Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 33.892
Ovako. Nemam ništa ni protiv čipovanja, i to će doći na red. Što se mora nije teško.
Već jesi ne treba ti duplo...
...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovako. Nemam ništa ni protiv čipovanja, i to će doći na red. Što se mora nije teško.
Pa to je istina, od vakcine se zaista umre kroz par godina. To je i cilj. Baba sa neke planine pozove hitnu 100 puta, oni dodju 1 ili 2 put. A kada treba da primi vakcinu protiv virusa sa ispod 1 posto smrtnoscu, onda dolaze helikopterom kod nje. Ma daaaj..
Ti si opiceza par ekselans.Ja sam se vakcinisao besplatno
Kod nas je to nesto normalno, kad ti doktor kaze, ti odes bocnu te.
Samo u Srbiji valjda daju za glasanje i vakcine 2000 3000 i pastete
To vise govori o nasem narodu, a manje o bolestinama i lekovima za iste
Onaj ko primi jednu dozu primiće i drugu.Iz nekog bizarnog razloga Vaxeri vise vole da okace ove "1 (ONE) DOSE" procente...
Ja znam zasto...a vi pogadjajte...
....
Da,
Onaj ko primi jednu dozu primiće i drugu.
Moglo bi se reći da su poslednja dva meseca to pali antivakseri haha.
Pa jel doslo do tog kolektivnog imuniteta? Hmm? Ne? Pa cemu vakcinacija onda?Da,
U clanku pise 1304 obolela
Bas kao sto sam reko
Dakle, gde su ti dramaticni skokovi zaraze
Poljoprivreda trazi registraciju grla.Ovako. Nemam ništa ni protiv čipovanja, i to će doći na red. Što se mora nije teško.
ČETVRTI TALAS SE ZAHUKTAVA - ČAK 80 ODSTO HOSPITALIZOVANIH SU MUŠKARCI: Imaju jednu zajedničku činjenicu koja ih vezuje!
Najčešće je reč o nevakcinisanim osobama koje se vraćaju s letovanja ili su bili na većim okupljanjima poput svadbi ili noćnog provoda. Kako je pojasnio, čak 80 odsto hospitalizovanih su muškarci, a zajedničko im je to što su nevakcinisani.
U razgovoru anesteziolog dr Aleksandar Nikolić objašnjava da su žene biološki snažnije od muškaraca, pre svega zbog hormona, mada postoje još dva bitna razloga - rizičniji obrazac ponašanja i životni stil muškaraca, kao i manji procenat vakcinacije, što takođe igra veliku ulogu. Ovo svakako može biti jedan od razloga zašto muškarci završavaju u bolnicama.
- Žene, na primer, uopšteno, redovnije idu kod lekara, manje puše i više se pridržavaju higijenskih mera, a i podaci Instituta Batut pokazuju i da je vakcinisano nešto više žena nego muškaraca. Za razliku od njih, muškarci su skloniji rizičnom ponašanju i mišljenja sam da generalno muškarci manje kontrolišu svoje zdravlje, ne idu na vreme kod lekara i onda dozvole da njihovi komorbiditeti ostanu neotkriveni, što samim tim dovodi do pada imunog sistema, a to je ključni faktor za oboljevanje i razvijanje teže kliničke slike kod kovida - objašnjava anesteziolog UKC Niš.
https://www.srbijadanas.com/vesti/d...su-muskarci-imaju-jednu-zajednicku-2021-08-14
...Твит градоначелника Стива Кристоуа у ком пореди аустралијске корона мере са нацистичком Немачком
Сиднејски званичник се и раније бунио против стриктних корона мера у Аустралији, као и против обавезне вакцинације, називајући их „диктаторским лудилом“.
Дају другу дозу и постхумно? Видиш, то нисам знао.Onaj ko primi jednu dozu primiće i drugu.
Дају другу дозу и постхумно? Видиш, то нисам знао.
А и то што кажеш.Ako pokojnici mogu da glasaju zasto da se i ne vakcinisu...
...
Neki nece...
Neki zivi ne docekaju drugu, a neki zivi odustanu od druge...
...
A procenat takvih je...
Baš me zanimaju ti živi što prime jednu a ne i drugu.
To kao izmedju vakcinaša i antivakcinaša, nešto kao centrista.
A ti ne umeš da čitaš? I onaj članak iz Izraela kao i ovaj iz Islanda potvrđuju efikasnost vakcina a to je da skoro niko od vakcinisanih nije dobio teže simptome, što je osnovna funkcija vakcine.Dakle kao i u Izraelu tako i na Islandu opevana vakcinacija je odsvirala q.rcu...
Brze i bolje ili bar jednako bi bilo i bez nje...jer bi se imunitet jaci i bolji stekao prirodnim putem...
...
A ti ne umeš da čitaš? I onaj članak iz Izraela kao i ovaj iz Islanda potvrđuju efikasnost vakcina a to je da skoro niko od vakcinisanih nije dobio teže simptome, što je osnovna funkcija vakcine.
Koju si sad glupost napisao.Izvini ,ali jednako se eno živi u BiH gde je 10% vakcinisanih...
Ni tamo eno nema tezih slucajeva...a brojke iste ili cak manje nego u opevanim Islandu i Izraelu...
Tako da...
NWO PROJEKAT PUKAO !!!
Javi komsiluku radosnu vest
...
Сад га претера, чуј вређа ти интелигенцију?!Poštujem krizni štab i obožavam Vučićca i vakcinisala sam se ali vredja mi inteligenciju kad čujem da treća doza vakcine treba da bude neka druga vakcina a ne ona koju si primio u dve doze! Mešanje vakcina! Volela bih da čujem nekog lekara da mi to objasni.