Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne sekiraj se, ide se ka tome.
Na primer, ako na posao budu mogli samo vakcinisani i oni koji su preležali(koji takođe imaju rok do kad bi se trebali vakcinisati nakon preležane bolesti), nevakcinisani neće imati sa čime da idu u trgovine, jer niko im neće davati plate ako ne idu na posao, biće i gladni i žedni i oni i njihova deca. I onda će se vakcinisati, ne zbog zdravlja, već da im deca ne pocrkaju od gladi.
Ha,ha...mozda i ovi bogati metuzalemi zavide sirotinji i razmisljaju da kad vec oni moraju da odapnu ni oni koje smatraju nizim bicima ne treba da zive.to je ono cega se ja plasim i prosto prizeljkujem da nas spuca neki meteor, kometa, da proradi jelouston ili sta god slicno. zahebi, bolje kataklizma i armagedon, pad civilizacije, nego ovo mrcvarenje. msm, mi ovo zovemo civilizacijom, a ovo sto rade sa kovidom postaje logor.
inace gledah u skorije vreme film finc - nije bitna radnja filma, ali cela prica se desava nakon probijanja ozonskog omotaca i ljudi ne smeju da se krecu po danu i po suncu. a mnogi filmovi tzv. sf upravo su nam pricali pricu o svetu koji nam danas planiraju sa kovid propusnicama i vakcinama.
Pa ne mogu ljudi da veruju da normalan čovek može da izgovori takav idiotizam.Tajac nakon njegovog obrazlozenja koja je razlika izmedju vakcinisanih i nevakcinisanih
Samo im fali Voja Brajovic iz Urnebesne tragedije da ih povede na izlet ...
Pazi ti dzaba ti vakcina dok komsije ne nabodes...tuzna je tvoja sudbinaPa ne mogu ljudi da veruju da normalan čovek može da izgovori takav idiotizam.
Island vakcinisao 77% stanovništva, žive normalno:
https://www.google.com/search?q=isl...1.69i57j0l5.8434j1j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
186 slučajeva dnevno, sa 20-tak puta manje stanovnika i 1 mrtav dnevno sa 20-tak puta manje stanovnika - dodje mu na isto kao kod nas, ako uzmemo u obzir stvarnost, a ne izmišljene brojke.
Ova od koje je umrlo 10.595 ljudi zvanično. Ova od koje je umrlo i nekoliko meni bliskih ljudi. Ova koja je lakmus papir za vas egoiste, bahate i samožive.a koja je to smrtonosna bolest? ova gde umire 0,2 posto populacije?
kakav si ti to covek?
promovises mrna vkcine sa linkovima a vakcinisao si se secernom kineskom vodicom?
promovises karantin i vakcinaciju cele populacije, odraslih i dece, a rodjenoj cerci nisi dao i divljao si u skupstinskoj kafani totalno lud od straha kada je dobila temperaturu.
promovises bocu a priznao si ovde ne jednom da si se bocnuo najvise zbog sertifikata.
A mene ne zanimaju ti vaši SNS podaci, koji se pišu tako da nešto izgleda veće nego što jeste.Taj tvoj procenat je od ukupnog stanovnistva...a ja pomenuh svo stanovniatvo im od 12+ godina
...
Ti znaš koliko je lekara vakcinisano?sto se onda 50 posto lekara u srbiji ne vakcinise? ne samo kod nas nego svuda u svetu, ne pada im na pamet pa moraju da im prete otkazima? oni nisu neskolovani idioti zar ne?
ako neko zna zasto nece vakcinu valjda oni medju prvima znaju.
Nadam se da će te se setiti na dan državnosti barem nekom plaketom ako ne onda ništa1. ne gledam video klipove ko zna čega i koga.
2. ako je on lekar, šta on zna o vakcinama? Osim da ispoštuje protokole.
3. Nemoj ni sebe da podsećaš sa ovim, ja sam ti tražio dokaz, ne rekla-kazala.
Pobuni se i ti ili si prekinuo sve kontakte sa ljudima koji neće ili ne mogu da se vakcinišu?To se nikada neće desiti. I strašno je što antivakseri protestuju protiv covid propusnicama u kafanama, to ih očigledno najviše pogađa
Upravo ti lekari svakodnevno gledaju šta se dešava i kakve su kontraindikacije vakcina i gomile lekova koje se svakodnevno uvaljuju stanovništvu.Ti znaš koliko je lekara vakcinisano?
Da ti još jednom ponovim, lekari nemaju pojma o vakcinama ništa, osim osnovnog teorijskog znanja sa fakulteta bukvalno ništa. Vakcinama se bave naučnici.
U američkom CDC-ju koji je lokomotiva promocije vakcine, 75% je nevakcinisano,Ti znaš koliko je lekara vakcinisano?
Da ti još jednom ponovim, lekari nemaju pojma o vakcinama ništa, osim osnovnog teorijskog znanja sa fakulteta bukvalno ništa. Vakcinama se bave naučnici.
CINS: Koliko je vakcinisanih i nevakcinisanih među hospitalizovanim i umrlim
https://rs.n1info.com/vesti/podaci-...wDtu524q3mU_1aI9DR0tBhs-9irnRw_lu2sCE-YYm756o
„Ministarstvo zdravlja nam je u dva navrata reklo da ove informacije ne poseduje iako smo od pojedinih bolnica dobili informaciju da njima prosleđuju podatke. Ministarstvo nas je zatim uputilo na Batut, iz kog su nam odgovorili da nemaju tražene podatke“, piše CINS.
Mislis da nisu ?Kaze Peking vakcinisao 95%...
Ma 195...
...
Tako treba.
Nisam siguran da li je i Marija Jokić, koja je umrla od leukemije, zvanično zavedena kao umrla od Kovida, ili su to samo izjavili za medije.
Inače bi to bio drugi dokazan slučaj, ali u smislu lažnog izveštaja o uzroku smrti.
Mislis da nisu ?
To je odgovorno autoritarno drustvo , daleko su oni od nas.