Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srbin iz Izraela: Ovde se ljudi utrkuju ko će pre na vakcinu
"Plan je da se svaki dan vakciniše između 60.000 i 100.000 ljudi, a u zemlju je stiglo 15.6 miliona vakcina. Moj otac se juče vakcinisao i dobro se oseća, a ja, i moja generacija, uskoro dolazimo na red. Kreće i neprekidna vakcinacija, koja će trajati danonoćno, 24 sata sedam dana, bez prestanka, dok se svi ne vakcinišu " u razgovoru za Nova.rs priča Goran Mekić, koji skoro tri decenije živi u Izraelu.
https://nova.rs/region/srbin-izrael-vakcinacija-koronavirus/

Idiotluk na kvadrat...
Sta znaci i da Izrael i Srbija budu 100 % vakcinisani?!
Ako okolina i celi svet ce biti npr na 10, 20 % ili koliko vec...
Btw Svet jos nije presao 10%...

A upravo celi nevakcinisani svet je DIREKTNI DEMANTIJ SVE PRICE O VAKCINACIJI !!!

...

Idiotluk na kvadrat...
Sta znaci i da Izrael i Srbija budu 100 % vakcinisani?!
Ako okolina i celi svet ce biti npr na 10, 20 % ili koliko vec...
Btw Svet jos nije presao 10%...

A upravo celi nevakcinisani svet je DIREKTNI DEMANTIJ SVE PRICE O VAKCINACIJI !!!

...
Ovde piše da je 2 milijarde doza utrošeno a to znači da je 1 milijarda vakcinisana. Na svetu ima 8 milijardi.

At least 2,091,194,450 doses of coronavirus vaccines have been administered around the world, data from 231 locations show.

https://ig.ft.com/coronavirus-vacci...cumulative=1&doses=total&populationAdjusted=1

Pri tome sve je brže i brže na dnevnom nivou.

20210606_172407.jpg

KB Dubrava od ponedjeljka prima i ne-covid pacijente: “Svi su se odazvali”​

KB Dubrava više nije samo COVID bolnica. Najveća hrvatska COVID-bolnica otvorila je vrata za pacijente koji nisu zaraženi koronavirusom. S radom su krenule sve polikliničke ambulante, dijagnostika i neinvazivne dnevne bolnice, a na preglede su danas naručeni i prvi pacijenti.

‘Danas su svi djelatnici KB Dubrava vrlo sretni. Nakon punih 7 mjeseci i 7 dana, konačno smo se otvorili iza ne Covid pacijente. Počele su s radom polikliničke ambulante, dio dnevnih bolnica i dio neinvazivne dijagnostike. Već je obrađeno preko 300 pacijenata”, rekao je za RTL pročelnik Poliklinike KB Dubrava Jurica Maraković...
https://hr.n1info.com/vijesti/kb-dubrava-od-danas-prima-i-ne-covid-pacijente-svi-su-se-odazvali/

178 novih slučajeva u protekla 24 sata, utrošene 16.983 doze cjepiva

U protekla 24 sata zabilježeno je 178 novih slučajeva slučaja pa je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 1.221. Među njima je 545 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 51 pacijent. U protekla 24 sata oporavilo se 195 osoba, a testirano je njih 6.814.
https://www.koronavirus.hr/najnovij...tekla-24-sata-utrosene-16-983-doze-cjepiva/35
svima vam želim brz oporavak, što brži.

Čim krene kampanja "Bez najave"...to znaci da su vec dospeli u fazu pada interesovanja za vakcinaciju...

Tako je i kod nas...sad samo što ne vataju po ulicama ljude...i mole kogod hoce iz regiona da dođe da primi bocu...da roba ne propadne...
A jednom ce neko morati odgovarati i za tu tajnovitu nabavku gde su ulupani milioni...

...

kod mene na poslu vakcinisani vise ne nose maske, neka cetvrtina, eventualno trecina, a ja jadn nosim,, sve mi se usekla u uvo...

nego, drugo sam hteo

CDC To Hold "Emergency Meeting" After 100s Suffer Heart Inflammation Following COVID Vaccines

mi se na poslu zafrkavamo da ce tek vakserima pise da otpadnu... ne klonite duhom, ja sam pre godinu i po, odmah rekao da se radi o prevari, ali vi ako i dalje mislite da je korona pobegla sa pijace mesa umesto iz vuhan laba, ... onda za vas nema leka

D'Souza: An Orchestrated Hoax

The consequences of the COVID-19 deception, jointly promoted by scientists, journalists, digital moguls, and bureaucrats in the U.S. government, all eager to hide their possible role in a 21st century pandemic, are far-reaching. The big lie that COVID-19 arose naturally from a meat-market has stymied a true inquiry into what happened. Now we might never know. Not knowing means that preventing a future epidemic becomes that much more difficult.​

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back