Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

O tome pricam ima mesecima....
A NWO kontrolisani mediji tek sad o tome govore...a i to opet iz svog NWO ugla...

Uzrok porasta smrti od karcinoma jeste IDIOTSKA odluka postavke zdravstvenog sistema...tako da su ga organizovali spram bolesti od koje umire manje od 1%, a sistem zatvorili za sve drugo pa i za one koji boluju od najrasprostranjenije i najsmrtonosnije bolesti u Srba = raka...

O tome pricam ima mesecima....
A NWO kontrolisani mediji tek sad o tome govore...a i to opet iz svog NWO ugla...

Uzrok porasta smrti od karcinoma jeste IDIOTSKA odluka postavke zdravstvenog sistema...tako da su ga organizovali spram bolesti od koje umire manje od 1%, a sistem zatvorili za sve drugo pa i za one koji boluju od najrasprostranjenije i najsmrtonosnije bolesti u Srba = raka...
Ja kada sam ovde na krstarici pre mesec dana pisao kako tašta ne može na pregled kod doktora i kako joj za svaki pregled treba test i da su stari ljudi prepušteni na bolest i nemilost trenutne vlasti - postovi su mi bili sistematski brisani. Samo korona ovo korona ono ko papagaji!

Poslednja izmena od moderatora:
Poslednja izmena:
...

Idemo sad onu istu vest od nekidan, samo sad sa provakserskog portala Nove S:
OBRATITE PAZNJU, kako Nova S, u vest dodaje deo "... I TREBA"....:eek::eek::eek:, znaci da covek ne veruje sta rade...(oprosti im Boze, ali ovi znaju sta rade...):
A onda u dnu teksta vesti kazu najvazniju informaciju...da je vakcinisano skoro 90% stanovnika starijih od 12 godina...:

Danska ponovo uvodi kovid propusnice: Otežaće život nevakcinisanima i treba

https://nova.rs/svet/danska-ponovo-uvodi-kovid-propusnice-otezace-zivot-nevakcinisanima-i-treba/

Dakle pod 1) = bolestan naslov..., a pod 2):

I onda stidljivo, kao poslednja recenica u tekstu vesti... ide ovo:

...
Данска не жели да има проблем.

Нови талас је код њих тек пола највећег претходног (прост број случајева). Њима није делта направила највећи талас, као што је нама.
Смртност је тек на четвртини од претходног највећег таласа, који је био јануар-фебруар 2021. - док нису успоставили довољан број вакцинисаних.
https://www.worldometers.info/coronavirus/country/denmark/

Данска има званично само 472 страдала на милион, ми имамо 1219, "слободна" Шведска 1477...
https://www.worldometers.info/coronavirus/

Nedavno sam slusala sta prica ova zena, a ona kaze da bi buster dozu trebalo da prime samo ljudi kojima je zdravlje ugrozeno i drugim hronicnim bolestima ili imaju generalno problem sa imunitetom
U Srbiji, ako posle dve doze ne primiš buster, to znaci da ti je propala vakcinacija i zdravstvena zastita od virusa iako si imao najbolju nameru, kao i to da ne možeš da ulazis na mesta sa ogranicenjima jer ti QR kod nece biti validan. Zašto kada već pominjes da je covid globalni problem ne bi trebalo da ima jedno globalno rešenje? Naša platforma ne prati globalnu i ne odaziva se na preporuke WHO već nalaže poštovanje dijametralno suprotnih mera?
Kako to percipiraš i da li mislis da institucije donose ispravne odluke kada se ponašaju neodgovorno uostalom,
zasto Srbi moraju tri puta da se vakcinišu iako dr Ketrin Obrajen iz who striktno preporučuje dve doze vakcine protiv covid19?
Inače ovde smo u diskusiji o covidu svi apsolutni laici.
O covidu najbolje raspolažu informacijama oni koji su ga kreirali.
tako da necemo o ugrozavanju ljudskih prava da govorimo iz samo jednog ugla, ja iz svog ugla vidim da su moja prava isto ugrožena
i čija ugrozenost ima veću cenu? tvoja?
Ако се проблем повећава, што јесте случај, онда је све већа наклоњеност ка додатном вакцинисању.

Оно што држава чини је да спасава здравствени систем, а не становнике појединачно. Здравствени систем мора да задржи могућност да се бави и нечим другим, не само овим вирусом.
Око 6500 људи је код нас на лечењу од вируса... А ми ваљда имамо 25-30 000 кревета укупан болнички капацитет. Зимус су рекли да је заузета петина кревета и четвртина људства, у односу на цело здравство у Србији. Не сећам се тадашњег броја људи на лечењу.

