Вакцинација у Србији - изазови, мере и догађања (1)

Анкета о вакцинацији?

• Примљен Синофарм.

glasova: 24 18,9%
  • Примљен Фајзер.

glasova: 27 21,3%
  • Примљен Спутњик.

glasova: 11 8,7%
  • Примљена Астра Зенека.

glasova: 11 8,7%
  • Нећу се вакцинисати.

glasova: 54 42,5%

• Ukupno glasova
    127
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znaš kako učio sam od "najboljih", recimo jedna tvoja omiljena antivakserka kaže u svojoj izjavi ovako
"Zašto se ne saopštava da je (pazi sad) jedan makedonski portal preneo vest da je Balašević bio vakcinisan"
Znači neće da kaže direktno ona jer zna da je laž i da neko može da je tuži nego kaže "zašto niko ne prenosi navode makedonskog izvora"
To su ti vaši antivakserski prevaranti, od zla oca i od gore majke, lažu kako zinu a vi ko tetrebi gutate svaku njihovu laž i bljuvotinu i tražite još.
А ти си њена школа? Па тако реци одмах, шта ми се ту фемкаш... :hahaha:

Najviše je podeljeno Zeneke i Sputnjika okolo.
Najmanja potražnja izgleda u Srbiji. Rusofili izgleda neće ni Sputnjik jer su ogromnom većinom antivakseri. Špricaju se kinofili i amerogermanofili. :mrgreen:

Stigla hitna isporuka vakcina Crnoj Gori, Krivokapić zahvalio Srbiji

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić zahvalio se u ime crnogorske Vlade i svoje lično ime predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i "bratskom narodu Srbije" koji je i ovog puta nesebično pomogao Crnu Goru sa 10.000 doza vakcina Astra Zeneke.

Srbija je ovim je nastavila da pomaže region vakcinama protiv koronavirusa. Ovo je druga donacija Crnoj Gori, nakon 4.000 sputnjik vakcina, koje je predsednica Vlade Ana Brnabić uručila premijeru Crne Gore Zdravku Krivokapiću ranije ove godine u Podgorici.

Pored toga, Srbija je do sada u Repubiliku Severnu Makedoniju isporučila 40.000 sputnjik vakcina, kao i 8.190 doza vakcina proizvođača Fajzer, dok je Bosni i Hercegovini isporučila 30.000 Astra Zeneka vakcina.

U narednom periodu, Bosni i Hercegovini biće obezbeđen dodatni kontigent doza, potrebnih za revakcinaciju.

Poslednja izmena:

Više od 600.000 ljudi u Beogradu vakcinisano protiv koronavirusa​

U Beogradu je vakcinisano 600.592 ljudi, ili 43,2 odsto punoletne populacije, saopštio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Zaključno sa jučerašnjim danom revakcinisano je 32,4 odsto punoletnog stanovništva, odnosno 451.618, napisao je Vesić na svom nalogu na Fejsbuku.
Građani Beograda su primili najviše vakcina proizvođača Sinofarm i to 676.999 doza.
Dato je 179.125 vakcine Fajzer, 162.040 vakcine Sputnjik V i 60.830 vakcine proizvodjača Astrazeneka.
„Naš prvi cilj je da se u Beogradu vakciniše polovina punoletnog stanovništva i da bismo u tome uspeli neophodna nam je imunizacija još 94.538 građanki i građana. Naš konačni cilj je imunizacija bar 750.000 punoletnih stanovnika Beograda“, istakao je Vesić.

https://rs.n1info.com/vesti/vakcinisano-vise-od-600-000-ljudi-u-beogradu/

Kolega u 40-tim nije ni dočekao vakcinu a garantujem da je mogao da te nabaci kao džak na leđa i iznese na 20-ti sprat, tako da ne tupi kad ti nije nužda.
.
Па колико је укупно таквих преминуло?

Према свему што се зна људи до 55 година непотребно се излажу ризику да учествују у клиничком испитивању непознатих супстанци.

.

.

