Вакцинација у Србији - изазови, мере и догађања (1)

Анкета о вакцинацији?

• Примљен Синофарм.

glasova: 24 18,9%
  • Примљен Фајзер.

glasova: 27 21,3%
  • Примљен Спутњик.

glasova: 11 8,7%
  • Примљена Астра Зенека.

glasova: 11 8,7%
  • Нећу се вакцинисати.

glasova: 54 42,5%

• Ukupno glasova
    127
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno, zato se onaj ko radi sa mnogo ljudi ili nema mogucnosti bude oprezan kako treba, treba da vakcinise kako bi smanjio mogucnost i od tih novih sojeva virusa.

Opet, sve je na licnoj proceni, jer i preveliko opustanje moze da se nazove eksperimentom sa zdravljem u ovoj situaciji.....dakle bez straha ili paranoje, ali umereno i oprezno neka svako prosudi sta mu je bolje ciniti.

Лепо написах, да се са ЗДРАВЉЕМ НЕ ЕКСПЕРИМЕНТИШЕ! Свако треба (ко је пунолетан) да одлучује шта му је чинити, а никако при том дозволити да буде део ЕКСПЕРИМЕНТА. (У свему овоме ЈЕ НАЈСТРАШНИЈЕ што неко АБНОРМАЛНО ЗАРАЂУЈЕ сејући страх, панику, па Бога ми и ВИРУСЕ!!! И то ме излуђује:besna:, да имам моћ знам како бих реаговала,..а овако могу да будем само НЕМИ посматрач)

Нису то теорије завере, тако ваксери називају антивакс аргументе... Схвати нити једна вакцина није испитана, испитивање се ради уживо, на пацијентима и то је факат
Videce za 10 godina sta ce im se desiti sa zdravljem. Vec sada reaguju na obican polen, bukne im alergija. Nemaju snage stajati sat vremena a da ne sednu.

Vakcine su samo sredstvo, i to moguce, vrlo ili donkele dobre, za ovaj virus, ali Gospod odredjuje koliko ce covek ziveti i od cega umreti, i nije samo korona bolest.

Postoji jos niz bolesti i situacija u zivotu na koje ljudi kao da zaboravljaju (i samim tim prosto same sebe dehumanizuju i svode na stvar ili broj), te ako prime vakcinu - prezivece, ako ne prime - nece, a nije tako. Nimalo.

Лепо написах, да се са ЗДРАВЉЕМ НЕ ЕКСПЕРИМЕНТИШЕ! Свако треба (ко је пунолетан) да одлучује шта му је чинити, а никако при том дозволити да буде део ЕКСПЕРИМЕНТА. (У свему овоме ЈЕ НАЈСТРАШНИЈЕ што неко АБНОРМАЛНО ЗАРАЂУЈЕ сејући страх, панику, па Бога ми и ВИРУСЕ!!! И то ме излуђује:besna:, да имам моћ знам како бих реаговала,..а овако могу да будем само НЕМИ посматрач)
Kako bi ti reagovala, da mozes?

Videce za 10 godina sta ce im se desiti sa zdravljem. Vec sada reaguju na obican polen, bukne im alergija. Nemaju snage stajati sat vremena a da ne sednu.
Већ виде, ал други њихово наивно играње са здрављем... лично сам се уверио преко најближих сродника да после обичне вакцине против грипа, за два месеца је пронађен малигни тумор у метастази... пре тога, та ''сродњикиња'' је била здрава ко дрен, уз најпажљивије вођење рачуна о исхрани и здрављу, као што раде паметне жене...
Али њена памет је била само дотле да себе заштити од себе тј. ждерања, али не и себе од слаткоречиваца... ту је испала наивна и платила одстрањењем женских груди, Богу хвала без прогреса ка смрти... (окренула се Богу, па је и казна заустављена)

Дај доказ. Фотографије, видео снимке.......Не верујем ништа док не видим својим очима:ne: Давно су прошла времена када се ВЕРОВАЛО НА РЕЧ.
Само се Богу верује на реч, људи су кварљива роба

Vakcine su samo sredstvo, i to moguce, vrlo ili donkele dobre, za ovaj virus, ali Gospod odredjuje koliko ce covek ziveti i od cega umreti, i nije samo korona bolest.

Postoji jos niz bolesti i situacija u zivotu na koje ljudi kao da zaboravljaju (i samim tim prosto same sebe dehumanizuju i svode na stvar ili broj), te ako prime vakcinu - prezivece, ako ne prime - nece, a nije tako. Nimalo.
Непроверено - НЕ ЛЕЧИ... зло је увек сеновито

Дај доказ. Фотографије, видео снимке.......Не верујем ништа док не видим својим очима:ne: Давно су прошла времена када се ВЕРОВАЛО НА РЕЧ.
Opšta zavera hiljada medicinara. Svi kao jedan rade da nas prevare.
Od tebe se to i očekivalo.

