Вакцинација у Србији - изазови, мере и догађања (1)

Анкета о вакцинацији?

• Примљен Синофарм.

glasova: 24 18,9%
  • Примљен Фајзер.

glasova: 27 21,3%
  • Примљен Спутњик.

glasova: 11 8,7%
  • Примљена Астра Зенека.

glasova: 11 8,7%
  • Нећу се вакцинисати.

glasova: 54 42,5%

• Ukupno glasova
    127
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam papire nabavio i sa mogu da kenyam kako sam oltovan ko i ti
ma da si ti meni lud i zdrav nego slušaj,

ako se desi da fasuješ kuronu uz to lažno uverenje, javi se prvom kafiću sa baštom, stadionu ili koncertnoj hali

tamo su ti veći eksperti za biogenetiku nego u domu zdravlja, jedino imaju problem u pošti kad popunjavaju PostNET ali ovako - u svaki krasni se razumeju

u bolnice nek idu ovi sa težim problemima a gosti iz kafića 101% leče lakše kao što je Covid

ma da si ti meni lud i zdrav nego slušaj,

ako se desi da fasuješ kuronu uz to lažno uverenje, javi se prvom kafiću sa baštom, stadionu ili koncertnoj hali

tamo su ti veći eksperti za biogenetiku nego u domu zdravlja, jedino imaju problem u pošti kad popunjavaju PostNET ali ovako - u svaki krasni se razumeju

u bolnice nek idu ovi sa težim problemima a gosti iz kafića 101% leče lakše kao što je Covid
ma kakva kurona to su izmislili farmakomafijaši da šišaju goveda

par dana limunade i kisela kupusa , a onda med i slanina s belim lukcom i domaća lozova tri put po potrebi
tako radilo i ovo troje pokojnih komšija
moji su bar imali sreće u ludosti

a ja kasam išao kod doktora tri meseca pre zvanične svetske premijere nisu znali šta je sem virus ili astma

ok, tad sam radio pa sam morao zbog bolovanja

da ali meni je Sunce u prvoj kući sa Jupiterom pa me ono vadi

a tebe ako izleči neki iz kafića biće dobro...

a za proliv stavi toplu ciglu na stomak
crep radi poso i kuvano vino iz Lidla

za proliv kupi štavolja..... ili idi naberi, al sumnjam da ćeš znati šta je štavolj pa pitaj nekog dedu seljaka al pazida ti ne uvali ricinus

crep radi poso i kuvano vino iz Lidla

za proliv kupi štavolja..... ili idi naberi, al sumnjam da ćeš znati šta je štavolj pa pitaj nekog dedu seljaka al pazida ti ne uvali ricinus
Specijalni-komadi-M-002-SRPSKI-1-1024x414.jpg

koji crep preporučuješ kao crepivo?
s leva na desno fajzer, zeneka, sputnjik ili kineski?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back