Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
То за оне који се не опораве како треба од прве терапије...
Mozes da trazis da te puste ranije....
Znam za slucajeve gde su neki izlazili posle 5 dana i nastavili kucno lecenje,posto je situacija u blonicama katastrofalna.
Ako je saturacija stabilna i nemas potrebe za kiseonikom,terapiju mozes i kuci da primas.

Idemooooo :bravo:

Prihodi Fajzera eksplodirali zbog vakcina​

Fajzer (Pfizer Inc) danas objavio kako mu je prihod skočio fantastičnih 134 odsto ove godine i dostigao 24,1 milijardu dolara u trećem kvartalu fiskalne 2021.
Itd itd

https://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2021&mm=11&dd=02&nav_id=2049801

Joi jest ova vaxina unosan pohsoooo...vid' š'a je loveee :lol:
Немогуће! То је нека теорија завере! Нико никада није ни цент зарадио од продаје вакцина...

govorim o nobelovcima iz te materije....

Mislis onom jednom, Luc Montagnier koji je jos od 2011. poceo da gubi kredibilitet u naucnoj zajednici zbog svojih cudnih stavova i izjava?
Clanak iz 2011. gde se autor pita "Jel se Montagnier pogubio".
https://www.science.org/content/blog-post/has-luc-montagnier-lost

Uostalom, on je Nobelovu nagradu dobio u saradnji sa naucnicom koja se zove Françoise Barré-Sinoussi za zajednicki rad a ona ne deli Montanjeove stavove.
Odnosno, bas ona je clanica naucnog saveta CARE koji je bio zaduzen za davanje preporuka francuskoj vladi u vezi dijagnostike kovida, protokola lecenja, vakcina.
Znamo, ona ne zna materiju u prste. Daj jos nekog Nobelovca iz oblasti medicine i hemije da istupa javno sa takvim stavovima. Ajde bas bih volela da vidim koliko ih je.

Па сви министри здравља и директори болница из целог света, без обзира на све присутну медијску хистерију, говоре да је међу тешким случајевима хоспитализације (severe cases), чак 80-90% њих ревакцинисано (fully vaccinated), само код нас обрну проценте... :D

Daj jedan kredibilan izvor za ovu tvrdnju? Bilo koju statistiku. Ali SVI ministri zdravlja, gde nadje bas sve ministre i bas sve direktore bolnica i jos iz celog sveta. Svaka cast kako si uspeo da poslusas sve te govore. Jel ima prevod na engleski ili govoris sve jezike sveta? :D

Након првих 12 дана под температуром, од како је почео опоравак, храна јесте важна... :D

Da rezimiramo. Ti ustvari nisi verovao u kovid, ali si se nasao u situaciji da imas temperaturu 12 dana (sto ti se desavalo sto puta do sada, jer je to tako uobicajeno kada se razbolis od nekog gripa, prehlade) i da zbog greske lekara zaradis upalu pluca. Kad si je zaradio onda ne zbog stvarnog stanja, nego zbog procedure si dosao u bolnicu kojoj objektivno ne pripadas, da bi sta, ucinio uslugu tim lekarima sto su te doveli do upale pluca da im pravis guzvu. Jel tako nekako ili sam lose razumela?

Da rezimiramo. Ti ustvari nisi verovao u kovid, ali si se nasao u situaciji da imas temperaturu 12 dana (sto ti se desavalo sto puta do sada, jer je to tako uobicajeno kada se razbolis od nekog gripa, prehlade) i da zbog greske lekara zaradis upalu pluca. Kad si je zaradio onda ne zbog stvarnog stanja, nego zbog procedure si dosao u bolnicu kojoj objektivno ne pripadas, da bi sta, ucinio uslugu tim lekarima sto su te doveli do upale pluca da im pravis guzvu. Jel tako nekako ili sam lose razumela?
Da rezimiramo...
Ti si zlobna osoba...

То за оне који се не опораве како треба од прве терапије...
Drugar je sad primao terapiju antibiotika i vitamina, to je valjda prva a posle taman pomislio gotovo kaaad dobije početak upale pluća. Ja se kladim da je to navukao čekajući ispred kovid ambulante satima na hladnom. Valjda će da bude ok, jak ko bik, nepušač. porodičan čovek dobro jede kvalitetno sa sela :think:

Za vakcinacije se ne slazem s tobom, ali i ja sam zaista misljenja da ljude salju u bolnice tek da bi
politicari pravili paniku i busali se u prsa kako spasavaju zivote
. Te si iste lekove i terapiju mogao
da dobijas i kod kuce. Valjda ce te pustiti kada ne budes vise bio pozitivan.
I da se javljas svakog dana:)

Totalno ti je pogresna procena. Realno je da je ogroman pritisak na bolnice.

Drugar je sad primao terapiju antibiotika i vitamina, to je valjda prva a posle taman pomislio gotovo kaaad dobije početak upale pluća. Ja se kladim da je to navukao čekajući ispred kovid ambulante satima na hladnom. Valjda će da bude ok, jak ko bik, nepušač. porodičan čovek dobro jede kvalitetno sa sela :think:

Da, i ovih 7000 na bolnickom lecenju svaki dan isto tako sedeli na hladnom betonu.

Pa sto te onda uopste i drze tamo? Hoces da angazujemo nekoga da ti donese neke kolace,
pljeskavicu, sta vec zelis?:)
Drze ga da stvarno bolesni,ali ne od kovida ne mogu doci do bolnickog kreveta.Najveci bolesnici u Srbiju su politicari i struka,t.j. krizni stab.Narod i treba da peva pesme oko kuce Kona i Tijodorovica,jer su neopisivi slepci.

Da si u Kriznom stabu ili na poziciji gde se odlucuje, koji bi bio predlog tvojih mera u vezi covida?

Samo kovid propusnice svuda i za sve. Zatvaranje ima smisla samo ako ces vakcinisati stanovnistvo u tom nekom kratkom roku, ako to ne uradis, epidemija ce buknuti cim se otvoris. Besmisleno u ovom trenutku kao i oni predlozi da se skrati radno vreme.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back