Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet

Da li ćete primiti vakcinu?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A sto si se ti toliko aktivirao na temi o vakcinama ako te to sve uopste
i ne zanima?

Naprotiv bas me zanima... ako nisi primetila...😉

Jer ako vaxere toliko zanimaju svi drugi slobodni ljudi...onda ti slobodni ljudi moraju da govore u odbranu svoje slobode....

Eno cak se i frik Vucic danas ustrucava da uvede diskriminatorske mere spram nevakcinisanih...
I to pazi - stidljivo rekavsi - "To bi bilo protiv ustavno"...

Eto dokle smo mi dosli kao drustvo...
Da tako olako i jeftino prepustamo svoju slobodu...ustavom zagarantovanu!
A i ne samo Ustavom prosto zivotom coveka zagarantovanu!

E pa ja cu je bar braniti slobodnim misljenje i diskusojom na forumu...

Ne zamerite mi...

...

U Francuskoj vakcinisano 22,2 odsto celokupne populacije

Francuska je sprovela više od 20,9 miliona vakcinacija protiv kovida 19 od kraja decembra, a 14,8 miliona osoba je primilo prvu dozu, saopštilo je ministarstvo zdravlja.
Ministarstvo je iznelo podatak da je 22,2 odsto celokupne populacije i 28,3 odsto odrasle populacije do sada primilo prvu dozu vakcine.
Navedeno je i da broj kovid pacijenata u Francuskoj po najnovijim podacima nastavlja da opada, pri čemu je ukupan broj aktivnih slučajeva prvi put od početka aprila ispod 30.000.
Francusko ministarstvo zdravlja takođe je izvestilo da je broj pacijenata na intenzivnoj nezi opao za 370 i sada iznosi 5.879, a da je zabeleženo 315 novih smrtnih slučajeva, u odnosu na 325 potvrđenih u utorak.
(Tanjug)

Grčka će danas preći tri miliona vakcinisanih

Danas ćemo nadmašiti 3.000.000 vakcinisanih, izjavio je zamenik grčkog ministra za digitalno upravljanje Jorgos Georgantas u intervjuu državnom radiju ERT.
"Naši mladi ljudi su se odazvali i zakazali 200.000 termina prvog dana od kada je otvorena platforma", rekao je on i istakao da je značajno to što obrazovanija generacija u zemlji godinama pokazuje veru u naučno znanje i šalje poruku odgovornosti celom društvu, prenela je Ana.
Georgantas, koji se bavi pojednostavljenjem administrativnih procedura, primetio je da se dnevna stopa vakcinacija neprekidno povećava i da će biti još veća posle 5. maja, kada će početi da radi više centara za vakcinaciju, tako da će ih ukupno biti 1.500.
On je naveo da postoji dobar protok vakcina u zemlji i da se dostupne doze povećavaju, dok će uskoro biti dostupna i jednokratna vakcina kompanije "Džonsona i Džonson", a između maja i juna očekuje se 1,3 miliona doza vakcina.
(Tanjug)

1619644769985.png

Медиј у Канади, Windsor, објавио је да власник радње Tony Pantalleresco, неће да прима вакцинисана лица у продавницу, јер се не зна како ће то што су вакцинисани утицати на друге људе. Власник радње Tony Pantalleresco сматра да они који су вакцинисани представљају опасност по друге. У том линку пише да је таква одлука донета након консултација са осигуравајућом компанијом, ЈЕР НАПОМИЊУ ДА НЕПОЗНАТЕ ПОСЛЕДИЦЕ ПРИМЕНЕ ВАКЦИНЕ НЕ МОГУ БИТИ ЊИХОВА ОДГОВОРНОСТ И СХОДНО ТОМЕ ОСИГУРАВАЈУЋА КУЋА НЕЋЕ ДА ПОКРИВА ЕВЕНТУАЛНУ ШТЕТУ.
Слично овако поступали су и неки киропрактичари и друге компаније у Торинту, а све уз консултације са осигуравајућим кућама.

https://windsor.ctvnews.ca/windsor-...Izyma8634b18hdD2K0rWRjiaSlDcwR0o2muK0778LtcQk

Pogledajte prilog 914690
Медиј у Канади, Windsor, објавио је да власник радње Tony Pantalleresco, неће да прима вакцинисана лица у продавницу, јер се не зна како ће то што су вакцинисани утицати на друге људе. Власник радње Tony Pantalleresco сматра да они који су вакцинисани представљају опасност по друге. У том линку пише да је таква одлука донета након консултација са осигуравајућом компанијом, ЈЕР НАПОМИЊУ ДА НЕПОЗНАТЕ ПОСЛЕДИЦЕ ПРИМЕНЕ ВАКЦИНЕ НЕ МОГУ БИТИ ЊИХОВА ОДГОВОРНОСТ И СХОДНО ТОМЕ ОСИГУРАВАЈУЋА КУЋА НЕЋЕ ДА ПОКРИВА ЕВЕНТУАЛНУ ШТЕТУ.
Слично овако поступали су и неки киропрактичари и друге компаније у Торинту, а све уз консултације са осигуравајућим кућама.

https://windsor.ctvnews.ca/windsor-...Izyma8634b18hdD2K0rWRjiaSlDcwR0o2muK0778LtcQk
hahahahahah

ovo jos nisam cuo!

pa ovo je sou... PRVO NE VERUJEM U OVO... OVO MI DELUJE BAS "ANTI VAKSERSKI" I AKO SAM PROTIV TIH PODELA

pa ovo je ... hahahahhaha

okacen je papiric, ko zna gde, iskoristeno je ime ko zna koga...objavljeno je na internetu, i krece ludilo....

dakle jasno je da ce ubuduce u radnjama u kaficima biti sluzbe obzbedjenja koje ce legitimisati ljude da li su primili vakcinu ili ne i shodno odgovarajucoj firmi na icjem se ulazu nalaze pustati ljude unutra?

ti se bas trudis da osporis vakcinu!

evo jedna bonbonica za trud...

