Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
Није то Ободинов Фрижидер који може да траје вечно, већ инфериорна технологија која има ефикасност од 50 до 70%.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Није то Ободинов Фрижидер који може да траје вечно, већ инфериорна технологија која има ефикасност од 50 до 70%.
Па ниси имала ниједну нуспојаву јер се вакцина није примила.
Само зато што је нешто рађено старом методом не значи да је добро. Није то Ободинов Фрижидер који може да траје вечно, већ инфериорна технологија која има ефикасност од 50 до 70%.
Баш као и, гле чуда, синофак.
РНК вакцина је и проверена и експериментална. И високо ефикасна.
Možda stariji ljudi, njima je verovatno potrebna neka agresivnija varijanta ali mlad čovek koji je preležao, nema razloga da ide na agresivan izbor.
Uostalom, prateći Izrael ne skakuću ni manje ni više nego druge zemlje gde preovladavaju druge vakcine.
Не постоји ништа агресивно у вези са РНК вакцинама.
Знаш шта је агресивно?
Кад добијеш корону па те прикључе на Респиратор.
по чему је високо ефикасна? зато што на силу ствара антитела против ковид-19 а блокира стварање антитела за стварне нападаче?
.Lazes i siris apsolutne neistine. Ja kao da pricam sa covekom koji apsolutno ide u krajnost da dokaze nedokazivo, pa makar i po cenu da nadje pre zivot na Marsu nego da prihvati da je u krivu. Stvarno si neverovatan. Koristis apsolutno iste analogije kreacionista i ravnozemljasa. Ni do dan danas nisi prihvatio cinjenicu o smrtnosti od kovida, vec si poturao dokazano pogresne studije od pre godinu i po dana i pozivao se da szo podrzava iste, i sada fantasticno izvlacis sizofrene podatke iz malog mozga i dalje ne odustajes od toga. Znaci, umrece koliko ljudi? Hajde da izracunamo? 5 milijardi od vakcine a korona je zapravo lek i treba svi da se zarazimo jer se od nje ne umire. Hajde izadji malo u javnost sa tim, otidji malo do neke bolnice. Prosveti neuki narod. Mozes ispred lokalne kovid ambulante. Pleaseeee!
Podizanje većeg nivoa antitela jeste veća agresija za organizam.
Jaki lekovi su sigurno veća agresija za organizam i nužno zlo ali u određenim varijantama. U redovnim ne.
Agresija je i priča o respiratoru. Zašto bih razmišljala o tome? Najvažnije je psihičko zdravlje i da čovek misli da je uradio najbolje za sebe.
Meni je dovoljno da niko ali baš niko nije imao nijednu nuspojavu. Logično je da upravo ta vakcina bude odobrena jer je starom metodom rađena. Ispada da je proverena stvar eksperimentalna a prva rnk vakcina potpuno proverena i neeksperimentalna. Smešno.
Ето, сад си сазнала да је добра вакцина само она која направи мјерљиву штету, свака која ти не направи штету – није се примила.Па ниси имала ниједну нуспојаву јер се вакцина није примила.
.
Које тачно неистине и лажи ја ширим? Конкретно.
Да нема вакцине против свињског грипа (САРС-ЦоВ-1)
иако се истражује већ двадесетак година,
а то је "нејближи рођак" овог вируса (САРС-ЦоВ-2) против којег беспрекорно делује ова чудотворна супстанца? Па нема је и питам како је то могуће.
Смртност од Ковида је 0,23% кад здравствени систем функционише. Кад исти колабира и људи се лече код куће и изнајмљују боце за кисеоник, иста иде на 2-3%. То није лоше, од куге је умрло 50%.Коју чињеницу о смртности од ковида ја нисам прихватио? Конкретно.
Ти не верујеш прихваћеном научном истраживању које је усвојено (и ажурирано) септембра прошле године и које је у свом билтену објавила и сама СЗО. Као контрааргумент си објавио пар бројева у стилу локалних превараната који су сами изашли и рекли да лажу са бројевима. Истраживањем је утврдђено да је смртност од ковид-19 на нивоу 0,23%, а "можда и много нижа".
Па изволи, раскринкај моје лажи и неистине, нисам жив да дочекам.
.
