Вакцинација у Србији - изазови, мере и догађања (1)

Анкета о вакцинацији?

• Примљен Синофарм.

glasova: 24 18,9%
  • Примљен Фајзер.

glasova: 27 21,3%
  • Примљен Спутњик.

glasova: 11 8,7%
  • Примљена Астра Зенека.

glasova: 11 8,7%
  • Нећу се вакцинисати.

glasova: 54 42,5%

• Ukupno glasova
    127
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.
Терање људи у било које клиничко испитивање је чист злочин.

Плус, не постоји нити један једини медицински разлог да се људи испод 55 година излажу овим ризицима.

.
A sto bi i iznad 55

A sto bi i iznad 55
.
Ни то нико сувисло не може да објасни.

Као, пошто случајеви компликација расту након тог узраста, а под условом да "вакцина" као нешто делује, па да се смањи ризик код ових што преживе "вакцинацију".

Јебемлига...

.

...

E zato sad imaju frkicu...kako vakcinisati decu...al da oni ne budu krivi za eventualne nus pojave...

Pa kvislinski krizni stab kao preporucuje, a kvislinski ministar bas i ne...

Roditelji srecom jos uvek pametni...
I pored svog medijskog dvogodisnjeg ispiranja mozga....

vecernje-novosti-460x0.jpg

...

Poslednja izmena od moderatora:
Uglavnom...to znamo da je NWO prdnuo u čabar...

...
А зашто ви антиваксери немате муда да нападнете руску амбасаду, запалите руске заставе, нападнете руске туристе итд, када је већ Русија како ви сматрате постала део NWO-а ?

Како до јуче сте се клели у Русију, а данас Путин заједно са Бајденом хоће да из авиона сеје ковид и да смањи популацију човечанства на 500 милиона ?
А санкције што су једни другим увели ... ништа ? А рат у Сирији ... ништа ? А што се ни овде на Балкану, не слажу око било чега ?

.
Има.

Оболели од ковида који су пелцовани умиру од упале плућа, инфаркта миокарда, можданог удара, компликација на јетри и/или бубрезима итд, а оболели од ковида који нису пелцовани, умиру од ковида.

Из немачког часописа Ди Велт:

НЕМАЧКИ ГЛАВНИ ПАТОЛОГ врши дневно 40 обдукција вакцинисаних и упозорава народ!
20:47 05.08.2021.

Шеф Патолошког института на Универзитету Хеиделберг, Петер Ширмахер (Peter Schirmacher), извршио је 40 обдукција вакцинисаних људи. Он води пројект обдукције људи умрлих од КОВИД-19, који субвенционише држава и одлучио је да уради обдукцију и над вакцинисанима против корона вируса. Патолог је желео да открије зашто су вакцине узроковале нуспојаве попут тромбозе церебралних вена или аутоимуне болести.

Ширмахер процењује да је од вакцинације умрло 30 до 40 посто људи.

Он тврди да се смртност од вакцинације тотално потцењује и упозорава да се многи смртни случајеви од вакцина не пријављују у званичну статистику, пише Ди Велт .

На изненађење многих, овог стручњака је подржало и Немачко друштво за патологију, које је нагласило да би требало обавити још много обдукција вакцинисаних особа јер је неопходно установити зашто су ти људи заправо умрли.

„Обдукција је једини начин да се искључи или докаже директна веза између смрти и вакцинисања“, кажу у удружењу.

Петер Ширмахер је позвао све лекаре у Немачкој (и свету) да обавезно затраже обдукцију ако пацијент умре у року од неколико дана или у року од неколико недеља након вакцинисања.

.

Schirmacher hält Impfungen für wichtig​

Takodje stoji u originalnom tekstu kao i pravo pojasnjenje za to sto tvrdi. Ali kako vi antivakseri ne znate da citate ni srpski, a kamoli nemacki, onda neka vas uce cirilicni panicari i zone sumraka. Sramota je nas sta ste sve spremni samo da bi ste nekog obmanuli. Iskljucivo selektivno se pozivate na vesti koje kratite, seckate, i cas su vam tabloidi merilo necega, a cas neka "struka" koja se po obicaju pogresno citira i izvlaci iz konteksta.

А зашто ви антиваксери немате муда да нападнете руску амбасаду, запалите руске заставе, нападнете руске туристе итд, када је већ Русија како ви сматрате постала део NWO-а ?

