Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
Zasto nam ne prepricas sta stoji u tom linku? Ne moze
da bude diskusije gadjanjem i frljanjem linkovima. Ja ne otvaram
linkove, a nije ni pozeljno stavljati linkove bez ikakvog svog komentara.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto nam ne prepricas sta stoji u tom linku? Ne moze
Одговором да НЕ ОТВАРАШ линкове, аутоматски си дисквалифковала саму себе као озбиљног саговорника.Zasto nam ne prepricas sta stoji u tom linku? Ne moze
Pa aj se onda gadjamo youtube klipovima i linkovima.Одговором да НЕ ОТВАРАШ линкове, аутоматски си дисквалифковала саму себе као озбиљног саговорника.
Јер, свако од нас има право на своје мишљење.
Али, кад се оно темељи САМО на писању једне стране, БЕЗ ЧИТАЊА СВИХ ИЗВОРА, онда дискусије нема.
А то препричавање остави за школу, својим ђацима, кад будеш предавала српски...
Oh wait...
Nije tacno, Bog je uvek na strani dobra i zlo nema sanse u borbi protiv dobra, Bog ce zauvek unisititi zlo i zle...Ako je korona globalni eksperiment, znaci da sve vlade, svih drzava imaju direktive iz jednog centra.
Onda smo svakako donji i pre ili malo posle ce biti po njegovom.
Vakcinu sam primila jer se vise plasim posledica bolesti nego vakcine.
Znaci, odluka zasnovana na strahu i frustraciji.
Tamni vilajet.
Pa tesko da ce to biti.Nije tacno, Bog je uvek na strani dobra i zlo nema sanse u borbi protiv dobra, Bog ce zauvek unisititi zlo i zle...
Te koji vladaju
Jos malo..
Pa nije tacno.Pa tesko da ce to biti.
Zlo je mnogo jace jer je difolt. Posledica egoizma i individualnosti. Takvi se radjamo
Dobro je kad shvatis da si deo necega i u zatvorenom sistemu i da ne treba da se pitas kome zvono zvoni, jer tebi zvoni
Naravno i zato mi ljudi poštujemo najveći dar koji od Boga imamo, ljudski život.Pa nije tacno.
Bog je lubav i radjamo se dobri.
Zlo je poremecaj.
a Bog je jaci od zla.
pa trazi da se banuju ako je za tebe majmunisanje. ali do tada read english: The CDC government website links to VAERS platform. The number of deaths linked to vaccines this year has absolutely skyrocketed. According to the CDC’s own data.Daj link sa podacima gde se vidi koliko je ljudi umrlo "od vakcine" a koliko od kovida
I nemoj VAERS, nego CDC report
Na CDC izvestaje pisu doktori nauka
Na VAERS platformi svaki majmun ima pristup
A nadam se da ipak zelimo izvestaje doktora
Ne majmunsko lupetanje
E izvini,na linku se kaze kako Kuba spasava propali zapadni svjet....Zasto nam ne prepricas sta stoji u tom linku? Ne moze
nece biti, vec vi vakseri vagate da zrtvovani ne prebace spasene procentualnoNaravno i zato mi ljudi poštujemo najveći dar koji od Boga imamo, ljudski život.
Aki imas decu tog uzrasta i ovo ti je smesno, onda stvarno nisi dobar...UK to demand vaccine proof for nightclub entry
Around 70% of adults in Britain are fully inoculated, but the rollout has slowed in recent weeks, with younger people more hesitant.
Johnson said Monday that around 35% of 18 to 30-year-olds were unvaccinated, warning that "some of life's most important pleasures and opportunities are likely to be increasingly dependent on vaccination".
https://timesofmalta.com/articles/view/uk-to-demand-vaccine-proof-for-nightclub-entry.887872
Pošto mladi ne mogu bez noćnih klubova.![]()
Za to vreme strucnjaci u Srbiji tvrde da je broj vakcinisanih koji su se ponovo zarazili na nivou statisticke greske..Kome verovati..
neka samo nastave da tvrde, ali nece jos dugo - to je vazilo pre ovih novih sojeva, delte, lambde, itd, a gde je ipsilon tek?Za to vreme strucnjaci u Srbiji tvrde da je broj vakcinisanih koji su se ponovo zarazili na nivou statisticke greske..Kome verovati..![]()
Свом здравом разуму, НИКАКО масовним медијима...Za to vreme strucnjaci u Srbiji tvrde da je broj vakcinisanih koji su se ponovo zarazili na nivou statisticke greske..Kome verovati..![]()
ma vi ste bre kovid sekta, pogledaj bolje kako padate kao pokoseni, a mi smoNaravno i zato mi ljudi poštujemo najveći dar koji od Boga imamo, ljudski život.