Већина који стигну у болницу неће стићи до респиратора, опоравиће се лакше. Али, такође, већина која је стигла у болницу је имала начин да се уопште ни не појави.
А сви који се појаве одузимају способност здравственом систему да лечи нешто друго.

Лоше стање пред септембар је у том месецу погоршано (полазак у школу) и у октобру је експлодирало. Ми сада некако спроводимо мере само у смислу да се у кафане не може баш до поноћи без контроле - и бројеви су се скоро преполовили. Имамо и изнуђени распуст до понедељка.

Не знам колико можемо да пратимо неке просечне светске поруке јер нису све земље у једнаком стању. Неке иду ка отварању, друге ка затварању. Тренутно је стање по свету добро, само је у Европи лоше, највише на истоку.
Сматрам да је паметно примити (прву или трећу) вакцину пред зиму, када је највеће време провођења у затвореном.

Vidim da nisi dobro razumela...
Ja kao nevakcinisano čeljade se upravo ovoga bojim, a ide se ka tome da bukvalno nećeš imati izbora nego se ubosti da bi mogao prehraniti porodicu. Ovde gde jesam trenutno je na snazi 3G pravilo(vakcinisani, ozdravljeni, testirani), sad prete da će uvesti 2G(vakcinisani, ozdravljeni) pa ćemo mi nevakcinisani biti poslani kući, i nećemo dobijati platu to je 100%sigurno...
Od čega da platim stan i račune, sa čime da odem u trgovinu i nahranim decu ?
To što se narod buni zbog uvođenja kovid propusnica, nije bez razloga, jer će malo po malo doći do upravo ove situacije koju opisah u prethodnom postu.
Jedini izlaz koji se nudi jeste vakcinacija i mogućnost fasovanja srčanih oboljenja i ko zna čega sve još.
Veliki broj ljudi se i jeste vakcinisao zbog pretnji i uvođenja zabrana, a ne zbog straha od virusa i verovanja u bajke o spasonosnim vakcinama.
Код нас се доста људи вакцинисало само да би осолили позадину у Грчкој (и слично).
Уопште се нису ни бавили, размишљали, за и против... Хоће да путују - отпутовали.

Једино се питам, како се никако не појављују докази за многе скептичне тврдње. Доказ није "ја кажем"... а постоји колико хоћеш таквих примера. И онда се тако нешто повуче, обрише, склони...
Многа магла која се емитује је "ја сам" или "знам једног-два" - то је смешно већ када се упореди са Србијом, а камоли са светом.

Никакав доказ није ни "свиђа ми се".

Доказ је само оно што је измерено и потом независно проверено. Много радова буде направљено - али не прође процес провере.

Ja kada sam ovde na krstarici pre mesec dana pisao kako tašta ne može na pregled kod doktora i kako joj za svaki pregled treba test i da su stari ljudi prepušteni na bolest i nemilost trenutne vlasti - postovi su mi bili sistematski brisani. Samo korona ovo korona ono ko papagaji!
И моја мама, као онколошки пацијент, оперисана, на хемо и зрачењу... Пред сваки одлазак на терапију морала је тако измрцвареног тела и уморног духа да иде да ради тест, да јој на све још гурају штапић у нос и малтретирају је. Врло емпатично и добронамерно, јел.
А да не спомињем оне који до терапије и помоћи нису ни стигл, што јер је ковид пречи јел, што јер су због дизања панике са свих страна били истраумирани па се нису ни усудили да оду код лекара убеђени да ће мооожда се заразивши ковидом пасти као снопље а озбиљне болести могу да чекају.

Данска има званично само 472 страдала на милион, ми имамо 1219, "слободна" Шведска 1477...
pa sta?
ljudi su umirali u jos vecem broju pre korone, pa se nikad nisi javio bilo kakvim postom da brines o mrtvima.
kao sto jednom rece borhes.... ogledalo karme je pamcenje ali gospodar smrti je svest.

Остаћемо без зуба. О осталом да ни не пишем.
Међу уплашеним људима колико само знам оних који су одлагали одлазак код зубара бојећи се да ће се тамо заразити.
Нека ми неко каже да је то нормално.

Ако се проблем повећава, што јесте случај, онда је све већа наклоњеност ка додатном вакцинисању.

