Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 46.909
А 3% се светске популације поптуно вакцинисао.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti za borbu i nisi. Ograničeno si sposoban. Pre su bilinravnotabanaši, sad ravnozemljaši. Svejedno škart i jedni i drugi.Ti si iz te borbe dezertirao...svojevoljno...
Tako da...ne spominji je više...vec cekaj sta ce javiti iz Otadzbinske Uprave...tj iz KŠ
...
Tebe će sve vlade sveta odvojiti od normalnih.Najsmešniji su provaxeri kad hoće da trpaju slobodne građane u logore...,
A pri tome su se sami samovoljno predali u logor i na žigosanje
O slobodi pricaju oni koji su je dali...
Tragikomedija...
...
А 3% се светске популације поптуно вакцинисао.
Mogao si napisati da imaš i banju u svom podrumu. Znamo da si jadnik.Skromna sirotinja sa 100 dana bazena .
Kolko dana mora?
7,55%a oni resto delimično
Ti za borbu i nisi. Ograničeno si sposoban. Pre su bilinravnotabanaši, sad ravnozemljaši. Svejedno škart i jedni i drugi.
Nemaš potrebe. Oduvek sam zdrav.Uživaj, zamorac.
Želim ti ozdravljenje
A ti si anemičan. Vidi seTi si sad dopingovan pa mozes i u Afganistan da izvlacis Amere...boli te uvo...
...
Imam, al jadno je dobrovoljno biti zamorac zbog deset dana godišnjeg odmoraMogao si napisati da imaš i banju u svom podrumu. Znamo da si jadnik.
Tebe će sve vlade sveta odvojiti od normalnih.
A drugo je biti glup.Imam, al jadno je dobrovoljno biti zamorac zbog deset dana godišnjeg odmora
..ne i zauvek pošto si učesnik ekspermentaNemaš potrebe. Oduvek sam zdrav.
Да би се пандемија угасила треба најмање светске популације вакцинисати поптуно 20% ако то није СЗО променула.sasvim dovoljno za zemaljski imunitet
jeste, užas jedanA drugo je biti glup.
Aha. Naprednih je sve više a budala i krivih drva će biti. Znamo to.Evo Bili kaže da je vas normalnih samo 3% ?
A kod nas 97% ludaka žurka
...
Да би се пандемија угасила треба најмање светске популације вакцинисати поптуно 20% ако то није СЗО променула.
koja pandemija?Да би се пандемија угасила треба најмање светске популације вакцинисати поптуно 20% ако то није СЗО променула.
Da, neispitani nakon miliona datih doza. Svejedno, vaša je glupost dokazana i neizlečivajeste, užas jedan
daš da te oltuju neispitanom vakcinom zbog deset dana na moru
Aha. Naprednih je sve više a budala i krivih drva će biti. Znamo to.
Ti si produkt propalog eksperimenta i neuspelog abortusa...ne i zauvek pošto si učesnik ekspermenta
Треба да имамо 70% поптуно вакцинисаних.Srbija je već zadovoljila taj procenat...ajmo otvaranje
3% zamorčadiDa, neispitani nakon miliona datih doza. Svejedno, vaša je glupost dokazana i neizlečiva