OPA!

dakle ne trcati pred rudu!

sacekajte jos malo ljudi, evo i kinezi menjaju traku, muziku!

vise kineska vakcina nije jedina koja ce se dozvoljavati u kini... sta to znaci da priznaju da njihova ima propuste ili manje dejstvo od ostalih, ili da se trziste polako dogovara oko zajednickog proizvoda?

KAKO GOD , mislim da bi jedna vakcina prihvacena svugde u svetu bila idealno resenje....

hvala na ovome...

mada je u kini do sada vakcinisano veoma mali broj, ispod 15 % na 1,3 milijarde ljudi...

pretpostavlja se da ta nepoverljivost ili sumnjicavost oko vakcinisanja u kini nije iskljucivo "anti vakserska" vec zbog nepoverenja u efikasnost domace vakcine, sinopharm i sinovac...

a mi ovde navalismo na njihove vakcine! bar ispocetka kada su bile najdostupnije, koliko je samo na tv receno i od lekara cak da su one najbolja preporuka...

hahahahahah

ovo jos nisam cuo!

pa ovo je sou... PRVO NE VERUJEM U OVO... OVO MI DELUJE BAS "ANTI VAKSERSKI" I AKO SAM PROTIV TIH PODELA

pa ovo je ... hahahahhaha

okacen je papiric, ko zna gde, iskoristeno je ime ko zna koga...objavljeno je na internetu, i krece ludilo....

dakle jasno je da ce ubuduce u radnjama u kaficima biti sluzbe obzbedjenja koje ce legitimisati ljude da li su primili vakcinu ili ne i shodno odgovarajucoj firmi na icjem se ulazu nalaze pustati ljude unutra?

ti se bas trudis da osporis vakcinu!

evo jedna bonbonica za trud...
Шта ће бомбоница мени, па само сам пренио шта сам нашао на нету. Имаш и линк па види. Да ли је истина, немам појма. Можда и јесте, има људи који нпр. буду враћени с улаза у маркет, халу или тако нешто јер нису цијепљени па попизде и онда у инат бар на својој радњи окаче: „Забрањен улаз цијепљенима!” Ко веле, кад ви можете бирати кога пуштате у свој простор, могу и ја!

Није ни бизарно ни посебно, кремација на ломачи под отвореним небом је код њих стандардна.
Вјерујем да је код њих нормално, међутим мирис спаљеног људског тијела на отвореном,нека хвала.

Вјерујем да је код њих нормално, међутим мирис спаљеног људског тијела на отвореном,нека хвала.

Можда не знаш, али тропске земље трећег света су земље хиљаду и једног смрада. Тај смрад је свеприсутан и има хиљаду и један извор.

Дискретни мирис печеног меса је ту најмањи проблем.

Можда не знаш, али тропске земље трећег света су земље хиљаду и једног смрада. Тај смрад је свеприсутан и има хиљаду и један извор.

Дискретни мирис печеног меса је ту најмањи проблем.
Не питај ме како знам али мирис људског печеног меса је...:bljak:

Zabrana prodaje alkohola u Turskoj na 17 dana​

Turska će od danas na 17 dana zabraniti prodaju alkoholnih pića u prodavnicama u okviru novih mera „potpunog zaključavanja“, koje je proglasio turski predsednik Redžep Tajip Erdogan kako bi se zaustavio porast broja obolelih od korona virusa.

https://www.danas.rs/drustvo/zabrana-prodaje-alkohola-u-turskoj-na-17-dana/

Ukratko gradjanski rat , lol

Idemo na opevanu Indiju...

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2272432

Provaxerski cu brojke zaokruziti na vecu brojku...

1)
UKUPNO ZARAZENI: 20 000 000
(u tekstu kaze 18 miliona, al zaokruzjujem na vise) => (20 miliona/1,3 milijarde)*100 = 1,5% od ukupnog stanovnistva Indije (u relanosti i manje jer sam provaxerski zaokruzivao)

2)
UKUPNO PREMINULI 200 000 (
za godinu i po dana):
(200 000/ 1,3 mlrd)*100 = 0,015%

3)
PREMINULI DNEVNO 4000
( u tekstu je 3 700 ali zaokruzujem provaxerski) => 4000/1,3mlrd= 0,0003%

4)
ODNOS UKUPNOG BROJA PREMINULIH U ODNOSU NA UKUPAN BROJ ZARAZENIH
(opet provaxerski zaokruzujem):

(200 000 / 20 000 000)*100 = 1% od zarazenih (bolje nego na Zapadu...)

Hvala na paznji! ;)

....

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back