buudala
Stara legenda
- Poruka
- 83.941
NisiVeoma sam obavesten. A pitam tebe konkretno "ko to treba da odobri?" Ima li neka drzava, institut, covek, koji kada kaze "valja" ti ces takodje reci "ok".
Odobrenje dolazi nakon ispitivanja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NisiVeoma sam obavesten. A pitam tebe konkretno "ko to treba da odobri?" Ima li neka drzava, institut, covek, koji kada kaze "valja" ti ces takodje reci "ok".
Imas problem sa celim "uputstvom" ili delom? To te pitam. Sta tacno tebi bode oci?Јел ти пратиш тему? Управо дискутујемо о томе што је сам произвођач написао на вакцинама.
Како можеш да их имаш ако их нема произвођач. Можда имаш као учесник у виво експерименту?Ja imam argumente i linkove na ozbiljne naučne studije.
Vi nemate ništa osim besmislenih citata iz SRBIN.INFO i Šolakovih i Đilasovih medija.
A čika Đilas je trčao među prvima da se vakciniše - vaš gazda tera vas da pišete nešto za neki bedan sendvič, a on se vakciniše među prvima?
Ja nikoga ne prozivam, konstatujem činjenice.
A vi samo navijajte jedan za drugog, kao diskutujte među sobom i ubeđujte sami sebe da ste u pravu...
Jesam. Kazi mi ko odobrava?Nisi
Odobrenje dolazi nakon ispitivanja.
Ja te opet pitam, da li te kondom stiti od zarazavanja hiv-om? I da ga ne nosis ako ne stiti? Moze?АЛО НЕПИСМЕНИ.
Пише лепо кад потписујеш ДА ТЕ ВАКЦИНА НЕ ШТИТИ ОД ЗАРАЖАВАЊА.
За који ку.Р.ац онда да примам оно што ме НЕ ШТИТИ?
Не труди се да одговориш.
ТИ И ТАКВИ БИ СУТРА, И ДА УСЛОВ ЗА УЛАЗАК У ПРОДАВНИЦУ БУДЕ СКАКАЊЕ НА ЈЕДНОЈ НОЗИ, ПРИСТАО.
Nisi.Jesam. Kazi mi ko odobrava?
Zasto je problem da odgovoris na to?Nisi.
Da jesi ne bi pitao
Не, ја немам проблем јер нисам пристао на виво.Imas problem sa celim "uputstvom" ili delom? To te pitam. Sta tacno tebi bode oci?
Zasto je problem da odgovoris na to?
Pustinti zavijene forme i bogove razne. Reci ti meni tacno i konkretno sta je tvoj problem sa vakcinama? Da pitam i tebe posto niko nema odgovor na ovo pitanje od vas antivakskeptovaksera. Ko treba da odobri vakcine?Не, ја немам проблем јер нисам пристао на виво.
Дај боже да га и немате само што је за вас ризик велики.
Значи, читај пажљиво и требало би да ти буде јасно?
To je nesto novo u medicinskoj praksi? Pitam, posto sam obavesten dobro da nije nista novo.Proizvodjaci sami navode datume planiranih faza ispitivanja.
Kazes da si obavesten
Првенствено онај према чијем рамену је уперена игла. Кад он каже не, онда НЕ.Ko treba da odobri vakcine?
Fajzer je najavio za 2023.To je nesto novo u medicinskoj praksi? Pitam, posto sam obavesten dobro da nije nista novo.
I opet da pitam, ko to treba da odobri vakcine da bi ti kao odlican djak u skoli, rekao, "e svaka mu cast"?
Већ сам ти одговорио да ја немам проблем. Прочитао сам пажљиво упутство а сем тога знам како се испитују вакцине и то ми је било више него довољно да не прихватим да се вакцинишем.Pustinti zavijene forme i bogove razne. Reci ti meni tacno i konkretno sta je tvoj problem sa vakcinama? Da pitam i tebe posto niko nema odgovor na ovo pitanje od vas antivakskeptovaksera. Ko treba da odobri vakcine?
To moze u slucaju degustacije vina, piva, cokolade. U slucaju zaraznih bolesti se zna procedura. Uostalom, da tako nesto kazes sluzbeniku na granici za drzave koje imaju probleme sa zuticom itd, samo bi ti se nasmejali. Imali smo u Srbiji taj eksperiment sa istom bez vakcina, pa je bas bilo veselo.Првенствено онај према чијем рамену је уперена игла. Кад он каже не, онда НЕ.
Sta je problem sa tim datumom? Sta ce se dogoditi meni ili bilo kome? I naravno, na osnovu cega to tvrdis? Ako tvrdis.Fajzer je najavio za 2023.
27. januara.
Obavesten si dabome, obavesti proizvodjac zamorce da ne kazu posle zamorci da nisu znali
Ne, nepismeni.НЕ ПРАТИ.
Вес Боле, Рехнер, Стракс, Рифер и слични фурају МАНТРУ која чак и није њихова...
Dobro je da nije tajna.Већ сам ти одговорио да ја немам проблем. Прочитао сам пажљиво упутство а сем тога знам како се испитују вакцине и то ми је било више него довољно да не прихватим да се вакцинишем.
Никога не наговарам. Нека свако донесе одлуку или према сопственом знању или незнању. Мене не тангира били чији избор.
У дискусију сам се укључио само зато што сам својим очима видео то упутство.
Теби је очигледно досадно дечко.Sta je problem sa tim datumom? Sta ce se dogoditi meni ili bilo kome? I naravno, na osnovu cega to tvrdis? Ako tvrdis.
Znaci Fajzer se uzima kao merodavan, ili? Cekamo 2023? Je li to odgovor na pitanje ko treba da odobri vakcinu?
Tad ce proizvodjac da zavrsi ispitivanje.Sta je problem sa tim datumom? Sta ce se dogoditi meni ili bilo kome? I naravno, na osnovu cega to tvrdis? Ako tvrdis.
Znaci Fajzer se uzima kao merodavan, ili? Cekamo 2023? Je li to odgovor na pitanje ko treba da odobri vakcinu?
Dezurni teoreticar zavere! Primio sve vakcine ali ovu nece? Pa di si? Nema te da odgovoris na prosto pitanje, stiti li me kondom od side? Evo ja ne znam? Zasto bezis da mi odgovoris na to pitanje?Теби је очигледно досадно дечко.
Одсексај.
Већ је неко качио на форуму, пошто многи знају да прво иде од 2 до 4 године испитивање на животињама а од 1 до 2 на људима. У сваком случају, за годину дана нису могли то да ураде па су то написали да би се оградили од тужби. Имају алиби. Написали смо а људи су прихватили ризик.Dobro je da nije tajna.
Izbor je druga stvar i to ovde nije tema, za sada. Ovde me prventsveno zanima, posto tvrdis da znas kako se vakcine ispituju, sto je super, da mi kazes "cija je zadnja?"
Evo Kvisko, ja cu da ti odgovorim.Dezurni teoreticar zavere! Primio sve vakcine ali ovu nece? Pa di si? Nema te da odgovoris na prosto pitanje, stiti li me kondom od side? Evo ja ne znam? Zasto bezis da mi odgovoris na to pitanje?