Директно из ковид лобија.Sve zavisi od izvora informacija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Директно из ковид лобија.Sve zavisi od izvora informacija.
...
Životna drama! Rafael Nadal je hitno napustio Ameriku jer boluje od MISTERIOZNE BOLESTI i trpi nesnosne bolove!
https://sport.blic.rs/tenis/rafael-...miler-vajsova-bolest-napustio-ameriku/m4vwhp2
Treba li podsecati da su i Nadal i Federer vakcinisani...
Novak srecom nije...![]()
Рафа јавно пожалио на болове у стопалу
Тениски портал "Пунто де бреак", прилично добро упознат са многим тајнама "белог спорта", објавио је својевремено да је још 2005, када је освојио 11 титула, Рафа приметио да почињу озбиљни проблеми у стопалима. Прегледима је установљено да болује од Милер-Вајсове болести која напада кости стопала, а то изазива велики бол при покретима.
Da,Državna studija u Peruu: Sinofarm efikasan 50,4 odsto
http://www.tanjug.rs/full-view.aspx?izb=675167
Impresivnonema šta
Meni je inace zanimljivo da sam cuo da su se nasi ljudi u Srbiji vecinski vakcinisali šitokineskom vakcinom
Ja sam se vakcinisao besplatnoCenim da bi za koprofagiju masama ipak trebalo platiti vise od 3000
Znaci sugerises da su Ruski doktori kao Mengele testirali Sputnjik vakcinu na ruskim gradjanima koji su se dobrovoljno prijavili za testiranjeДа, могли би и више пошто су испитивања на животињама далеко скупља и дуго трају. Овако, као Др.Менгеле, одмах, виво испитивања без страха. Испитаници су добровољно пристали да им се убризга вакцина и да се посматра деловање. Смртне случајеве покривају малим процентима врло једноставно. Ако је умрло 100, писаће да је 10 али у односу на 100.000 оболелих.
Наравно, нико то неће проверавати јер, Боже мој, велики брат говори истину?!
Ник ти савршено одговара. Већ сам једном написао да ник савршено одговара свом постављачу.
Када се сусретнем са ликовима попут тебе, чак помислим да је потребно свести човечанство на златну милијарду.
Коме су потребни ликови попут тебе и за чега?!
Реално, сем за виво експеримент и ништа више!
Pa sta hoces da kazes, da je nenormalno kad ljudi od 70+ odu na onaj svetVakcinisani:
Vlasta
Tozovac
Feđa
Simjanovic
Zafir
Dr. Obradovic
Lazanski
...
Zapali im svecu bar...
...
Не замлаћуј антиваксере. Да није тог кинеског срања, још мање њих би се вакцинисало.Meni je inace zanimljivo da sam cuo da su se nasi ljudi u Srbiji vecinski vakcinisali šitokineskom vakcinom
A ne ruskom
Iako je ruska daleko bolja od sinofarma
Šteta što sam antitalenat za pričanje na engleskom i da razumem, iako da pišem i da čitam na engleskom znam, šteta jer i ja ponekad primetim da su Srbi primitivni u odnosu na Ameriku, ja bih se odselila u Njujork.Ja sam se vakcinisao besplatno
Kod nas je to nesto normalno, kad ti doktor kaze, ti odes bocnu te.
Samo u Srbiji valjda daju za glasanje i vakcine 2000 3000 i pastete
To vise govori o nasem narodu, a manje o bolestinama i lekovima za iste
Њујорк није С.А.Д. и тамо има невиђених идиота и примитиваца, велика је то земља.Šteta što sam antitalenat za pričanje na engleskom i da razumem, iako da pišem i da čitam na engleskom znam, šteta jer i ja ponekad primetim da su Srbi primitivni u odnosu na Ameriku, ja bih se odselila u Njujork.
Pa vezbaj u praksi, nadji nekoga i vezbaj usmenu komunikacijuŠteta što sam antitalenat za pričanje na engleskom i da razumem, iako da pišem i da čitam na engleskom znam, šteta jer i ja ponekad primetim da su Srbi primitivni u odnosu na Ameriku, ja bih se odselila u Njujork.
Budimo realni,Иначе у целој овој лудници, постоји категорија антиваксера који су се вакцинисали. Како то ?
Па ради се идиотима, који су касно пали под пропаганду антиваксера, па им је сада криво што су се вакцинисали.
Њујорк није С.А.Д. и тамо има невиђених идиота и примитиваца, велика је то земља.
Kako nije SAD, pričaš sa profesorkom geografije. Ja bih tamo gledala svoja posla i u svetleće reklame jer sam gluva za engleski.Иначе у целој овој лудници, постоји категорија антиваксера који су се вакцинисали. Како то ?
Па ради се идиотима, који су касно пали под пропаганду антиваксера, па им је сада криво што су се вакцинисали.
Њујорк није С.А.Д. и тамо има невиђених идиота и примитиваца, велика је то земља.
Hvala na podršci mada sad imam neke druge prioritete.Pa vezbaj u praksi, nadji nekoga i vezbaj usmenu komunikaciju
Naravno da engleski usmeni ne ide ako se ne koristi u praksi, to ne treba da te zabrinjava niti da te sprecava
Nadji zive sagovornike i doci ce ti prirodno
Nije lose, kad predju 75-80% u svim grupama mogu da racunaju na imunitet krda
Naravno takav imunitet ne postoji, i to je opste poznatoNije lose, kad predju 75-80% u svim grupama mogu da racunaju na imunitet krda
и није нека мистерија ако се погледа из правог углаТо је заиста мистерија
Сад ће струка то да нам објасни.и није нека мистерија ако се погледа из правог угла![]()
Сад ће струка то да нам објасни.