Nedavno sam slusala sta prica ova zena, a ona kaze da bi buster dozu trebalo da prime samo ljudi kojima je zdravlje ugrozeno i drugim hronicnim bolestima ili imaju generalno problem sa imunitetom
U Srbiji, ako posle dve doze ne primiš buster, to znaci da ti je propala vakcinacija i zdravstvena zastita od virusa iako si imao najbolju nameru, kao i to da ne možeš da ulazis na mesta sa ogranicenjima jer ti QR kod nece biti validan. Zašto kada već pominjes da je covid globalni problem ne bi trebalo da ima jedno globalno rešenje? Naša platforma ne prati globalnu i ne odaziva se na preporuke WHO već nalaže poštovanje dijametralno suprotnih mera?
Kako to percipiraš i da li mislis da institucije donose ispravne odluke kada se ponašaju neodgovorno uostalom,
zasto Srbi moraju tri puta da se vakcinišu iako dr Ketrin Obrajen iz who striktno preporučuje dve doze vakcine protiv covid19?
Inače ovde smo u diskusiji o covidu svi apsolutni laici.
O covidu najbolje raspolažu informacijama oni koji su ga kreirali.
tako da necemo o ugrozavanju ljudskih prava da govorimo iz samo jednog ugla, ja iz svog ugla vidim da su moja prava isto ugrožena
i čija ugrozenost ima veću cenu? tvoja?