Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod nas će doći izgleda svi sojevi,samo ne znam kako u 24 dražave već 3meseca nema slučajeva možda oni više ne testiraju ljude.

Ne znam na koje države misliš, corona free su samo mikro ostrvske državice tipa Kiribati, Samoa, Mikronezija i ostala izolovana mesta izgubljena po okeanima.

Od država u pravom smislu reči bez corone su navodno samo Severna Koreja i Turkmenistan ali to ne treba ni komentarisati

"Kolektivni imunitet u Evropi do polovine jula"

Kolektivni imunitet u Evropi će biti postignut do jula, najkasnije do avgusta, kada će oko 60 odsto Evropljana biti vakcinisano protiv koronavirusa, tvrdi naučnik i jedan od osnivača nemačke firme "Biontek" Ugur Sahin.
Sahin tvrdi da će biti neophodno primiti i treću dozu vakcine jer nakon devet, najviše 12 meseci, opadaju antitela u organizmu vakcinisanih osoba, piše italijanski Fanpejdž.
Sahin kaže da lek deluje na sve do sada poznate mutacije.
(Tanjug)

55% of U.S. adults have gotten a COVID vaccine​

https://fortune.com/2021/04/28/covi...johnson-data-coronavirus-vaccines-april-2021/

vaccine_map_042821-02.png

Не бој се црњо само ће бити уведена још једна нова вакцина у здраствени систем.
Јеси ли знао да бесеже вакцина против туберкулозе смањује тешки облик туберкулозе за 60-70 посто? :kafa:
tebi je zabavno?
šmrčeš ulje? jel pomaže?

Ova vest ne ide u prilog antivaxerskim lupetanjima.

Ako je u Izraelu vakcinisano oko 60% populacije onda bi od ovih 40 zaraženih trebalo da bude 60% vakcinisanih, odnosno 24 osobe a 16 nevakcinisanih.
Pa ipak vakcinisanih je 4 odnosno 6 puta manje.

To pokazuje da Fajzer štiti, u određenoj meri, i od indijskog soja ali ne potpuno.

Uostalom, šta se sekiraš, stiže taj indijski i kod nas, odnosno već je tu pa ćemo moći da vidimo ko će ga bolje dočekati, vakcinisani ili nevakcinisani.
evo ga matematičar
svaka zloba i radost u tuđoj nesreći se krije, gle čuda, u matematici
ali ebe te tih 2%, samo 2%

evo ga matematičar
svaka zloba i radost u tuđoj nesreći se krije, gle čuda, u matematici
ali ebe te tih 2%, samo 2%

Ne znam o kojih 2% pričaš, ne znaš ni ti verovatno
Ono što sam ja napisao je čista matematika i realnost, kakva god da je.

A kad već pominješ ZLOBU evo je i zloba, u svojoj neskrivenoj formi:

Indijski soj stigao do Izraela: Zaražena 41 osoba​

evo za moderatore vaxere koji tuguju za izraelskim plažama...šta ćemo sada vaxer-botovi?
http://www.politika.rs/sr/clanak/477960/Indijski-soj-stigao-do-Izraela-Zarazena-41-osoba

Obično oni koji traže trun u tuđem ne vide balvan u sopstvenom oku
Iskuliraj, uništiće te ta mržnja

"Kolektivni imunitet u Evropi do polovine jula"

Kolektivni imunitet u Evropi će biti postignut do jula, najkasnije do avgusta, kada će oko 60 odsto Evropljana biti vakcinisano protiv koronavirusa, tvrdi naučnik i jedan od osnivača nemačke firme "Biontek" Ugur Sahin.
Sahin tvrdi da će biti neophodno primiti i treću dozu vakcine jer nakon devet, najviše 12 meseci, opadaju antitela u organizmu vakcinisanih osoba, piše italijanski Fanpejdž.
Sahin kaže da lek deluje na sve do sada poznate mutacije.
(Tanjug)

Znači oni koji preferiraju vakcinisanje protivu korone će se morati bosti 3 puta godišnje?

...

Koliko ja vidim od 41 osobe zarazene ovim sojem 4 su vakcinisane a 37 nisu, sto opet dokazuje da vakcina radi, pogotovo ako niko ne umre od vakcinisanih. Isto tako potvrdjuje teoriju da sto duze traje epidemija vece su mogucnosti da virus mutira u soj od kog se nije moguce braniti niti vakcinom. Ne mora da znaci da je to taj soj ali moze u buducnosti da se razvije neki novi, a to je moguce zato sto jos uvijek nije vakcinisan dovoljan broj ljudi i aktivnost virusa je velika, a za to ste krivi vi antivakcinasi botovi i nedostatak vakcina. Ne morate da se vakcinisete, to je vase pravo, ali ja hocu normalno da zivim bez ikakvih zabrana, zato otvaraj sve.

