Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Komplikuje se nešto što je jasno da ne može biti jasnije.

Screenshot_20210721-211758_Chrome.jpg

Screenshot_20210721-211834_Chrome.jpg

Vidiš svako malo nekog da je umro.

A kad se vaxinišeš, smanjuješ tu mogućnost 100%.

Ako to po tebi dokazuje da je Putinov proliv ukusniji od doboš-torte Fajzera, onda nastavi
.
Лично знам пацијента који је преминуо "од ковида" а да никакве симптоме болести није имао, фамилији је дан пре смрти јављено да сутрадан треба да изађе из болнице.

Шта се десило остаће тајна, само што је фамилија морала Вучићу да плати лимени ковчег (у ствари некакву таблу лима - никакав "ковчег") двадесетак хиљада динара...

Када се пелцујеш евентуално смањујеш могућност тешких облика ковид-19, али отвараш могућност многих тешких обољења, почевши од инфаркта срца или мозга до алцхајмера и болести лудих крава.

Пролив је пролив чак и када га сервирају Вучић и Шеклер...

.

.
Лично знам пацијента који је преминуо "од ковида" а да никакве симптоме болести није имао, фамилији је дан пре смрти јављено да сутрадан треба да изађе из болнице.

Шта се десило остаће тајна, само што је фамилија морала Вучићу да плати лимени ковчег (у ствари некакву таблу лима - никакав "ковчег") двадесетак хиљада динара...

Када се пелцујеш евентуално смањујеш могућност тешких облика ковид-19, али отвараш могућност многих тешких обољења, почевши од инфаркта срца или мозга до алцхајмера и болести лудих крава.

Пролив је пролив чак и када га сервирају Вучић и Шеклер...

.
Pa bitnije mi je da mogu da se čekiram u hotel, nego da izbegavam Infarkt i slične staračke zanimacije.

Pa bitnije mi je da mogu da se čekiram u hotel, nego da izbegavam Infarkt i slične staračke zanimacije.
.
Пожури са чекирањем јер ти потврда о "вакцинацији" важи 6 месеци од примљене прве дозе, па ако хоћеш да наставиш са чекирањем, мора нова доза спајк протеина у мозак, али чини ми се да ти немаш проблем са тим.

.

Da ali vi lažete oko broja

Seti se kako ste lagali da imate vaxinu Sputnik-5
.
Кон лаже око бројева и то је јавно признао.

Нико нема вакцину, само експерименталне супстанце које лаковерни прихватају као вакцине.

.

Не разумем.
Када гледаш у пропорцији, 750 преминулих у Русији = 6 преминулих у Израелу..
Прави си партибрејкер. Умјесто да помислиш: „Јао! Па Руси умиру јер их је мало цијепљених!” и отрчиш по боцку, ти размишљаш, поредиш пропорционално... На крају нећеш ни учествовати у тако величанственом експерименту. Стварно нема смисла.

Прави си партибрејкер. Умјесто да помислиш: „Јао! Па Руси умиру јер их је мало цијепљених!” и отрчиш по боцку, ти размишљаш, поредиш пропорционално... На крају нећеш ни учествовати у тако величанственом експерименту. Стварно нема смисла.
.
Жив се поједох...

.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back