Kad ste ga toliko požuteli svojevremeno, dobro smo i prošli.Da ali trebali su onda da naprave neki plan.
"Radimo i gradimo nove stalke za infuziju, do 30. jula 2020. će biti osposobljen zdravstveni sistem."
Ali ne.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad ste ga toliko požuteli svojevremeno, dobro smo i prošli.Da ali trebali su onda da naprave neki plan.
"Radimo i gradimo nove stalke za infuziju, do 30. jula 2020. će biti osposobljen zdravstveni sistem."
Ali ne.
U svetu mislim, nisu napravili nikakav plan, nego samo kao: "Sedite vi u špajzu jedno 14 meseci, pa ćemo vam onda kazati da je još gore."Kad ste ga toliko požuteli svojevremeno, dobro smo i prošli.
Eto, kad Bota dođe na vlast, srediće to očas posla...U svetu mislim, nisu napravili nikakav plan, nego samo kao: "Sedite vi u špajzu jedno 14 meseci, pa ćemo vam onda kazati da je još gore."
Ne bi ni bilo koronavirusa da je on pobedio.Eto, kad Bota dođe na vlast, srediće to očas posla...
...ako budemo živi dotad...
Eto, najebasmo zbog Bote...Ne bi ni bilo koronavirusa da je on pobedio.
Vučić je jednostavno zla sreća za planet
Da ali trebali su onda da naprave neki plan.
Ali ne.
Ne postoji 2020, jer nije bilo potrebe, ali čim je nastala potreba, trebali su da zidaju krevete umesto što nam seru kako ne sme da se izlazi jer nema krevetaMmmm daaa, kad bi to tako išlo i kada bi stalci za infuziju lečili.
Treba da znate da u svetu ne postoji zdravstveni sistem koji se može izboriti sa bolešću od koje oboljeva 0,1% populacije dnevno i gde zabrinjavajuće visok procenat zahteva ozbiljno bolničko lečenje i intenzivnu negu.
Puca svaki sistem, pre ili kasnije, zato se i poseže za zaključavanjem.
Nema zemlje koja to nije morala da uradi jer zdravstveni sistem nigde nije napravljen tako da izdrži toliki pritisak zaraženih u kratkom vremenskom intervalu.
To u neuređenim državama koje teže razvijenom kapitalizmu, da se naplaćuje zdravstveno a kada zatreba vidiš da imaš posla sa prevarantima i trovačima. Tako je u celom svetu, krevet vidiš tek kada si u besvesnom stanju.Mmmm daaa, kad bi to tako išlo i kada bi stalci za infuziju lečili.
Treba da znate da u svetu ne postoji zdravstveni sistem koji se može izboriti sa bolešću od koje oboljeva 0,1% populacije dnevno i gde zabrinjavajuće visok procenat zahteva ozbiljno bolničko lečenje i intenzivnu negu.
Puca svaki sistem, pre ili kasnije, zato se i poseže za zaključavanjem.
Nema zemlje koja to nije morala da uradi jer zdravstveni sistem nigde nije napravljen tako da izdrži toliki pritisak zaraženih u kratkom vremenskom intervalu.
Jeste, neuređene zemlje tipa Italija, SAD, Francuska, Španija, UK, NemačkaTo u neuređenim državama koje teže razvijenom kapitalizmu, da se naplaćuje zdravstveno a kada zatreba vidiš da imaš posla sa prevarantima i trovačima. Tako je u celom svetu, krevet vidiš tek kada si u besvesnom stanju.
Ne postoji 2020, jer nije bilo potrebe, ali čim je nastala potreba, trebali su da zidaju krevete umesto što nam seru kako ne sme da se izlazi jer nema kreveta
Pa naravno kako bi se drugačije raširila korona ako ne zatvoriš ljude po kućama i stanovima?
Onda ste mogli navesti koliko godina je potrebno za Izgradnju lekara, i da onda njih iškolujemo, i tako Vas skinemo s one stvari.Ne leče ni kreveti, ni stalci za infuziju a lekare, posebno specijaliste za pulmologiju, anesteziologiju, infektologiju ne možeš da "sazidaš" tek tako i po potrebi.
Šta bi Bota uveo?Onda ste mogli navesti koliko godina je potrebno za Izgradnju lekara, i da onda njih iškolujemo, i tako Vas skinemo s one stvari.
Ali ne, vama je bilo jednostavnije da uvodite Ležeći Policijski Čas
Da si pogledao anketu na istoj ovoj stranici video bi da vas je 36% (antivaksera)Ti si jedini ovde koji piše besmislice i reklamira bodenje.
Onda ste mogli navesti koliko godina je potrebno za Izgradnju lekara, i da onda njih iškolujemo, i tako Vas skinemo s one stvari.
Ali ne, vama je bilo jednostavnije da uvodite Ležeći Policijski Čas
Ne znam koji će nam kurton anestezija za Wuhan virus iz EAU2) Za školovanje jednog specijaliste anasteziologije potrebno je 10 godina
Ne znam koji će nam kurton anestezija za Wuhan virus iz EAU
Vi ste pričali da nemate Kreveta, prema tome stolar radi posao
A bocala si se reifeisenomNe znam koji će nam kurton anestezija za Wuhan virus iz EAU
Vi ste pričali da nemate Kreveta, prema tome stolar radi posao
Pa gledala sam Endru Kuoma guvernera njujorka kad je pričao koliko imaju Kreveta a koliko im trebaZnao sam da nisi previše pametna, ali da ćeš lupetati toliko da ti se čak i antivakseri smeju to zaista nisam očekivao.
Ništa, kad te bude dohvatila korona, tako matoru i glupu, ti slobodno pođi od toga da krevet imaš i kod kuće a ako baš zagusti pozovi stolara da ti reši problem.
U suštini šta će tebi aneateziolog, on od gluposti ne leči, čak i da hoće da ti pomogne.
Ma dobro to nego reci ti meni jesi se ohrabrio otkako si se puko ili još uvek sediš u podrumu sa maskom i poručuješ online hranu?Da si pogledao anketu na istoj ovoj stranici video bi da vas je 36% (antivaksera)
ali zaista galamite i lupetate kao da vas je minimum 136%
Pa skupljali su te testove od 5 evra kako bi danas mlatili pare i naplaćivali svaki 9.000 dinara.Pa gledala sam Endru Kuoma guvernera njujorka kad je pričao koliko imaju Kreveta a koliko im treba
Znači da su problem kreveti, ali vama je umesto testerisanja bilo milije da zatvarate nedužne prolaznike u ležeći policijski čas
Pa gledala sam Endru Kuoma guvernera njujorka kad je pričao koliko imaju Kreveta a koliko im treba
Znači da su problem kreveti, ali vama je umesto testerisanja bilo milije da zatvarate nedužne prolaznike u ležeći policijski čas
To je onaj grad koji nikad ne spava, a umalo zauvek zaspao?Pa gledala sam Endru Kuoma guvernera njujorka kad je pričao koliko imaju Kreveta a koliko im treba