Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...

Životna drama! Rafael Nadal je hitno napustio Ameriku jer boluje od MISTERIOZNE BOLESTI i trpi nesnosne bolove!​

https://sport.blic.rs/tenis/rafael-...miler-vajsova-bolest-napustio-ameriku/m4vwhp2

Treba li podsecati da su i Nadal i Federer vakcinisani...

Novak srecom nije... :kafa:

Рафа јавно пожалио на болове у стопалу
Тениски портал "Пунто де бреак", прилично добро упознат са многим тајнама "белог спорта", објавио је својевремено да је још 2005, када је освојио 11 титула, Рафа приметио да почињу озбиљни проблеми у стопалима. Прегледима је установљено да болује од Милер-Вајсове болести која напада кости стопала, а то изазива велики бол при покретима.

Да, могли би и више пошто су испитивања на животињама далеко скупља и дуго трају. Овако, као Др.Менгеле, одмах, виво испитивања без страха. Испитаници су добровољно пристали да им се убризга вакцина и да се посматра деловање. Смртне случајеве покривају малим процентима врло једноставно. Ако је умрло 100, писаће да је 10 али у односу на 100.000 оболелих.
Наравно, нико то неће проверавати јер, Боже мој, велики брат говори истину?!
Znaci sugerises da su Ruski doktori kao Mengele testirali Sputnjik vakcinu na ruskim gradjanima koji su se dobrovoljno prijavili za testiranje

Hm, bice da ruski doktori ipak znaju znanje, a da ljudi kao ti nemaju pojma sta baljezgaju, pritom vredjajuci te doktore nazivajuci ih Mengele.

Ник ти савршено одговара. Већ сам једном написао да ник савршено одговара свом постављачу.
Када се сусретнем са ликовима попут тебе, чак помислим да је потребно свести човечанство на златну милијарду.
Коме су потребни ликови попут тебе и за чега?!
Реално, сем за виво експеримент и ништа више!

Najjace je kad radnici sa baustele u nekoj nedodjiji uzmu nik sa neke hidraulicne pumpe na masini, i dodju da prosipaju pamet na forumu

Meni je inace zanimljivo da sam cuo da su se nasi ljudi u Srbiji vecinski vakcinisali šitokineskom vakcinom
A ne ruskom
Iako je ruska daleko bolja od sinofarma
Не замлаћуј антиваксере. Да није тог кинеског срања, још мање њих би се вакцинисало.
Они верују да је то шатро старинска вакцина.

Ja sam se vakcinisao besplatno

Kod nas je to nesto normalno, kad ti doktor kaze, ti odes bocnu te.

Samo u Srbiji valjda daju za glasanje i vakcine 2000 3000 i pastete

To vise govori o nasem narodu, a manje o bolestinama i lekovima za iste
Šteta što sam antitalenat za pričanje na engleskom i da razumem, iako da pišem i da čitam na engleskom znam, šteta jer i ja ponekad primetim da su Srbi primitivni u odnosu na Ameriku, ja bih se odselila u Njujork.

Иначе у целој овој лудници, постоји категорија антиваксера који су се вакцинисали. Како то ?
Па ради се идиотима, који су касно пали под пропаганду антиваксера, па им је сада криво што су се вакцинисали.

Šteta što sam antitalenat za pričanje na engleskom i da razumem, iako da pišem i da čitam na engleskom znam, šteta jer i ja ponekad primetim da su Srbi primitivni u odnosu na Ameriku, ja bih se odselila u Njujork.
Њујорк није С.А.Д. и тамо има невиђених идиота и примитиваца, велика је то земља.

Pa vezbaj u praksi, nadji nekoga i vezbaj usmenu komunikaciju
Naravno da engleski usmeni ne ide ako se ne koristi u praksi, to ne treba da te zabrinjava niti da te sprecava
Nadji zive sagovornike i doci ce ti prirodno

Иначе у целој овој лудници, постоји категорија антиваксера који су се вакцинисали. Како то ?
Па ради се идиотима, који су касно пали под пропаганду антиваксера, па им је сада криво што су се вакцинисали.

Њујорк није С.А.Д. и тамо има невиђених идиота и примитиваца, велика је то земља.
Budimo realni,
Primitivnih ljudi (trulih jabuka u Njujorku ;)) ima ali ima ih i svuda gde odes
Treba samo malo bolje zagrebati ispod povrsine lokalne zajednice i ogoliti sustinu

Kako nije SAD, pričaš sa profesorkom geografije. Ja bih tamo gledala svoja posla i u svetleće reklame jer sam gluva za engleski.:D

Веровали или не, антиваксерска пропаганда у 90% случајева долази са запада, а не из Русије и Кине.

А левим антиваксерима више уопште није битно ако антиваксерска пропаганда долази од европских фашиста, они им сада коначно верују.

Screenshot_20210814-221919_Chrome.jpg

Screenshot_20210814-222057_Chrome.jpg

https://www.mayoclinic.org/coronavirus-covid-19/vaccine-tracker

Стопа вакцинације је врло висока у Израелу, али не и у Палестини. Заразе коронавирусом вртоглаво расту у Израелу, али не и у Палестини.​

Након увођења вакцине против короне, број „случајева“ заразе је достигао врхунац у Израелу, док се у Палестини број инфекција чак смањује.
„То је заиста мистерија. Немам појма зашто је то тако, али чини се да невакцинисани људи ређе оболевају од короне „, каже Daniel McAdams на wеb страници Ron Paul Liberty Report.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back