Како до јуче сте се клели у Русију, а данас Путин заједно са Бајденом хоће да из авиона сеје ковид и да смањи популацију човечанства на 500 милиона ?
А санкције што су једни другим увели ... ништа ? А рат у Сирији ... ништа ? А што се ни овде на Балкану, не слажу око било чега ?
Zato sto im je poenta da dokazu nedokazivo. U tom slucaju moraju da spoje nespojivo i kako ce... Onda gledas to sto gledas.

Schirmacher hält Impfungen für wichtig​

Takodje stoji u originalnom tekstu kao i pravo pojasnjenje za to sto tvrdi. Ali kako vi antivakseri ne znate da citate ni srpski, a kamoli nemacki, onda neka vas uce cirilicni panicari i zone sumraka. Sramota je nas sta ste sve spremni samo da bi ste nekog obmanuli. Iskljucivo selektivno se pozivate na vesti koje kratite, seckate, i cas su vam tabloidi merilo necega, a cas neka "struka" koja se po obicaju pogresno citira i izvlaci iz konteksta.
.
А на шта конкретно мислиш?

Плус, ја нисам антиваксер нити је ово о чему овде причамо вакцина.

Тек пише дипломски, па да видимо да ли је положила. Наводни делта, па делта плус, па сада и ламбда сој опасно прете да је оборе на испиту.

.

Bla bla bla...
Jadni spinovi i trolanja koji skrecu paznju sa sustine...
NWO je zlo...
Nisu narodi zlo vec NWO sektaši su zlo...oni nemaju nacije ni vere oni su prosto ZLO

...

Nažalost epidemija je ostavila nekima i posledice na psihu..
Vaxinisani ne brinu toliko ali ovo antivaXeri skice ko blesavi.

Jel ovo SNS bot Laža Ristovski i oćelavio od vakcine? :think:

"Dva puta sam vakcinisan i opet sam zakačio koronu" LAZAR RISTOVSKI O BORBI SA VIRUSOM: "Posle 7 dana sam se oporavio i to zahvaljujući vakcinaciji"​

https://www.blic.rs/zabava/lazar-ristovski-korona/e9y4r48

Znaci NWO mentalni rob Laza sam na licnom primeru provali da su vakcine q.rac od ovce (u najboljem slucaju...ako ne i štetnije...) i opet se trudi da pronadje opravdanje za to...Jer tesko mu je priznati "BIO SAM GLUP"

Tuzna je sudbina NWO mentalnog roblja...:dosadno:

Koja je to NWO sekta sunce ti poljubim...
Toliko ih uzombira da njima prosta logika vise ne radi...

....

Nijedan normalan, dakle zdravorazumski primerak ljudske vrste zvani po struci "imunolog/epidemiolog/virusolog" se ne protivi vakcini. Onda se nadju psihijatri i stomatolozi koji nesto tvitnu, a narodna masa sa 1 razredom osnovne kaze "rek'o doktor". Da ne pricam o levacima koji nemaju veze ni sa cim a autoritet su.

Drzte se vi provaksera VETERINARA Dr. Šejkera... :dosadno:
I samo muuučite, lajte i njačite...mozda vam pomogne...:patkica:

....

Jel ovo SNS bot Laža Ristovski i oćelavio od vakcine? :think:

"Dva puta sam vakcinisan i opet sam zakačio koronu" LAZAR RISTOVSKI O BORBI SA VIRUSOM: "Posle 7 dana sam se oporavio i to zahvaljujući vakcinaciji"​

https://www.blic.rs/zabava/lazar-ristovski-korona/e9y4r48

Znaci NWO mentalni rob Laza sam na licnom primeru provali da su vakcine q.rac od ovce (u najboljem slucaju...ako ne i štetnije...) i opet se trudi da pronadje opravdanje za to...Jer tesko mu je priznati "BIO SAM GLUP"

Tuzna je sudbina NWO mentalnog roblja...:dosadno:

Koja je to NWO sekta sunce ti poljubim...
Toliko ih uzombira da njima prosta logika vise ne radi...

....

BTW
Ako Laza u skorije vreme postane "član nebeskog teatra..." (kako to sektaski mediji vole da patetišu...)
U NWO sektaskim medijima cemo procitati sve...i kad je prohodao i prvi put piskio i koje zene voleo, varao, kako je voleo jutarnju rosu i svakakve gluposti...
Samo nas nece podsetiti da je bio revakcinisan... :patkica:

....

