Ti si znači u drugom krdu...od krda
Onom koje će u žicu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si znači u drugom krdu...od krda
....ne nego od onog koje će van žiceTi si znači u drugom krdu.
Onom koje će u žicu.
Ми имамо 30% стеченог имунитета природним путем + 29.47% поптуно вакцинисаних.od čega zavisi ?
Ti si znači u drugom krdu.
Onom koje će u žicu.
Samo uz covid pasoše. Inače u žicu i riči.......ne nego od onog koje će van žice
?Ti si znači u drugom krdu.
Onom koje će u žicu.
pasoši su za tvoje krdoSamo uz covid pasoše. Inače u žicu i riči...
Imaš vremena da saznaš kako ćeš iz žice.Zna se da u tor tj kako reče žicu - idu žigosani:
![]()
...
Zato si ti za žicu kao stvorenje nedobrodošlo istočno i zapadno.pasoši su za tvoje krdo
Imaš vremena da saznaš kako ćeš iz žice.
nudićeš bubreg za treću dozu benoZato si ti za žicu kao stvorenje nedobrodošlo istočno i zapadno.
Sloboda ima cenu. Za nju se ginuloKao i ti do treće doze...
A onda i četvrte...
A onda i pete...
Pa šeste...
A da se ne opustiš tu je i sedma...
I taman kad pomisliš da si supermen...eto i osme...
...
Ми имамо 30% стеченог имунитета природним путем + 29.47% поптуно вакцинисаних.
Можда је данас и већи број проценат стеченог природног имунитета.nisam danas brojao antitela...ko zna koliko se toga nakupilo
Sloboda ima cenu. Za nju se ginulo
ićićete ulicama i tražiti dozu...ko u zombi filmovimaSloboda ima cenu. Za nju se ginulo
Pa jes, tako pametan sve znaš. Polako, kad se krene na more, vi sa žutim trakama ćete nabavljati bazenčiće za dvorište.nudićeš bubreg za treću dozu beno
Imam bazen već godinama zombiPa jes, tako pametan sve znaš. Polako, kad se krene na more, vi sa žutim trakama ćete nabavljati bazenčiće za dvorište.
Samo uživaj u svojoj gluposti. Evo, već dve doze primio i prelazima granice lagano bez zaustavljanja.ićićete ulicama i tražiti dozu...ko u zombi filmovima
A ja more. Kakva si ti sirotinja...Imam bazen već godinama zombi
Uživaj, zamorac.Samo uživaj u svojoj gluposti. Evo, već dve doze primio i prelazima granice lagano bez zaustavljanja.
Pa jes, tako pametan sve znaš. Polako, kad se krene na more, vi sa žutim trakama ćete nabavljati bazenčiće za dvorište.
Skromna sirotinja sa 100 dana bazena .A ja more. Kakva si ti sirotinja...