Према свему што се зна људи до 55 година непотребно се излажу ризику да учествују у клиничком испитивању непознатих супстанци.

.

Da znaš šta je i kako izgleda kliničko ispitivanje znao bi da niko u Srbiji nije učestvovao u bilo kakvom, vezanom za bilo koju vakcinu.

A preminulo je mladih ljudi više nego što se može svrstati u "statističku grešku". Problem je što je mnogo njih baš loše prošlo i od ljudi iz punog zdravlja postali su ruine i hronični bolesnici.

Da znaš šta je i kako izgleda kliničko ispitivanje znao bi da niko u Srbiji nije učestvovao u bilo kakvom, vezanom za bilo koju vakcinu.

A preminulo je mladih ljudi više nego što se može svrstati u "statističku grešku". Problem je što je mnogo njih baš loše prošlo i od ljudi iz punog zdravlja postali su ruine i hronični bolesnici.
.
Као и обично, од тебе само празне фразе и понављање пропаганде државних таблоида.

Наравно, и сејање страха који нигде и ничим није утемељен.

Недавно сам овде описао случај пацијента који је био петнаест дана у ковид болници без икаквих симптома болести, спремали се да сутра излази, да би шеснаести дан јавили фамилији да је преминуо.

У разговору са лекаром, каже преминуо од ковид!

Како од ковид када и наши инфектолози тврде да ако нема симптома вирус траје у организму око 12 дана.

И све је окружено оваквим необјашњивим очигледним лажима.

Ако се неко пелцовао, па добио ковид, е то је нови сој! Још један џокер из рукава ковид мафије.

Не знају како вирус изгледа, али знају да постоје варијанте нечег о чему појма немају.

Ма супер, само гутајте курир и информер и нема проблема...

.

.

.
Vakcine su se ispitivale na mladjima od 55, to je i bila velika
zamerka pronalazacima, a narocito proizvodjacima vakcina.
Ti stvarno lupetas za sve pare, pojma nemas ( nemam ni ja, nije mi to
u opisu radnog mesta, nego imam zdrav razum i logiku) kako to ide
sa ispitivanjem lekova i vakcina Pa sigurno da mora da se ispituju i deca jer i deca bivaju i zarazena i bolesna od raznoraznih bolesti.

Najviše je podeljeno Zeneke i Sputnjika okolo.
Najmanja potražnja izgleda u Srbiji. Rusofili izgleda neće ni Sputnjik jer su ogromnom većinom antivakseri. Špricaju se kinofili i amerogermanofili. :mrgreen:

Stigla hitna isporuka vakcina Crnoj Gori, Krivokapić zahvalio Srbiji

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić zahvalio se u ime crnogorske Vlade i svoje lično ime predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i "bratskom narodu Srbije" koji je i ovog puta nesebično pomogao Crnu Goru sa 10.000 doza vakcina Astra Zeneke.

Srbija je ovim je nastavila da pomaže region vakcinama protiv koronavirusa. Ovo je druga donacija Crnoj Gori, nakon 4.000 sputnjik vakcina, koje je predsednica Vlade Ana Brnabić uručila premijeru Crne Gore Zdravku Krivokapiću ranije ove godine u Podgorici.

Pored toga, Srbija je do sada u Repubiliku Severnu Makedoniju isporučila 40.000 sputnjik vakcina, kao i 8.190 doza vakcina proizvođača Fajzer, dok je Bosni i Hercegovini isporučila 30.000 Astra Zeneka vakcina.

U narednom periodu, Bosni i Hercegovini biće obezbeđen dodatni kontigent doza, potrebnih za revakcinaciju.

- Kinofile nabedili Pink i Heppi te otac im AVko i majka im Ceca...
- Amerofile nabedili N1 i NovaS te stand up im Kesić (koji je istina imao neke nus pojave...)

...

