... i onda posle rastu brojevi... i nemamo pojma sto? - divota
(alex011, 26. jul 2021 12:47)
# Link komentara

Zato jer su im engleske gazde iz Mi6 naredile da od Srbije naprave sanitarni koridor za Indijce koji putuju kod familije u UK...
Sve to je verovatno potpisao Nebojša Stefanovic nekidan...onim sporazumom sa britanskim ministrom odbrane...

...

@Grom_sa_neba! je написао да су нас Руси спашавали на почетку пандемије када су вршили дезинфекцију српских улица. И ја се слажем са тим.
Међутим, никако да се изјасни у вези Спутњик вакцине. Чини ми се да не подржава вакцинацију Спутњик вакцином.
Онда долазимо до нове теорије завере, да нас Руси пре подне спашавају, а после подне трују и убијају Спутњик вакцинама.

Мало су шизофрене те њихове теорије завера.

Generalno sam protiv ad hok korona vakcina pa tako i protiv Sputnika...
Nije ni Rusija imuna na NWO globaliste...

---

A jel' ideš kod vračare da se lečiš ili selektivno ne veruješ naučnicima, lekarima i farmaceutima?
.
Ја верујем само научницима, лекарима и фармацеутима који су чланови Кризног штаба или које нашироко цитирају Ало, Инфоррмер, Курур, Нова С, Објектив и сл.

Ако немају оверу ових "институција", могу да кажу и да је земља округла, не верујем им ништа...

.

.
Ја верујем само научницима, лекарима и фармацеутима који су чланови Кризног штаба или које нашироко цитирају Ало, Инфоррмер, Курур, Нова С, Објектив и сл.

Ако немају оверу ових "институција", могу да кажу и да је земља округла, не верујем им ништа...

.
Zanimljivo, ja njima nešto i ne verujem.

Generalno sam protiv ad hok korona vakcina pa tako i protiv Sputnika...
Nije ni Rusija imuna na NWO globaliste...

---
Значи пре подне нас Руси спашавају када дезинфикују нам улице, али пре и после тога док су слали Спутњик вакцине онда нас геноцидишу.
Прво спомињеш енглески негативни утицај када у питању њихова русофобија, а онда исте те Русе стављаш у исти кош са Енглезима и глобалистима, само зато што имају своју вакцину.

Баш поприлично шизофрено.

Како то да су Руси мало глобалисти....

Koji su najčešći simptomi vakcinisanih?​

U principu, i vakcinisani i nevakcinisani su prijavili slične simptome kovida, stoji na sajtu.

"Međutim, oni koji su vakcinisani prijavili su manje simptoma koji su kraće trajali, što sugeriše da imaju lakše oblike bolesti i brže se oporavljaju", navodi se u tekstu.

Kao što se u međuvremenu zna: vakcinisani se takođe mogu zaraziti korona virusom. No podaci potvrđuju da oni obično imaju blage simptome. A vakcina sprečava teške ili čak po život opasne slučajeve kovida-19.

Trenutni poredak simptoma kovida-19 posle dve vakcine:

• glavobolja
  • curenje iz nosa
  • upala grla
  • kijavica
  • gubitak mirisa

Vec par dana imam sve simptome sa liste sem gubitka mirisa,izgleda da sam vakcinisan...... :think:

Ruske vakse su placebo običan usput se i nešto zaradi nbg ljudi su pod sankcijama eu. Od kineza nebi uzo da su poslednji isti važi za ostale bordžije.
Ovo samo govori da nemaš ni jednu dobru informaciju i d apišeš isključivo pod uticajem medija. Otprilike si na istom nivou kao i krizni štab.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back