- Poruka
- 91.902
Komplikuje se nešto što je jasno da ne može biti jasnije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.Vidiš svako malo nekog da je umro.
A kad se vaxinišeš, smanjuješ tu mogućnost 100%.
Ako to po tebi dokazuje da je Putinov proliv ukusniji od doboš-torte Fajzera, onda nastavi
Pa bitnije mi je da mogu da se čekiram u hotel, nego da izbegavam Infarkt i slične staračke zanimacije..
Лично знам пацијента који је преминуо "од ковида" а да никакве симптоме болести није имао, фамилији је дан пре смрти јављено да сутрадан треба да изађе из болнице.
Шта се десило остаће тајна, само што је фамилија морала Вучићу да плати лимени ковчег (у ствари некакву таблу лима - никакав "ковчег") двадесетак хиљада динара...
Када се пелцујеш евентуално смањујеш могућност тешких облика ковид-19, али отвараш могућност многих тешких обољења, почевши од инфаркта срца или мозга до алцхајмера и болести лудих крава.
Пролив је пролив чак и када га сервирају Вучић и Шеклер...
.
.Pa bitnije mi je da mogu da se čekiram u hotel, nego da izbegavam Infarkt i slične staračke zanimacije.
.Komplikuje se nešto što je jasno da ne može biti jasnije.
Pogledajte prilog 972769
Pogledajte prilog 972770
Da ali vi lažete oko broja.
Не разумем.
Када гледаш у пропорцији, 750 преминулих у Русији = 6 преминулих у Израелу.
.
.Da ali vi lažete oko broja
Seti se kako ste lagali da imate vaxinu Sputnik-5
Ma da, ti si u stvari genij, a ovi iz Fajzera samo pišu gluposti po sajtu Balkanska-Taraba.ru.
Кон лаже око бројева.
Нико нема вакцину, само експерименталне супстанце које лаковерни прихватају као вакцине.
.
Прави си партибрејкер. Умјесто да помислиш: „Јао! Па Руси умиру јер их је мало цијепљених!” и отрчиш по боцку, ти размишљаш, поредиш пропорционално... На крају нећеш ни учествовати у тако величанственом експерименту. Стварно нема смисла.Не разумем.
Када гледаш у пропорцији, 750 преминулих у Русији = 6 преминулих у Израелу..
.Прави си партибрејкер. Умјесто да помислиш: „Јао! Па Руси умиру јер их је мало цијепљених!” и отрчиш по боцку, ти размишљаш, поредиш пропорционално... На крају нећеш ни учествовати у тако величанственом експерименту. Стварно нема смисла.
Biće oćoraviš?Vidiš svako malo nekog da je umro.
A kad se vaxinišeš, smanjuješ tu mogućnost 100%.
Ja sam već besmrtna od 2000. godine pre podneBiće oćoraviš?
Kad se vakcinišeš postaješ besmrtnik!
![]()
.Ma da, ti si u stvari genij, a ovi iz Fajzera samo pišu gluposti po sajtu Balkanska-Taraba.ru
Američka uprava za hranu i lekove (FDA) nije izdala dozvolu za stavljanje u promet ni jedne vakcine za sprečavanje bolesti COVID-19.
Ti čitaš strane stvari Sa Bošnjačkim Prijevodom, kao pravi flat earther iz priboja
Ali u Izraelu je trenutno po 2 umrlih dnevno..
Не разумем.
Када гледаш у пропорцији, 750 преминулих у Русији = 6 преминулих у Израелу.
.
Stvarno?Ali u Izraelu je trenutno po 2 umrlih dnevno.
.Ja sam već besmrtna od 2000. godine pre podne
Da se nisu vaksovali imali bi verovatno po 50+Stvarno?
Mozda zato i prikrivajuDa se nisu vaksovali imali bi verovatno po 50+
.Ali u Izraelu je trenutno po 2 umrlih dnevno.
.Ti čitaš strane stvari Sa Bošnjačkim Prijevodom, kao pravi flat earther iz priboja
Ti obilaziš sajtove kao ceopom-istina.rs i tamo čitaš da Jevreji stavljaju prislušne uređaje u vakcinu.
Ја верујем у новоговор настао 90-тих прошлог века.
.