Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne sekiraj se, ide se ka tome.
Na primer, ako na posao budu mogli samo vakcinisani i oni koji su preležali(koji takođe imaju rok do kad bi se trebali vakcinisati nakon preležane bolesti), nevakcinisani neće imati sa čime da idu u trgovine, jer niko im neće davati plate ako ne idu na posao, biće i gladni i žedni i oni i njihova deca. I onda će se vakcinisati, ne zbog zdravlja, već da im deca ne pocrkaju od gladi.

to je ono cega se ja plasim i prosto prizeljkujem da nas spuca neki meteor, kometa, da proradi jelouston ili sta god slicno. zahebi, bolje kataklizma i armagedon, pad civilizacije, nego ovo mrcvarenje. msm, mi ovo zovemo civilizacijom, a ovo sto rade sa kovidom postaje logor.

inace gledah u skorije vreme film finc - nije bitna radnja filma, ali cela prica se desava nakon probijanja ozonskog omotaca i ljudi ne smeju da se krecu po danu i po suncu. a mnogi filmovi tzv. sf upravo su nam pricali pricu o svetu koji nam danas planiraju sa kovid propusnicama i vakcinama.

to je ono cega se ja plasim i prosto prizeljkujem da nas spuca neki meteor, kometa, da proradi jelouston ili sta god slicno. zahebi, bolje kataklizma i armagedon, pad civilizacije, nego ovo mrcvarenje. msm, mi ovo zovemo civilizacijom, a ovo sto rade sa kovidom postaje logor.

inace gledah u skorije vreme film finc - nije bitna radnja filma, ali cela prica se desava nakon probijanja ozonskog omotaca i ljudi ne smeju da se krecu po danu i po suncu. a mnogi filmovi tzv. sf upravo su nam pricali pricu o svetu koji nam danas planiraju sa kovid propusnicama i vakcinama.
Ha,ha...mozda i ovi bogati metuzalemi zavide sirotinji i razmisljaju da kad vec oni moraju da odapnu ni oni koje smatraju nizim bicima ne treba da zive.

Island vakcinisao 77% stanovništva, žive normalno:
https://www.google.com/search?q=isl...1.69i57j0l5.8434j1j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

186 slučajeva dnevno, sa 20-tak puta manje stanovnika i 1 mrtav dnevno sa 20-tak puta manje stanovnika - dodje mu na isto kao kod nas, ako uzmemo u obzir stvarnost, a ne izmišljene brojke.

Island je uslovno govoreci izolovano ostrvo...
Tako da porediti njih sa bilo cim je iluzorno...
Mada strpi se..."proradice" i tamo uskoro vakcine...ako vec "rade" u jednako i jos vise vakcinisanim Danskoj i ostalima...

....

...

Na najjednostavnije moguće pitanje koje treba i može da bude sažeto u 2 broja
tipa 80 - 20 nevakcinisani prema vakcinisanima, na nivou zemlje, na nivou bolnice,
itd,imaš salvu pozivanja jednih na druge "mi nenamo te podatke" (ministarstvo zdravlja,
kao krovna institucija ... nema podatke) , "mi im šaljemo te podatke" (bolnice, nenavedeno
koje). Onda se javlja Novi Pazar, koji ima vaks vs novaks odnos bolji nego u fajzerovoj
kliničkoj studiji...

Ma dajte, molim vas, očigledno da slepci te podatke sistematski i ne vode, a kada ih pritisnu
mislim da bukvalno ko predsednik smišljaju brojeve "iz glave", bukvalno.

"Ministarstvo nas je zatim uputilo na Batut, iz kog su nam odgovorili da nemaju tražene podatke
Hahahahahahahah :whistling: Ma ovo je bre cirkus! Slepci neodgovorni! Trebaju svi odgovarati.
Razmere njihovih neodgovornosti, nekompetencija, nezarezivanja jadnih ljudi su kolosalne.

Tako onog klempavog fajzer doktoranta pitaju pre godinu dana "Ove brojeve što nam čitate svakoga
dana o broju zaraženih, da li su oni svi testirani u proteklih 24 sata ili samo "ture uzoraka" iz laboratorija koje
dolaze (imaju svakako ograničen kapacitet obrade uzoraka)".
Ovaj gorepomenuti ladno reče "Verujte mi da nemam te podatke". Pa ko treba da ih ima,
mali perica, jer da.... Posle "Fto mi se fasisti sakupljaju ispod prozora".