Kakav apsurd od posta...
Kazeš "krivi su antivakseri i nedostatak vakcina"...
Pa zamisli jos da smo i mi hteli da se bodemo...a vakcina nema...pa ti i ja bi se tukli oko vakcine... :D

Pomirite se da nikada nece biti vakcinisano ni 70 ni 60 %, a vrlo verovatno ni 50 ni 40% stanovnistva planete Zemlje.
Evo sve da sad svih 7 milijardi stane u red za vakcine...nece se vakcinisati ni za 2-3 godine da ne kazem 5 i vise...
A samo to trajanje i protok vremena ce samo od sebe obesmisliti celu pricu koja prati ovo kreirano biolosko oruzje...

I svaki živi i zdravi nevakcinisani covek ce biti živi dokaz protiv vax lobija

Zato sad ciljaju i nameravaju da vaxaju i decu i trudnice...sto vidimo i po diskretnoj stidljivoj kampanji u "nasim" medijima...
Zato su ne slucajno...i u toj vesti iz Izraela pomenulii i 5-toro dece navodno zarazene...

...

Kakav apsurd od posta...
Pa zamisli jos da smo i mi hteli da se bodemo...a vakcina nema...pa ti i ja bi se tukli oko vakcine... :D

Pomirite se da nikada nece biti vakcinisano ni 70 ni 60 %, a vrlo verovatno ni 50 ni 40% stanovnistva planete Zemlje.
Evo sve da sad svih 7 milijardi stane u red za vakcine...nece se vakcinisati ni za 2-3 godine da ne kazem 5 i vise...
A samo to trajanje i protok vremena ce samo od sebe obesmisliti celu pricu koja prati ovo kreirano biolosko oruzje...

Zato sad ciljaju i nameravaju da vaxaju i decu i trudnice...sto vidimo i po diskretnoj stidljivoj kampanji u "nasim" medijima...
Zato su ne slucajno...i u toj vesti iz Izraela pomenulii i 5-toro dece navodno zarazene...

...
Do leta većina bogatih zemalja će odraditi vakcinaciju a onda od leta će se usmeravati ka siromašnim.

The world has now crossed 1 billion total vaccines administered.

Breaking it down:
Nearly half of those have come in the U.S. (29%), EU (13%) and U.K. (5%), with other rich countries also sprinting ahead. Another 22% have come in China and 14% in India. Africa, meanwhile, represents just 1.6% of vaccinations to date.

https://www.axios.com/1-billion-vac...try-042df141-af6f-4017-bdc3-b9ea8c0f7576.html

20210430_050235.jpg

Poslednja izmena:
Kakav apsurd od posta...

...
Za te 2 do 3 godine moze da umre jos 20 do 30 miliona ljudi, mi budemo zatvoreni svo to vrijeme, a privreda dozivi totalni kolaps i ti umres od gladi. Jedino apsurdno ovde je tvoj primitivizam ali je jasno odakle dolazi pa nastavi da vjerujes u vlasku magiju i reptile koji hoce da ubiju Milovana iz Merosine. Na tvoju nesrecu u Evropi ce se vakcinisati tih 60% ili 70% i dostici ce taj dugo cekani imunitet. Za to vrijeme mi cemo ostati u blatu kao sto smo uvijek ostajali, a ti ces poceti da se cudis kako i da optuzujes Gejtsa i Ruse, Amere, Cehe, Kineze i naravno zle marsovce za sve sto nam se dogadja.

Za te 2 do 3 godine moze da umre jos 20 do 30 miliona ljudi, mi budemo zatvoreni svo to vrijeme, a privreda dozivi totalni kolaps i ti umres od gladi. Jedino apsurdno ovde je tvoj primitivizam ali je jasno odakle dolazi pa nastavi da vjerujes u vlasku magiju i reptile koji hoce da ubiju Milovana iz Merosine. Na tvoju nesrecu u Evropi ce se vakcinisati tih 60% ili 70% i dostici ce taj dugo cekani imunitet. Za to vrijeme mi cemo ostati u blatu kao sto smo uvijek ostajali, a ti ces poceti da se cudis kako i da optuzujes Gejtsa i Ruse, Amere, Cehe, Kineze i naravno zle marsovce za sve sto nam se dogadja.

...bla, bla, bla...

Samo se bocajte...3 puta godišnje...srećno...
Zatvor ste si sami propisali...
Slobodu vam nisu uzeli nego ste je DALI bez reči, a kamo li otpora...
Ko to da...više nije vlasnik svog života...

...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back