Вакцинација у Србији - изазови, мере и догађања (1)

Анкета о вакцинацији?

• Примљен Синофарм.

glasova: 24 18,9%
  • Примљен Фајзер.

glasova: 27 21,3%
  • Примљен Спутњик.

glasova: 11 8,7%
  • Примљена Астра Зенека.

glasova: 11 8,7%
  • Нећу се вакцинисати.

glasova: 54 42,5%

• Ukupno glasova
    127
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Indijci iz najrizičnijeg korona-područja popunili Beograd, stižu i na Kopaonik​

pa, kako mislis da se drugacije testira delta soj?

ti zaboravljas da je sve eksperiment?

zagovarali su vakcine da sistem ne bi pukao kao zimus, a sada zagovaraju da vide kako deluje delta

i sam znas da vakser sekta ne preza da zrtvuje ljude

Prosle nedelje rodjak koji je bio potpuno zdrav i imao je 71 godinu a nije pio nikakve lekove i vozio je svaki dan bicikl oko 20 km umro je ispred zgrade jer mu se slosilo i samo je pao a na krv mu je isla krv i kad je doslo vozilo hitne pomoci samo su konstatovali smrt. Niko od nas nije mogao da veruje da je on tako umro a neki su komentarisali da dok mu izbija krv na usta da je otrovan.
Inace je primio vakcinu i danas sam dobio video od rodjaka iz Amerike gde se spominje grafenov oksid koji je otrov a koji se nalazi u vakcini Pfizer vakcini.
A onda sam povezao da mozda ta vakcina ima veze s tim s obzirom da je krvotok zatvoren sistem i da je ta krv posledica trovanja.
S toga ne zelim da razmisljam o tome da li sam svesno otrovan a za sta mi niko ne moze potpisati garanciju da sam zasticen nego mi poturaju samo jos veci broj vakcina.
No,no,no vakcina sto se mene tice.

Prosle nedelje rodjak koji je bio potpuno zdrav i imao je 71 godinu a nije pio nikakve lekove i vozio je svaki dan bicikl oko 20 km umro je ispred zgrade jer mu se slosilo i samo je pao a na krv mu je isla krv i kad je doslo vozilo hitne pomoci samo su konstatovali smrt. Niko od nas nije mogao da veruje da je on tako umro a neki su komentarisali da dok mu izbija krv na usta da je otrovan.
Inace je primio vakcinu i danas sam dobio video od rodjaka iz Amerike gde se spominje grafenov oksid koji je otrov a koji se nalazi u vakcini Pfizer vakcini.
A onda sam povezao da mozda ta vakcina ima veze s tim s obzirom da je krvotok zatvoren sistem i da je ta krv posledica trovanja.
S toga ne zelim da razmisljam o tome da li sam svesno otrovan a za sta mi niko ne moze potpisati garanciju da sam zasticen nego mi poturaju samo jos veci broj vakcina.
Kad se tako neko sruši u cvetu mladosti, jedino objašnjenje je da je popio vaxinu

Bilo bi lepo da nas neko od rodbine nekih javnih licnosti poput nedavno preminulih poznatih trenera

Radomira Antica
i
Milana Zivadinovica

upozna sa podatkom da li su bili vakcinisani ?!

...

Mostarka je sve vise i vise hot :per:

.
Уф, одгледах с муком ово шарлатанисање на националној фреквенцији.

Не зна се ко је већи шарлатан, ветеринар или ова "заштитница" грађана.

Основно питање је, по ком основу се може ограничити слобода кретања људима који су по свим познатим и признатим медицинским критеријумума здрави.

Друго битно питање је, ко може да условљава било кога да учествује у клиничком испитивању супстанци за које се не зна ни колика доза је потребна нити се било шта зна о њиховим дугорочним ефектима, што могу да буду и тешка хронична обољења.

Одвратан игроказ инверзне стрварности која се бесомучно трпа у главе унезверених Срба.

.

Bilo bi lepo da nas neko od rodbine nekih javnih licnosti poput nedavno preminulih poznatih trenera

Radomira Antica
i
Milana Zivadinovica

upozna sa podatkom da li su bili vakcinisani ?!