Већ виде, ал други њихово наивно играње са здрављем... лично сам се уверио преко најближих сродника да после обичне вакцине против грипа, за два месеца је пронађен малигни тумор у метастази... пре тога, та ''сродњикиња'' је била здрава ко дрен, уз најпажљивије вођење рачуна о исхрани и здрављу, као што раде паметне жене...
Али њена памет је била само дотле да себе заштити од себе тј. ждерања, али не и себе од слаткоречиваца... ту је испала наивна и платила одстрањењем женских груди, Богу хвала без прогреса ка смрти... (окренула се Богу, па је и казна заустављена)

Misle da ce moci putovati ako se vakcinisu. Preko toga ih najvise navlace.

Strah ne od korone vec da nece moci putovati.

Непроверено - НЕ ЛЕЧИ... зло је увек сеновито
Ne znam, i dosta mi je da vise razmisljam o tome.

Ne zelim da ista radim iz straha vec iz ubedjenosti a za sada ni u sta nisam ubedjena osim sto me guraju (dez)informacijama opet u strah kao na pocetku pandemje. Zelim da se distanciram od toga i tog osecaja, tako mi je najbolje i necu preduzimati nista dok se ne razbistri situacija a verovatno ni tad.

Misle da ce moci putovati ako se vakcinisu. Preko toga ih najvise navlace.
Тешке наивчине... вакцинацији неће бити краја, мораће да потврђују валидност аусвајса сваких пола године...

што ће рећи, за пола година дозволе за кретање, мора ризик пелца на себе да прихватиш... и после кажну да не принуђују никог ничим на ваксирање

Ne znam, i dosta mi je da vise razmisljam o tome. Ne zelim nikoga da ubedjujem u nesto jer prvo ni sama ne znam niti se pravim da znam (tj, znam ali ne dovoljno, kao i uostalom, svi), a kao drugo sama pomisao o vakcinama stvara mi osecaj bolesti kao sto mi je stvarao sam virus kad se pojavio i dok sam dugo citala i slusala svasta u pocetku....dok nisam resila da prekinem i od tad mi je krenulo na bolje.

Ne zelim da sita radim iz straha vec iz ubedjenosti a za sada ni u sta nisam ubedjena osim sto me guraju opet u strah. Zelim da se distanciram od toga i tog osecaja.
Vakcine postoje odavno. Da li znaš šta te plaši?

Тешке наивчине... вакцинацији неће бити краја, мораће да потврђују валидност аусвајса сваких пола године...

што ће рећи, за пола година дозволе за кретање, мора ризик пелца на себе да прихватиш... и после кажну да не принуђују никог ничим на ваксирање
Pale duse.

Ne znam, i dosta mi je da vise razmisljam o tome.

Ne zelim da ista radim iz straha vec iz ubedjenosti a za sada ni u sta nisam ubedjena osim sto me guraju (dez)informacijama opet u strah kao na pocetku pandemje. Zelim da se distanciram od toga i tog osecaja, tako mi je najbolje.
Нема шта да бежиш од искушења које је Бог допустио, него да се као Хришћанка храбро суочиш са собом и од Бога измолиш сваку помоћ...

Није ти памет дата да би ишла на годишњи одмор, нити срце да би му допуштала свако осећање... крштењем си се обавезала на чишћење целе себе, тако да настави, ма шта те погодило...

Бори се мали лаве и ревнуј, није зло тешко него наше схватање зла... а Бог помаже сваком

Више су пали моралом, пад душе није психичко стање, већ целосно...

Нпр... кад неко нонстоп говори ''не знам, тешко ми је, не знам'', види се да је заборавио на Божију помоћ и да се ослања на људе искључиво

Нема шта да бежиш од искушења које је Бог допустио, него да се као Хришћанка храбро суочиш са собом и од Бога измолиш сваку помоћ...

Није ти памет дата да би ишла на годишњи одмор, нити срце да би му допуштала свако осећање... крштењем си се обавезала на чишћење целе себе, тако да настави, ма шта те погодило...

Бори се мали лаве и ревнуј, није зло тешко него наше схватање зла... а Бог помаже сваком
Najbolja borba je molitva, pa tek onda ostalo (oprez, odgovornost i mere). Najvaznije je ne upasti u strah i paniku, a sada sam opet na korak od toga sa ovim vakcinama i nametnutim razmilsjanjem "sta ce biti". Pa bice kako Gospod kaze, kao i uvek, prosta stvar.

Budi odgovoran i uzivaj u zivotu, smej se kad god mozes i imas prilike, putuj cim mozes jer radost zivota je glavna i to bi bilo to.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back