Poslednja izmena:
a koja je to smrtonosna bolest? ova gde umire 0,2 posto populacije?

kakav si ti to covek?

promovises mrna vkcine sa linkovima a vakcinisao si se secernom kineskom vodicom?

promovises karantin i vakcinaciju cele populacije, odraslih i dece, a rodjenoj cerci nisi dao i divljao si u skupstinskoj kafani totalno lud od straha kada je dobila temperaturu.

promovises bocu a priznao si ovde ne jednom da si se bocnuo najvise zbog sertifikata.
Ova od koje je umrlo 10.595 ljudi zvanično. Ova od koje je umrlo i nekoliko meni bliskih ljudi. Ova koja je lakmus papir za vas egoiste, bahate i samožive.

sto se onda 50 posto lekara u srbiji ne vakcinise? ne samo kod nas nego svuda u svetu, ne pada im na pamet pa moraju da im prete otkazima? oni nisu neskolovani idioti zar ne?

ako neko zna zasto nece vakcinu valjda oni medju prvima znaju.
Ti znaš koliko je lekara vakcinisano?
Da ti još jednom ponovim, lekari nemaju pojma o vakcinama ništa, osim osnovnog teorijskog znanja sa fakulteta bukvalno ništa. Vakcinama se bave naučnici.

1. ne gledam video klipove ko zna čega i koga.
2. ako je on lekar, šta on zna o vakcinama? Osim da ispoštuje protokole.
3. Nemoj ni sebe da podsećaš sa ovim, ja sam ti tražio dokaz, ne rekla-kazala.
Nadam se da će te se setiti na dan državnosti barem nekom plaketom ako ne onda ništa :sad2:

Elem danas 4500 novih korona slučajeva talas jenjava osim ako ameri ne ulože nekog kviska :mrgreen:

Da ti još jednom ponovim, lekari nemaju pojma o vakcinama ništa, osim osnovnog teorijskog znanja sa fakulteta bukvalno ništa. Vakcinama se bave naučnici.
Upravo ti lekari svakodnevno gledaju šta se dešava i kakve su kontraindikacije vakcina i gomile lekova koje se svakodnevno uvaljuju stanovništvu.

U američkom CDC-ju koji je lokomotiva promocije vakcine, 75% je nevakcinisano,
od birokrata po kancelarijama do laboranata. Nisu to samo zabludeli "glupavi" Srbi
koje su Mila i Jovana nagovorile, nemoj se ti brajko moj praviš pglu!

CINS: Koliko je vakcinisanih i nevakcinisanih među hospitalizovanim i umrlim​

https://rs.n1info.com/vesti/podaci-...wDtu524q3mU_1aI9DR0tBhs-9irnRw_lu2sCE-YYm756o
„Ministarstvo zdravlja nam je u dva navrata reklo da ove informacije ne poseduje iako smo od pojedinih bolnica dobili informaciju da njima prosleđuju podatke. Ministarstvo nas je zatim uputilo na Batut, iz kog su nam odgovorili da nemaju tražene podatke“, piše CINS.

1)
Dakle u ovoj rečenici se ogleda svo muljanje sa podacima...
Ministarstvo kaze da nema podatke i usmerava na Batut, a Batut kaze da ni on nema podatke...
Dakle nisu dobili podatke od dve glavne institucije u zemlji za ovo pitanje...
Ali CINS (kojeg finansira fondacija Rokfeler izmedjuostalih...:ceka:) to ne sprecava da oni sabiraju neke izvestaje i podatke i presipaju iz šuljeg u prazno...

2)
Sam CINS kaze da nije dobio podatke od glavnih vecih zdravstvenih Covid ustanova u Beogradu, Novom Sadu i Nišu...
Dakle nisu dobili podatke iz glavnih Covid bolnica tri najveca grada u drzavi...
Nego su nešto ošljarili sa manjim bolnicama...gde se tek moze frljati i frizirati podacima...

3)
Bilo koji podaci su iluzorni kad nisu radjene obdukcije...
Pa tako i sam Ministar ZLOnčar kaze da ne znaju koliko je koga od cega umrlo tacno...da li tacno od korone ili od komorbiditeta...jer po preporuci SZO nisu radili obdukcije... (dakle jos jedan fin izgovor za friziranje podataka...)

1)+2)+3) = CINS-ovo istrazivanje nije ni za đoku... :dosadno:

...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back