Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Праве гужве и они који драме без разлога. Шта би радила на мом месту? Исто што и пре 5 година у тој ситуацији.
Одједном када им температура пређе 37 умиру- Ти не знаш како је то страшно! Као да никада нису имали температуру.
LETos sam kinuo nekoliko puta i drugar vakser navalio da se testiram iako smo bili u vukojebbini :lol: oboleo narod mentalno skroz.

Da, al kaže tetka mora i vakcina ČP
Francuzi nacifašisti ko u drugom svetskom ratu pogledajte kako zabranjuju javni saobraćaj nevakcinisanima fuj smradovi

Screenshot_2021-11-12-21-18-13-088_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg

Verodostojni podaci, po moguctvu potkrepljeni naucnom studijom
Virusi su nešto sa čime sa medicina bori mnogo dugo, vekovima. Ako ne veruješ školama i fakultetima, ti izovli pa sam uradi istraživanje. Naravno, to ćeš teko uraditi bez da završiš neku od tih škola u koje nemaš (ili imaš?) poverenje.
Do tad probaj malo da guglaš šta je viralno opterećenje. Ili šta su zarazne doze virusa.

Virusi su nešto sa čime sa medicina bori mnogo dugo, vekovima. Ako ne veruješ školama i fakultetima, ti izovli pa sam uradi istraživanje. Naravno, to ćeš teko uraditi bez da završiš neku od tih škola u koje nemaš (ili imaš?) poverenje.
Do tad probaj malo da guglaš šta je viralno opterećenje. Ili šta su zarazne doze virusa.
Šta se bore kada ne postoji lek protiv virusa? Ja bi pocepao diplomu na njihovom mestu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back