Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 13.853
Лајк је ситница, ја јутрос скидох капу Јагуарки..Јбт, стварно је последње време дошло, када ја лајкујем дацоа9633....

https://forum.krstarica.com/threads...-i-dogadjanja-1.916845/page-765#post-42932933
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Лајк је ситница, ја јутрос скидох капу Јагуарки..Јбт, стварно је последње време дошло, када ја лајкујем дацоа9633....
.Лајк је ситница, ја јутрос скидох капу Јагуарки.
https://forum.krstarica.com/threads...-i-dogadjanja-1.916845/page-765#post-42932933
Вива корона!.Често тешкоће изнедре најбоље из нас....
.Вива корона!![]()
.A kad ti antivaxoši dobiju kineski virus, onda će vikati йой, немой!
Кад смо већ код разума... саставио сам сличицу коју ћу повремено качити, одлична је управо као тест здравог разума..Ако је то била цена да се врати разум, јефтино смо прошли..
.Кад смо већ код разума... саставио сам сличицу коју ћу повремено качити, одлична је управо као тест здравог разума.
Pogledajte prilog 972581
Ко помисли да се цијепљењем 100 људи на овај или онај начин заштити њих 289,5 (95 + 97 + 97,5) нек се замисли да ли је можда то тај чувени „имунитет крда” који штити и нецијепљене „унаоколо” или је нешто друго у питању...![]()
Ako je to novi način zapisivanja broja 100%..
степен заштите који пружа "вакцина" Фајзер је 0,7%.
Šta je poenta ovoga?Кад смо већ код разума... саставио сам сличицу коју ћу повремено качити, одлична је управо као тест здравог разума.
Pogledajte prilog 972581
Ко помисли да се цијепљењем 100 људи на овај или онај начин заштити њих 289,5 (95 + 97 + 97,5) нек се замисли да ли је можда то тај чувени „имунитет крда” који штити и нецијепљене „унаоколо” или је нешто друго у питању...![]()
Наравно да нисам питао тебе, теби је јасно у чему је квака, него се надовезах на здрав разум..Видео сам раније ово и чекао сма неки одговор, али ако ме питаш, ево.
Већ сам, са сада необично неактивним ковид џихадистом @ssmpmd, овде водио расправу око релативног и апсолитног ризика.
Према прихваћеном моделу који је Фајзер понудио приликом усвајања привремене одлуке да се експеримент врши на широкој популацији,
код произвољно изабраних 100 учесника, степен заштите који пружа "вакцина" Фајзер је 0,7%.
Односно, од "вакцинације" ће корист евентуално имати 0,7% учесника у експеримензу..
Ако се мислиш укључити, имаш веома јасна и прецизна три питања. Одговори на њих па да наставимо.Šta je poenta ovoga?
Sabrao si procente za tri različite stvari?
U članku se jasno uporedjuju alfa i delta soj i zato se ta tri pojma razdvajaju po pitanju efektivnosti vakcine.
InfekcijaАко се мислиш укључити, имаш веома јасна и прецизна три питања. Одговори на њих па да наставимо.
Ово си одговорио на питања?Infekcija
Simptomatsko obolevanje
Hospitalizacija
Tri različita pojma.
Mogli su napisati za alfa soj da je vakcina efikasna 95% jer sprečava infekciju ali sada je u igri delta soj i pišu procente za svaki parametar i uporedjuju.
To što si ti počeo to da sabiraš i praviš neku poentu kako nema članak smisla?
Pa ti si sam odgovorio, 95, 97, 97.Ово си одговорио на питања?![]()
Šta je hteo da postigne sabiranjem?Pa ti si sam odgovorio, 95, 97, 97.
I onda si to sabrao ničim izazvano.
Заборави. Читаће то и неко ко ће разумјети.Pa ti si sam odgovorio, 95, 97, 97.
I onda si to sabrao ničim izazvano.
.Ako je to novi način zapisivanja broja 100%.
Aha, dakle tvoja matematika je "Nisam se vakciniso a nisam ni umro, prema tome efikasnost Fajzera je 0%.".Апсолутни ризик обухвата и ризик да неко уопште буде заражен.
.Aha, dakle tvoja matematika je "Nisam se vakciniso a nisam ni umro, prema tome efikasnost Fajzera je 0%."
Treba da te pozovu na Balkan Info
Vidiš svako malo nekog da je umro..
Није моја већ Фајзерова математика којом је тражио да се углавном неуки и наивни подвргну њиховом испитивању кандидата за вакцину.
Апсолутни ризик обухвата све учеснике, па онда ко се међу њима уопште заразио, па из тога извлачи проценат и то износи 0,7%.
Имаш на нету даље разраде те математике, да парафразирам отприлике, треба вакцинисати 116 да би се спречио један случај, тако нешто...
.