Više od 600.000 ljudi u Beogradu vakcinisano protiv koronavirusa​

U Beogradu je vakcinisano 600.592 ljudi, ili 43,2 odsto punoletne populacije, saopštio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Zaključno sa jučerašnjim danom revakcinisano je 32,4 odsto punoletnog stanovništva, odnosno 451.618, napisao je Vesić na svom nalogu na Fejsbuku.
GrađaIdemo opet na njegmu omiljenu starosnu grupaciju 65-74 godni Beograda su primili najviše vakcina proizvođača Sinofarm i to 676.999 doza.
Dato je 179.125 vakcine Fajzer, 162.040 vakcine Sputnjik V i 60.830 vakcine proizvodjača Astrazeneka.
„Naš prvi cilj je da se u Beogradu vakciniše polovina punoletnog stanovništva i da bismo u tome uspeli neophodna nam je imunizacija još 94.538 građanki i građana. Naš konačni cilj je imunizacija bar 750.000 punoletnih stanovnika Beograda“, istakao je Vesić.

https://rs.n1info.com/vesti/vakcinisano-vise-od-600-000-ljudi-u-beogradu/

Opsesija dogradonačelnika promovisanjem farmako industrije je komična...

Idemo opet na njemu omiljenu starosnu grupaciju 65-74god (ni slučajno godina ispod ili preko...)

„Najbolji rezultat imamo u populaciji izmedju 65 i 74 godine u kojoj je vakcinisano 72,52 odsto ljudi.

+

Prosečna starost vakcinisanih ljudi u Beogradu je 58,1 godine, a od vakcinisanih 54 odsto su žene, a 46 odsto muškarci.

Dakle doglavnik GVesić još ima neke šanse kod penzionerki... ;)

...

Vakcine su se ispitivale na mladjima od 55, to je i bila velika
zamerka pronalazacima, a narocito proizvodjacima vakcina.
Ti stvarno lupetas za sve pare, pojma nemas ( nemam ni ja, nije mi to
u opisu radnog mesta, nego imam zdrav razum i logiku) kako to ide
sa ispitivanjem lekova i vakcina Pa sigurno da mora da se ispituju i deca jer i deca bivaju i zarazena i bolesna od raznoraznih bolesti.
.
Па ето ти одмах лудило на чистини.

Вакцина је испитивана на популацији која уопште није угрожена јер су хтели да докажу да ће их штитити од заразе (то би била имунизација, а не ово што Весић лажно наводи да се спроводи у Србији)

Када се испоставило да су се ипак заразили и да вакцина не штити од заразе, односно не обезбеђује имунизацију, пројекат је пропао.

Да би извадили некако паре уложене у овај фијаско иде прича да вакцинисани имају мање проблема итд. иако за то не постоје конкретни докази, вакцине су код неких изазвале озбиљне проблеме, чак и смрт потпуно здравих људи.

Деца имају разноразне заразне болести и без проблема их пребољевају, а сада укључивати и децу која нити имају проблем са ковидом нити заразу шире је чист злочин!

Недавно је објављено да је неко двогодишње дете преминуло након што су га родиитељи добровољно пријавили да учествује у овим клиничким испитивањима. Факт чекери кажу да је вест непотврђена, али је објављена на званичном сајту на којем грађани САД пријављују нежељене ефекте вакцинације.

.

Poslednja izmena:
A rusofile ne može ni Sputnjik da ubedi kada i sami Rusi neće da se vakcinišu.

Ali za jednu posebnu sociolosku analizu jeste nepogrešiva intuicija Srba ;)

Pazi ti ko se sve angazovao da nas nabedi na bocanje:

Znaci i pozicija i opozicija...i Prva i Druga Srbija...

I Đilas i Vučić
I N1 i Pink
I NovaS i Heppi
I Jugoslav i Marić
I Danas i Informer
I Dr. Smrt i Dr. Panić
I Lepa Brena i mama Ceca
I Marinika i Palma (i to ce se neupuceni mozda iznenaditi kojom se nabo Palma :lol:):

PALMA: “Vakcinisao sam se Fajzerovom vakcinom...." :lol:
https://centralmedia.rs/index.php/2021/02/01/palma-nemam-pravo-da-se-ne-vakcinisem/
(i to vidimo pre Vučića...)

