Ти си из струке (вакцинисана си), објасни нам?Kakvi tripovi, kakav haos!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ти си из струке (вакцинисана си), објасни нам?Kakvi tripovi, kakav haos!
Ovako. Nemam ništa ni protiv čipovanja, i to će doći na red. Što se mora nije teško.Ти си из струке (вакцинисана си), објасни нам?
То сам одмах укапирао, и без твоје потврде. Значи, теби је све једно како дуне тако ћеш се поставити.Ovako. Nemam ništa ni protiv čipovanja, i to će doći na red. Što se mora nije teško.
Ja bih rekla da ja samo ne volim da ispravljam krive Drine.То сам одмах укапирао, и без твоје потврде. Значи, теби је све једно како дуне тако ћеш се поставити.
Што би рекао Синиша Ковачевић:"Примећујем да има људи којима је чмар важнији орган од душе, а дебело црево од срца, којима је важно да је чанче пуно, а да ли морате клечати да се из њега лапће, није уопште битно. Важно је да је дробина пуна... "
P.S. Мора се само умрети а све остало је наш избор!
Нико то и није тражио од тебе. Бог ти је подарио разум а ти га не користиш. Чудан избор?Ja bih rekla da ja samo ne volim da ispravljam krive Drine.
Razumno je poslušati cara, kralja, vlast, predsednika.Нико то и није тражио од тебе. Бог ти је подарио разум а ти га не користиш. Чудан избор?
Ако су исти разумни! Ако ти је ******и шизоје мера за то, нека ти је Бог у помоћи.Razumno je poslušati cara, kralja, vlast, predsednika.
Ako uspeva da manipuliše čitavim narodom zar ti to ne govori da se radi o veoma moćnom čoveku? Želim takav da me vodi. Ne verujem u one primitivne teorije da on sve radi samo zbog svoje koristi.Ако су исти разумни! Ако ти је ******и шизоје мера за то, нека ти је Бог у помоћи.
Шизоје је чешће мењао мишљење него гаће и ти му верујеш? Који фанатизам или безумље?
Ne budali Daco sine, nije ti ovo ovo stocni vasar u MioniciNaravno takav imunitet ne postoji, i to je opste poznato
https://i1info.net/svet/island-napusta-vakcinaciju-i-strategiju-kolektivnog-imuniteta/
Izrael ima 44000 aktivnih slucajeva na skoro 10miliona stanovnikaСтопа вакцинације је врло висока у Израелу, али не и у Палестини. Заразе коронавирусом вртоглаво расту у Израелу, али не и у Палестини.
Након увођења вакцине против короне, број „случајева“ заразе је достигао врхунац у Израелу, док се у Палестини број инфекција чак смањује.
„То је заиста мистерија. Немам појма зашто је то тако, али чини се да невакцинисани људи ређе оболевају од короне „, каже Daniel McAdams на wеb страници Ron Paul Liberty Report.
Ja sam vec cipovanOvako. Nemam ništa ni protiv čipovanja, i to će doći na red. Što se mora nije teško.
Ја знам да се само стока води а не људи. Али добро, такви као ти, који би да их лудак води, који прихватају виво експерименте а сутра и чиповање можда и нису за самостално кретање него за поводац?Ako uspeva da manipuliše čitavim narodom zar ti to ne govori da se radi o veoma moćnom čoveku? Želim takav da me vodi. Ne verujem u one primitivne teorije da on sve radi samo zbog svoje koristi.
Posto je tema usko vezana za virusologiju i lecenje virusa kao posledica tekuce pandemijeRazumno je poslušati cara, kralja, vlast, predsednika.
E sad si uprskao. Oduvek je neko vodio narod, zato imamo izbore, zato su nekada kraljevi nasledjivali vlast.Ја знам да се само стока води а не људи. Али добро, такви као ти, који би да их лудак води, који прихватају виво експерименте а сутра и чиповање можда и нису за самостално кретање него за поводац?
У сваком случају срећан вам пут што даље од мене!
Pa da. Može. Važi. I Vučić njih sluša.Posto je tema usko vezana za virusologiju i lecenje virusa kao posledica tekuce pandemije
Predlozio bih da slusamo iskljucivo doktore iz pomenute oblasti
Ne doktore ginekologe, ne ortopede, ne kardiologe, ne mehanicare, ne pjevacice, ne politicare, nikoga
Iskljucivo doktore kojima se specijalizacija odnosi na viruse
Znaci nemoj da verujes svojim ocima nego meni? Dokle ide tvoj isprani mozak?Ne budali Daco sine, nije ti ovo ovo stocni vasar u Mionici
Island ima sveukupno 1300 aktivno zarazenih
Др Дидије Раул?Posto je tema usko vezana za virusologiju i lecenje virusa kao posledica tekuce pandemije
Predlozio bih da slusamo iskljucivo doktore iz pomenute oblasti
Ne doktore ginekologe, ne ortopede, ne kardiologe, ne mehanicare, ne pjevacice, ne politicare, nikoga
Iskljucivo doktore kojima se specijalizacija odnosi na viruse
Nazalost, u Srbiji doktori ne vode drzavu, kad su u pitanju odluke oko borbe sa virusomPa da. Može. Važi. I Vučić njih sluša.
Doktor Monatnje je recimo javno izasao i dao intervju za novine i rekao da su mu podmetali izjave, tipa da se od vakcine umre za 2 godineДр Дидије Раул?
Др Џон Јоанидес?
Др Волфганг Водарг?
Нобеловац др Лик Монтање?
Нобеловац др Џареј Мулис?
Pa reci nam Daco sineZnaci nemoj da verujes svojim ocima nego meni? Dokle ide tvoj isprani mozak?
https://www.icelandreview.com/socie...d-to-herd-immunity-says-chief-epidemiologist/Pa reci nam Daco sine
Koliko ima zarazenih na Islandu, jel cifra tu na 1300, ili mozda neka druga
Recimo 6.000.000?
Pa to je istina, od vakcine se zaista umre kroz par godina. To je i cilj. Baba sa neke planine pozove hitnu 100 puta, oni dodju 1 ili 2 put. A kada treba da primi vakcinu protiv virusa sa ispod 1 posto smrtnoscu, onda dolaze helikopterom kod nje. Ma daaaj..Doktor Monatnje je recimo javno izasao i dao intervju za novine i rekao da su mu podmetali izjave, tipa da se od vakcine umre za 2 godine
Problem je sto ti sajtovi koje neuki prate, izmisljaju price i prikace im necije ime ko je poznat autoritet za nesto, i onda razvlace te teorije za budaletine u nedogled
Не знам које сајтове неуки прате, али видим да је ефикасно оном ко не дува у исту тикву са ТопШоп докторима измислити нешто што није рекао/написао, а онда тиме „обрисати” и све оно што јесте рекао/написао. За неуке – довољно добра тактика.Doktor Monatnje je recimo javno izasao i dao intervju za novine i rekao da su mu podmetali izjave, tipa da se od vakcine umre za 2 godine
Problem je sto ti sajtovi koje neuki prate, izmisljaju price i prikace im necije ime ko je poznat autoritet za nesto, i onda razvlace te teorije za budaletine u nedogled
Не замлаћуј антиваксере. Да није тог кинеског срања, још мање њих би се вакцинисало.
Они верују да је то шатро старинска вакцина.