Ето, сад си сазнала да је добра вакцина само она која направи мјерљиву штету, свака која ти не направи штету – није се примила.![]()
...на приходовној страни произвођача.РНК вакцине не праве штјету.
Za sad...на приходовној страни произвођача.
Moze. Zasto ne bi moglo.Јел зна неко каква је Спутњик вакцина(са Торлака) и јел може да се комбинује са Синофармом и то код жене старе 80 година..кева размишња да прими трећу дозу управо те вакцине, мислим јел може то јел су упарене да не испадне као кад мешаш ракију и пиво...
Мешам и ја зато и питам...Moze. Zasto ne bi moglo.
Ja redovno mesam rakiju i pivo
...на приходовној страни произвођача.
Треба бити опрезан.
Kako i kojom metodom je utvrđeno da su svi oni preminuli baš od posledica vakcinacije?Према подацима америчког сајта за праћење нежељених реакција на вакцину до сада је од последица ове "вакцинације" преминуло више учесника него од свих вакцина заједно од када се води ова евиденција. Слично је и са подацима европске агенције за фармаковигиланцију.
Kako i kojm mwtodom je jedno te isto.Kako i kojom metodom je utvrđeno da su svi oni preminuli baš od posledica vakcinacije?
Kod svih rađena autopsija i stručnjaci nedvosmisleno utvrdili da su svi preminuli od posledica vakcinacije?
Msm, ima slučaj da je čoveka zgazio autobus posle vakcinacije...
Jedino sto je utvrdjeno posle tone rasprave sa tobom je tvoj bezobrazluk neogranicen a inteligencija "verovatno mnogo niza" od proseka ljudi na planeti..
Које тачно неистине и лажи ја ширим? Конкретно.
Да нема вакцине против свињског грипа (САРС-ЦоВ-1) иако се истражује већ двадесетак година, а то је "нејближи рођак" овог вируса (САРС-ЦоВ-2) против којег беспрекорно делује ова чудотворна супстанца? Па нема је и питам како је то могуће.
Коју чињеницу о смртности од ковида ја нисам прихватио? Конкретно.
Ти не верујеш прихваћеном научном истраживању које је усвојено (и ажурирано) септембра прошле године и које је у свом билтену објавила и сама СЗО. Као контрааргумент си објавио пар бројева у стилу локалних превараната који су сами изашли и рекли да лажу са бројевима. Истраживањем је утврдђено да је смртност од ковид-19 на нивоу 0,23%, а "вероватно и много нижа".
Па изволи, раскринкај моје лажи и неистине, нисам жив да дочекам.
.
Nije, al nema veze.Kako i kojm mwtodom je jedno te isto.
Ako znaš šta sam mislio sa msm, čemu tvoje mišljenje o tome?Msm se pise MISLIM.
Pa to i pokušavam da vam objasnim svo vreme.Autopsije se NE RADE jer je ZABRANILA tzv SZO...namerno TAKOZVANA.
Zato i mogu da lazu koliko zele.
Ja sam preležala i nisam završila na respiratoru. Što znači da moj organizam dobro podnosi taj tip virusa. Logično nema ni razloga da se bira efikasna već bezbedna varijanta.Подизање нивоа антитела није агресивно, него је циљ имунизације. Имунизација у којој се не подиже ниво антитела се зове "Плацебо".
Психичко здравље је лепо, слажем се, али ти не значи ништа ако Умиреш на Респиратору.
Među hospitalizovanima u Kragujevcu, 80% je nevakcinisano
KRAGUJEVAC – Direktor Univerzitetskog kliničkog centra Kragujevac Predrag Sazdanović izjavio je danas da na kovid odeljenju u toj zdravstvenoj ustanovi danas leže 23 pacijenta zbog korona virusa, od čega je 80 odsto nevakcinisano.
„Nemamo nijednog pacijenta na respiratoru, ali to ne sme da nas uljuljka. Već danas smo pokrenuli proces aktivacije intenzivne nege za 20 pacijenata i spremni smo za eventualni novi talas. Lekari i medicinsko osoblje su se vratili sa odmora, tako da smo spremni“, izjavio je Sazdanović za Tanjug Televiziju.
(Tanjug)
Ja sam preležala i nisam završila na respiratoru. Što znači da moj organizam dobro podnosi taj tip virusa. Logično nema ni razloga da se bira efikasna već bezbedna varijanta.