I ...

I svi oni skupa nisu nabedili ni 35-40% Srba :lol::lol::lol:

Što ti samo govori o realnom kredibilitetu sve te bulumente...:dosadno:, ali i o instinktu ovog naroda :kafa:

BRAVO braco Srbi i sestre Srpkinje i ostali slobodni gradjani :) - Bice nesto od nas!:pivce:

...

Poslednja izmena:
.
Па ето ти одмах лудило на чистини.

Вакцина је испитивана на популацији која уопште није угрожена јер су хтели да докажу да ће их штитити од заразе (то би била имунизација, а не ово што Весић лажно наводи да се спроводи у Србији)

Када се испоставило да су се ипак заразили и да вакцина не штити од заразе, односно не обезбеђује имунизацију, пројекат је пропао.

Да би извадили некако паре уложене у овај фијаско иде прича да вакцинисани имају мање проблема итд. иако за то не постоје конкретни докази, вакцине су код неких изазвале озбиљне проблеме, чак и смрт потпуно здравих људи.

Деца имају разноразне заразне болести и без проблема их пребољевају, а сада укључивати и децу која нити имају проблем са ковидом нити заразу шире је чист злочин!

Недавно је објављено да је неко двогодишње дете преминуло након што су га родиитељи добровољно пријавили да учествује у овим клиничким испитивањима. Факт чекери кажу да је вест непотврђена, али је објављена на званичном сајту на које грађани САД пријављују нежељене ефекте вакцинације.

.
Zar stvarno mislis da roditeljji prijavljuju svoje bebe za neka isitivanja?

Ali za jednu posebnu sociolosku analizu jeste nepogrešiva intuicija Srba ;)

Pazi ti ko se sve angazovao da nas nabedi na bocanje:

Znaci i pozicija i opozicija...i Prva i Druga Srbija...

I Đilas i Vučić
I N1 i Pink
I NovaS i Heppi
I Jugoslav i Marić
I Danas i Informer
I Dr. Smrt i Dr. Panić
I Lepa Brena i mama Ceca
I Marinika i Palma (i to ce se neupuceni mozda iznenaditi kojom se nabo Palma :lol:):

PALMA: “Vakcinisao sam se Fajzerovom vakcinom...." :lol:
https://centralmedia.rs/index.php/2021/02/01/palma-nemam-pravo-da-se-ne-vakcinisem/
(i to vidimo pre Vučića...)

I ...

I svi oni skupa nisu nabedili ni 35-40% Srba :lol::lol::lol:

Što ti samo govori o realnom kredibilitetu sve te bulumente...:dosadno:, ali i o instiktu ovog naroda :kafa:

BRAVO braco Srbi i sestre Srpkinje i ostali slobodni gradjani :) - Bice nesto od nas!:pivce:

...
Ви антиваксери сте дебили, припадате и режиму и опозицији и левици и десници и центру. Свуда има дебила. А посебна прича су антимаскери.

Кад нестане овај вирус, наши дебили ће се вратити нашој идеологији, њихови дебили њиховој и све ће опет бити по старом.

Вирус нас није поделио по идеолошкој линији, јер нема везе са политиком.

И пази није вакцинисано 35-40% Срба, већ 35-40% пунолетних Срба, односно грађана Србије.

Zar stvarno mislis da roditeljji prijavljuju svoje bebe za neka isitivanja?
.
Није беба, двогодишње дете које је наводно десетак дана након вакцинације преминуло.

Тако је објављено на америчком сајту ВАЕРС где грађани пријављују нежељене ефекте вакцинације, а факт чекери не кажу да је вест лажна, већ да је непроверена.

zelsq9yvrqt61.jpg

Али нека буде као упозорење да људи схвате да, по протоколу, поред ординације где се вакцинишу мора да буде екипа за реанимацију јер је могућ анафилактички шок који може да буде смртоносан и друге компликација и да се ради о некој врсти руског рулета.

Типа, неће ваљда мени то да се деси...

