- Poruka
- 85.204
ZA Put u pariz ti je ausvajs beskoristan moraš TEST svejedno da radiš.Idem sutra da se vakcinišem, konačno ČP
Treba mi ausvajs za proslavu 10 godina firme, a za put u Pariz...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ZA Put u pariz ti je ausvajs beskoristan moraš TEST svejedno da radiš.Idem sutra da se vakcinišem, konačno ČP
Treba mi ausvajs za proslavu 10 godina firme, a za put u Pariz...
Da, al kaže tetka mora i vakcina ČPZA Put u pariz ti je ausvajs beskoristan moraš TEST svejedno da radiš.
LETos sam kinuo nekoliko puta i drugar vakser navalio da se testiram iako smo bili u vukojebbiniПраве гужве и они који драме без разлога. Шта би радила на мом месту? Исто што и пре 5 година у тој ситуацији.
Одједном када им температура пређе 37 умиру- Ти не знаш како је то страшно! Као да никада нису имали температуру.
Више не смеш ни кинути. Ако ти нешто западне па се закашљеш сви те гледају као шугавог и беже уместо да те ударе по леђима.LETos sam kinuo nekoliko puta i drugar vakser navalio da se testiram iako smo bili u vukojebbinioboleo narod mentalno skroz.
To je poznata stvar iz medicine, ne samo za ovaj virus.
Za sada nema niko podatke.Cini mi se da za HIV virus nema razlike da li si uneo ,,16" virusa ili 16x10^6
Konkretno pitanje je bilo da li neko ima podatke
a ne laicko misljenje.
Za sada nema niko podatke.
Koje ću da pišem?TO ćeš da pišeš i kada budu došli po tebe da te vode?
Kakvi podaci, pa pitaj bilo koga ko je završio srednju medicinsku ili medicinski fakultet.Cini mi se da za HIV virus nema razlike da li si uneo ,,16" virusa ili 16x10^6
Konkretno pitanje je bilo da li neko ima podatke
a ne laicko misljenje.
Skoro se ništa ne zna ni posle dve godine.Posle dve godine pandemije niko da nema odgovor na tako krucijalno pitanje!?
Osim Refketa![]()
Verodostojni podaci, po moguctvu potkrepljeni naucnom studijomKakvi podaci, pa pitaj bilo koga ko je završio srednju medicinsku ili medicinski fakultet.
Francuzi nacifašisti ko u drugom svetskom ratu pogledajte kako zabranjuju javni saobraćaj nevakcinisanima fuj smradoviDa, al kaže tetka mora i vakcina ČP
Virusi su nešto sa čime sa medicina bori mnogo dugo, vekovima. Ako ne veruješ školama i fakultetima, ti izovli pa sam uradi istraživanje. Naravno, to ćeš teko uraditi bez da završiš neku od tih škola u koje nemaš (ili imaš?) poverenje.Verodostojni podaci, po moguctvu potkrepljeni naucnom studijom
Mene ne napada, ćerka imala snajkin zet imao, šurak i tast imali, ništa ČPZna se simptomi,zna se da napada prvo pluća pa posle jetru,srce,bubrege,pankreas.....
Treba ih šutnuti u bulju svaki put kada dođu u kovid ambulantu da kukaju za temperaturicu.Zbog vakcinisanih
Vakcinisanima treba uskratiti mesta u bolnicama.
Dobili su boc i 3000 i sad nek se snalaze kako znaju.
Sjajno, treba tako u celom svetu. Svako ima pravo da se ne vakciniše, kao što svako ima pravo da bude zaštićen od takvih.Francuzi nacifašisti ko u drugom svetskom ratu pogledajte kako zabranjuju javni saobraćaj nevakcinisanima fuj smradovi
Pogledajte prilog 1050085
Šta se bore kada ne postoji lek protiv virusa? Ja bi pocepao diplomu na njihovom mestu.Virusi su nešto sa čime sa medicina bori mnogo dugo, vekovima. Ako ne veruješ školama i fakultetima, ti izovli pa sam uradi istraživanje. Naravno, to ćeš teko uraditi bez da završiš neku od tih škola u koje nemaš (ili imaš?) poverenje.
Do tad probaj malo da guglaš šta je viralno opterećenje. Ili šta su zarazne doze virusa.
Bravo genije, izgledfa da si pametniji od svih medicinskih fakulteta. Ne postoje lekovi protiv virusa, još jedan hit u nizi kovidiotluka antivakcinaša. Doduše, ovaj put od nekoga ko se hvalio da je vakcinisan.Šta se bore kada ne postoji lek protiv virusa? Ka bi pocepao diplomu na njihovom mestu.
Treba vam zabraniti izlazak iz kuća i stanova za opšte dobro ipak je 60% nevakcinisano Pa širi viruse po svojoj kući.Sjajno, treba tako u celom svetu. Svako ima pravo da se ne vakciniše, kao što svako ima pravo da bude zaštićen od takvih.
Farmacija na nivou laksativa iz srednjeg veka beži bre.Bravo genije, izgledfa da si pametniji od svih medicinskih fakulteta. Ne postoje lekovi protiv virusa, još jedan hit u nizi kovidiotluka antivakcinaša. Doduše, ovaj put od nekoga ko se hvalio da je vakcinisan.
Ma šta vakcina može, odradiš i gotovo, jedva čekam sutra da prebrinem i to ČPTreba vam zabraniti izlazak iz kuća i stanova za opšte dobro ipak je 60% nevakcinisano Pa širi viruse po svojoj kući.