Вакцинација у Србији - изазови, мере и догађања (1)

Анкета о вакцинацији?

• Примљен Синофарм.

glasova: 24 18,9%
  • Примљен Фајзер.

glasova: 27 21,3%
  • Примљен Спутњик.

glasova: 11 8,7%
  • Примљена Астра Зенека.

glasova: 11 8,7%
  • Нећу се вакцинисати.

glasova: 54 42,5%

• Ukupno glasova
    127
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Antivakseri su jedva dočekali rezultate ovog istraživanja kako bi promicali svoje teze da cijepljenje mRNA cjepivima dovodi do ugradnje koda virusa u genom čovjeka, odakle će uzrokovati probleme.

Autori istraživanja izrazili su veliko nezadovoljstvo zbog takvih iskrivljenih interpretacija njihove studije naglasivši da njihovi rezultati ni na koji način ne znače da mRNA cjepiva uzrokuju integraciju gena za protein Spike u DNA stanica čovjeka.

ukratko - idi vakciniši se ne samo dok je besplatno nego dok još i dele pare.

Sigurno te neće lečiti antivakseri nego ćeš zauzeti ležaj hroničnom bolesniku

Nemoj da si sebičan, a umrećemo i ovako i onako
Umro i Tesla od kog bar bilo fajde...
a umro i Rokfeler koji imao rezervne organe iako nije bilo neke kosmičke fajde od njega pošto sva ova energija i nebeska tela nisu nastala sama od sebe za zabavu milijarderima materijalistima sa psihom u kurtzu...

Ej антиваксери, је л знате да вас Фирер здушно подржава и такође шири вашу пропаганду.

716771_eqzxymzwkauehpg_share.jpg

UPOZNALI SE DR JOVANA I FIRER:​

https://www.espreso.co.rs/vesti/pol...te-samo-komentare-ispod-zajednicke-slike-foto
saće postane papučar
Balkanuše najlakše obrade buntovnike

Emancipicovani poput mene svakoj dignu pritisak i posle dobrog seksa ipak izlete besne kunući dan kasume pa upoznale

a šta ću im ja? ja znam da iebem, za druženje imam drugare...bitno je podvući crtu ko za koju svrhu služi a skoro svi pogreše :kafa:

Znate zašto ovoliko teorija zavera?
Jel stvarno želite da znate?
Ako želite nastavite sa čitanjem

Američka služba uspešno zamajava ostatak sveta (dva sajta koja brinu za celo čovečanstvo, medicina included) dok se američki milijarderi bogate otimanjem firmi i nekretnina gradjanima KOJI SAD ŽIVE U ŠATORIMA
Njujork, Los Andjeles, Čikago, Hjuston...

poizbacivani napolje zbog "covid krize gde firma nije smela da radi al ratu za otplatu ne praštaju"

svi znamo da Ameri virus puštaju samo ako imaju prihvatljiviji antiserum, ovaj put zapadna firma uz pravca Kine ali propagandom ispalo kao da je Brat Si sedeo u laboratoriji i puštao slepe miševe

Ubijaju nas bez odgovornosti - civile
vi to počeli da prihvatate "bili ionako bolesni"
vama bitnije prazne priče od Službe jer ste debili

zaštitie sebe tom iebenom vakcinom
na svu sreću ovde dele neku novčanu siću od love na koju besnite umesto zahvalnosti, u Americi otimaju stanove...

a bolje da ste besni zbog 30€ nego da kukate zbog šatora...verujte mi...proguglajte Ameriku i njihove ulice sa šatorima...kako su se to milijarderi dodatno obogatili ako je ceo svet sedeo kod kuće?

God bless the America
:pop:

Poslednja izmena:
Znate zašto ovoliko teorija zavera?
Jel stvarno želite da znate?
Ako želite nastavite sa čitanjem

Američka služba uspešno zamajava ostatak sveta (dva sajta koja brinu za celo čovečanstvo, medicina included) dok se američki milijarderi bogate otimanjem firmi i nekretnina gradjanima KOJI SAD ŽIVE U ŠATORIMA
Njujork, Los Andjeles, Čikago, Hjuston...

poizbacivani napolje zbog "covid krize gde firma nije smela da radi al ratu za otplatu ne praštaju"

svi znamo da Ameri virus puštaju samo ako imaju prihvatljiviji antiserum, ovaj put zapadna firma uz pravca Kine ali propagandom ispalo kao da je Brat Si sedeo u laboratoriji i puštao slepe miševe

Ubijaju nas bez odgovornosti - civile
vi to počeli da prihvatate "bili ionako bolesni"
vama bitnije prazne priče od Službe jer ste debili

zaštitie sebe tom iebenom vakcinom
na svu sreću ovde dele neku novčanu siću od love na koju besnite umesto zahvalnosti, u Americi otimaju stanove...

a bolje da ste besni zbog 30€ nego da kukate zbog šatora...verujte mi...proguglajte Ameriku i njihove ulice sa šatorima...kako su se to milijarderi dodatno obogatili ako je ceo svet sedeo kod kuće?

God bless the America
:pop:

Је л' си се пријавио за пелцовање од кад си чуо да давају три иљаде?

sad kasniš...... otišo ti zlatan fijaker sa 500 evri...:garavisokak:
samo ti sredjuj za sebe, ne brini ti za mene

EF28DACF-6E24-44E1-A6F2-B3FF063DBA91_cx2_cy12_cw89_w408_r1_s.jpg

evo, po licu se vidi hrabrost, odlučnost, spremnost, postojanost, uverenje, sposobnost, mladost, ludost, tvrdoglavost, bezobrazluk, pokvarenost, inat, prevrtljivost...

sve ono što ti treba za skroman život u Srbiji

samo ti sredjuj za sebe, ne brini ti za mene

EF28DACF-6E24-44E1-A6F2-B3FF063DBA91_cx2_cy12_cw89_w408_r1_s.jpg

evo, po licu se vidi hrabrost, odlučnost, spremnost, postojanost, uverenje, sposobnost, mladost, ludost, tvrdoglavost, bezobrazluk, pokvarenost, inat, prevrtljivost...

sve ono što ti treba za skroman život u Srbiji
ko drug ti titA

Ja sam papire nabavio i sa mogu da kenyam kako sam oltovan ko i ti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back