...
.
Антић је умро пре "вакцина" (6.апр.2020), како кажу на Њики, неколико година борио са са панкреатитисом (не помиње се ковид уопште).

Pankreatitis je oboljenje kod kog dolazi do nekontrolisanog stvaranja enzima pankreasa, koji osim hrane počinje da uništavaju tkivo pankreasa. Bolest može biti smrtonosna i često je uzrokuje ozbiljno trovanje alkoholom.

Живадиновић је умро од можданог удара и негде сам готово сигуран да је насео на ове приче ковид џихадиста.

Трагикомично је како се у време "пандемије" трчало да се свака смрт припише ковид-19, а након вакцинације, нема говора да то има било какве везе...

.

Znaci i pored svih pritisaka i NWO zombi kampanje... oni jos uvek nisu nabedili ni LEKARE...
Hej...ne babe na pijaci vec LEKARE...

Pa se vi zapitajte stvarno o cemu se tu radi...
Ne samo o nepoverenju u vlast i Ministra zemunskog klana...vec ocigledno da ti ljudi imaju neka saznanja i razloge zbog kojih to nece da urade ?!

...

...

Inace Ministar zemunskog klana se još pre 2 meseca hvalio kako je uspesno vakcinisao lekare i sestre...

A onda je istina isplivala sad kad se pojavila vest da bolnice insistiraju da se zaposleni testiraju po povratku sa letovanja...

Pa sto bi ako su vakcinisani...
Dakle NISU i verovatno nece nikad...

A sto se tice broja umrlih lekara...to je svakako za istragu...jet niti u jednoj zemlji toga nije bilo...
Kao da je neko ovaj bioloski kreirani otrov pustao bas u bolnicama ?!

...

...

Inace Ministar zemunskog klana se još pre 2 meseca hvalio kako je uspesno vakcinisao lekare i sestre...

A onda je istina isplivala sad kad se pojavila vest da bolnice insistiraju da se zaposleni testiraju po povratku sa letovanja...

Pa sto bi ako su vakcinisani...
Dakle NISU i verovatno nece nikad...

A sto se tice broja umrlih lekara...to je svakako za istragu...jet niti u jednoj zemlji toga nije bilo...
Kao da je neko ovaj bioloski kreirani otrov pustao bas u bolnicama ?!

...
Pa on je rekao nešto tipa oko 60%.
Verovatno je na tome ostalo a njihova želja je da to urade svi medju njima.

217664591_10224976897990910_3594830762024111406_n.jpg

Poslednja dva meseca dolazi samo fajzer.
Nema više istočnog pelcovanja.
Još jedan razlog zašto je opala vakcinacija.
.
Спремају се да "вакцинишу" децу јер је СЗО за сада одобрила само фајзер супстанцу за пелцовање деце.

Међутим, изгледа да разум ипак полако, али сигурно превладава:

Само угрожена деца ће бити пелцована

По препоруци научника министри су донели одлуку против масовног пелцовања.

Британија је одлучила против масовног пелцовања деце против ковид-19 и министри припремају да се понуди пелцовање угроженима узраста 12 до 15 година и оним око 18 година, открива Телеграф.

Претпоставља се да је Заједничка комисија за вакцинацију и имунизацију (JCVI) дала препоруку против пелцовања целокупне популације у том узрасту док се не прикупе даљи докази о постојећим ризицима.

Нове смернице које треба да буду објављене у понедељак (20.07.21.) предвиђају да се пелцовање понуди само за децу узраста 12 до 15 година за које се сматра да су угрожена од ковид-19 или која живе са одраслима који су под имуносупресијом. Такође ће бити понуђено пелцовање седамнаестогодишњака у периоду три месеца пре него што напуне 18 година.

Одлука је у супротности са одлукама какве су донете у земљама као што су САД, Израел и Француска где се деца изнад 12 година безобзирно пелцују.
...
Очекује се да ће упутства које изда JCVI следити препоруке немачке комисије за вакцине Ситко која је прошлог месеца објавила да искључиво деца са претходним болестима треба да буду пелцована.

Да ли је ово светло на крају тунела хистерије у коју смо ни криви ни дужни увучени?

.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back