Оно што држава чини је да спасава здравствени систем, а не становнике појединачно. Здравствени систем мора да задржи могућност да се бави и нечим другим, не само овим вирусом.
Око 6500 људи је код нас на лечењу од вируса... А ми ваљда имамо 25-30 000 кревета укупан болнички капацитет. Зимус су рекли да је заузета петина кревета и четвртина људства, у односу на цело здравство у Србији. Не сећам се тадашњег броја људи на лечењу.

Већина који стигну у болницу неће стићи до респиратора, опоравиће се лакше. Али, такође, већина која је стигла у болницу је имала начин да се уопште ни не појави.
А сви који се појаве одузимају способност здравственом систему да лечи нешто друго.

Лоше стање пред септембар је у том месецу погоршано (полазак у школу) и у октобру је експлодирало. Ми сада некако спроводимо мере само у смислу да се у кафане не може баш до поноћи без контроле - и бројеви су се скоро преполовили. Имамо и изнуђени распуст до понедељка.

Не знам колико можемо да пратимо неке просечне светске поруке јер нису све земље у једнаком стању. Неке иду ка отварању, друге ка затварању. Тренутно је стање по свету добро, само је у Европи лоше, највише на истоку.
Сматрам да је паметно примити (прву или трећу) вакцину пред зиму, када је највеће време провођења у затвореном.
Da li stvarno veruješ da su se brojevi prepolovili zato što je uvedena mera da u kafiće posle 22h ulaze samo vakcinisani?

Данска не жели да има проблем.

Нови талас је код њих тек пола највећег претходног (прост број случајева). Њима није делта направила највећи талас, као што је нама.
Смртност је тек на четвртини од претходног највећег таласа, који је био јануар-фебруар 2021. - док нису успоставили довољан број вакцинисаних.
https://www.worldometers.info/coronavirus/country/denmark/

Nisi se nasto izargumentizovao..., ali idemo dalje - slučaj Nemačke, gde je vakcinisano skoro 70%, kad ono...opet PRC:

Neslavni rekord: Njemačka zabilježila više od 50.000 novozaraženih koronom za dan, 235 preminulih za 24 sata

https://www.klix.ba/vijesti/svijet/...50-000-novozarazenih-koronom-za-dan/211111024

Na kraju ce im biti krive i nekavcinisane bebe...
Ali ne...znace i oni tad da je glupo vise ikog nevakcinisanog kriviti..., jer ih gotovo nece ni biti ili vrlo malo, tj vec sad je kod njih vrlo malo preostalo...
I znas sta ce tada uraditi NWO sektaši? - Pa sigurno nece kriviti svoj zli boca projekat..., koji je uzrok svemu..., vec ce samo prestati da registruju koronu...a vratice u vest stari dobri obicni grip... i jos ce reci da su pobedili... Mozda ali u kraktorajnoj LAŽI, koja ce kad tad, a vec jeste...biti razotrkivena...a njih ce stici karma...sve koji su ucestvovali u ovom udruzenom zlocinackom poduhvatu...

...

Poslednja izmena:
koliko puta pises o svojim umrlim prijateljima ispada da su svi poumirali oko tebe najmanje 20 puta.
za razliku od tebe ja dadoh imena vakcinisanih poznanika koji su umrli na koje se gambino smeje kao debilcina. sta drugo ocekivati od vas.
I šta je tu nelogično? Do sada su se vakcine pokazale uspešnima kod 70-80% ljudi, naravno d aće neko da primi vakcinu i da zbog njegovog (stanja) organizma, neće da ima efekta.
To što si napisao neka imena (nisam to video) zaista ništa ne znači.

Код нас се доста људи вакцинисало само да би осолили позадину у Грчкој (и слично).
Уопште се нису ни бавили, размишљали, за и против... Хоће да путују - отпутовали.

Једино се питам, како се никако не појављују докази за многе скептичне тврдње. Доказ није "ја кажем"... а постоји колико хоћеш таквих примера. И онда се тако нешто повуче, обрише, склони...
Многа магла која се емитује је "ја сам" или "знам једног-два" - то је смешно већ када се упореди са Србијом, а камоли са светом.

Никакав доказ није ни "свиђа ми се".

Доказ је само оно што је измерено и потом независно проверено. Много радова буде направљено - али не прође процес провере.

Процес провере ВАКЦИНЕ траје пет до 10 година, не пет до 10 месеци.
Зато озбиљан здравомислећи човек СУМЊА у ову пропаганду.
ЈА НИКОМЕ НИСАМ РЕКАО НИ БОЦНИ СЕ, НИ НЕМОЈ, НИТИ ЋУ.
Свако нека мисли за себе...ако може...

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back