Dakle da podestimo - sta je zajednicko za sledece javne licnosti (koje su kao svojevrsni statisticki uzorak...)

Vlasta Vlaisavljević
Predrag Tozovac
Zoran Simjanovic
Feđa Stojanović
Zafir Hadzimanov
Prof Dr. Dragana Obradović
...
Miroslav Lazanski

Pa...
Da nije mozda sto su svi bili vakcinisani...cak i revakcinisani gotovo svi...?
A sad su na "nebeskom forumu"...?

...

О овом случају постоји и посебна тема:
https://forum.krstarica.com/threads...-glumac-porucio-vakcina-me-je-spasila.930008/

Глумцима је посао да изговарају текст који је писао неко други. Кад се глумац упетља и у политику, само добије то да му текст не пише писац него неки политички телетабис. Ово је одличан примјер.
Ајмо редом. Зашто се уопће цијепио? Ваљда да би се заштитио од оболијеваља. Након двије дозе које је прописала „струка”, оболио је од оног против чега се „заштитио”. Глуп човјек би помислио да заштита није била добра, да цјепиво није обавило оно што би требало, али паметни знају да то није тако, они су цјепиву захвални кад преживе болест против које су се цијепили. Машала. Захвалан је цјепиву, али и свом личном јаком инумитету? Чекај мало, има јак лични имунитет, поред тога је примио и двије дозе „заштите”, па глуп би помислио да просто убија вирусе око себе... кад оно међутим, он се разбоље. Ушао је у протокол, али није хтио узимати антибиотике? Дакле ушао је у протокол кршећи протокол? Није да разумијем, али добро, ја сам глуп па није ни чудо да не разумијем. Још нешто овако глуп не разумијем – одбио је антибиотике које прописуе струка и нико му неће замјерити на томе, али кад неко одбије цјепиво које прописује струка испадне терориста?
Пошто се и онима који су пребољели корону препоручује цјепљење, баш ме занима да ли ће, поред претходно примљене двије дозе и прележане короне опет на цијепљење, сад можда неким другим цјепивом, да тако додатно појача свој иначе јак лични имунитет?

Све у свему – нема те глуме која може покрити дебилно срочен текст.

Bla bla bla...
Jadni spinovi i trolanja koji skrecu paznju sa sustine...
NWO je zlo...
Nisu narodi zlo vec NWO sektaši su zlo...oni nemaju nacije ni vere oni su prosto ZLO

...
Ок, Путин је зло, НСП и секташки рептил, а зашто то није био у првобитној теорији завере када је требало запад да наметне вакцину целом свету, а Путин да се бори против ње, како сте причали ?

Ок, Путин је зло, НСП и секташки рептил, а зашто то није био у првобитној теорији завере када је требало запад да наметне вакцину целом свету, а Путин да се бори против ње, како сте причали ?

Maskarada je i bukvalno prisutna...
Zato ne slucajno i teraju da nosimo maske...sve je i na simbolickom nivou vrlo sublimativno sektaski ritualno...
Te se tako i Putin moguce maskirao pa odkrio...

...

.
А на шта конкретно мислиш?

Плус, ја нисам антиваксер нити је ово о чему овде причамо вакцина.

Тек пише дипломски, па да видимо да ли је положила. Наводни делта, па делта плус, па сада и ламбда сој опасно прете да је оборе на испиту.

.
Pricamo o izvlacenju iz konteksta. Ako zaista pratis sta bilo koja struka o bilo cemu govori, onda ne mozes to naci na "cirilici" i polu preneto. Mislim, patolog mora da trazi svoje mesto pod suncem isto kao i psiholog/psihijatar sto se bori da ispita uticaj karantina na ljude. Ali u jednom se slaze svako razuman, vakcina je vazna i nisu antivax kako ih neki pogresno ili tendenciozno proglasavaju.

Meni pomoc ne treba. Jedini koji kukaju su takvi kao ti. Posebno kada bude trebao test od 25€ za ulazak u firmu. Ziv bio pa video.
Ni zute trake ne bi bile iznenadjenje.
Dzaba ce posle da bude "samo smo radili svoj posao i sledili naredjenja"
Narod je sve blizi tacki kad ce da prokljuca i prekipi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back