А какав би био мотив популације до 55 година, која уопште није угрожена, да се излаже оваквом ризику и улази у клиничко испитивање непознатих супстанци, мени не допире до мозга.

.

Poslednja izmena:
Ви антиваксери сте дебили, припадате и режиму и опозицији и левици и десници и центру. Свуда има дебила. А посебна прича су антимаскери.

Кад нестане овај вирус, наши дебили ће се вратити нашој идеологији, њихови дебили њиховој и све ће опет бити по старом.

И пази није вакцинисано 35-40% Срба, већ 35-40% пунолетних Срба, односно грађана Србије.

I tebe ću uputiti na moj potpis... :pivce:

...

Ma gde...

...

.
Није беба, двогодишње дете које је наводно десетак дана након вакцинације преминуло.

Тако је објављено на америчком сајту ВАЕРС где грађани пријављују нежељене ефекте вакцинације, а факт чекери не кажу да је вест лажна, већ да је непроверена.

Али нека буд као упозорење да људи схвате да по протоколу, поред ординације где се вакцинишу треба да буде екипа за реанимацију јер је могућ анафилактички шок који може да буде смртоносан и друге компликација и да се ради о некој врсти руског рулета.

Неће ваљда мени то да се деси...

А какав би био мотив популације до 55 година, која уопште није угрожена, да се излаже оваквом ризику и улази у клиничко испитивање непознатих супстанци, мени не допире до мозга.

.
Ja cu ti objasniti, bila sam i licno upletena u pricu sa klinickim ispitivanjima tako sto sam jednoj osobi obezbedila mesto za klinicko
ispitivanje jer je u pitanju bila neka nova terapija za karcinom od kog spasa nema. Ili, kako ti uopste zamisljas ispitivanje lekova? Naprave neku formulu, proizvedu tablete, inekciju, rastvor i to sve mora da je 100% sigurno jer ce ih ti u suprotnom tuziti?

Poslednja izmena:
Па је л сте сви антиваксери екстремни десничари ? Нисте. Али не само то, него сте још и појачали русофобију, због Спутњика.
Дакле сматрам и да сте домаћи издајници, дебили и да свесно или не учествујете у биолошком рату, ширења вируса.

Жао ми је што овај издајнички режим игра на обе стране, јер да се ја питам сурово бих се обрачунао са вама. Прво би летели са посла антиваксери који раде у државним фирмама. И тек како су замењиви.

Ja cu ti objasniti, bla sam i licno upletena u pricu sa klinickim ispitivanjima tako sto sam jednoj osobi obezbedila mesto za klinicko
ispitivanje jer je u pitanju bila neka nova terapija za karcinom od kog spasa nema. Ili, kako ti uopste zamisljas ispitivanje lekova? Naprave neku formulu, proizvedu tablete, inekciju, rastvor i to sve mora da je 100% sigurno jer ce h ti u suprotnom tuzis?
.
Таква врста испитивања се уобичајено обавља са људима којим и овако нема спаса, па можда упали.

При том, они траба да буду детаљно упознати у шта се упуштају, да дан, два размисле о томе, па потом дају свој "информисани пристанак".

А сада се спроводи масовно клиничко испитивање супстанци за које се не зна ни колика доза је потребна!

И сада се неко убеђује да је то све ОК!!!

Па где су етика и морал таквих људи, који то тврде?

.

.
Таква врста испитивања се уобичајено обавља са људима којим и овако нема спаса, па можда упали.

При том, они траба да буду детаљно упознати у шта се упуштају, да дан, два размисле о томе, па потом дају свој "информисани пристанак".

А сада се спроводи масовно клиничко испитивање супстанци за које се не зна ни колика доза је потребна!

И сада се неко убеђује да је то све ОК!!!

Па где су етика и морал таквих људи, који то тврде?

.
Hehehhehe :D
Cenis da je Pfizer samo sa polumrtvima vrsio ispitivanja Viagre?
Prave se klinicka ispitivanja i protiv sredstva protiv prhuti ( perut).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back