To je za mene ok, radis i ponasas se prema svojim ubedjenjima, ali
zasto i koji je vas motiv da ovde na forumu drndate iskljucivo o stetnosti
vakcina? Niko iz blize okoline nece vise sa vama da se druzi pa onda
zloupotrebljavate ovde forum?
Mi drndamo da stvari uopste nisu kakvim se predstavljaju, i da stoga insistiranje da vakcine MORAJU da se prime predstavlja zapravo mnogo gori oblik propagande od onog koji se lepi onima koji se protive obaveznoj vakcinaciji. Znaci OBAVEZNOJ vakcinaciji. Mi koji smo protiv obavezne vakcinacije ne sprecavamo nikoga da se vakcinise, mada razmatram da pokrenem pitanje ZDRAVSTVENOG STATUSA onih koji se vakcinisu, posto vidimo da u najmanju ruku OBOLJEVAJU od virusa, a u najgorem slucaju im je ubrizgano ko zna sta sto moze biti 100 puta gore od korone. Tako da se mislim da trazim da oni koji su se vakcinisali moraju da sede kod kuce, da obavezno budu OBELEZENI kada izlaze iz kuce i da imaju dozvolu za krajnje limitirano kretanje, samo za osnovne potrebe, posto potencijalno mogu da ugroze nas koji se nicim nismo spricali time sto su dobili spricanjem. (ovde malo teram mak na konac, ali zapravo ovo sto pisem je potpuno relevantno logicki).
Inace oprosticu ti na pitanju posto ne zivis u Srbiji i nisi videla (mada mozes, pretrazi klipove N1 i NovaS vezano za "antivaksere" i sl u poslednjih mesec dana) kakva je PROPAGANDNA KAMPANJA radjena protiv nas koji smo protiv obavezne vakcinacije, cak od toga da se javno diskutovalo da li da nam se zabrani lekarska nega, da moramo da placamo sami za istu, da nas zatvaraju (bukvalno) u zatvore, ili da li da nas obavezno vakcinisu. Znaci bukvalno je propagiran TEROR u javnim medijima protiv nas.
A sad dolazi ovo od SZO. Naravno, uvek se nalaze neki novi izgovori - prvo nije bilo dovoljno vakcinisanih, pa onda kad ih je bio solidan broj ispada da vakcine ne stite bas toliko i da mozes i vakcinisan i da se razbolis i sa prenosis virus, pa onda posledicno i ako si vakcinisan moras da nosis maske, sad kolega gore pise kako je ovo sa preporukom da se ne traze dokazi o vakcinaciji pri ulasku u drugu zemlju da se ucini siromasnima, i tako ce se uvek naci novi razlog da se opravda ono sto se namece, a realnost ce ih stalno demantovati JER NESTO U SVEMU TOME ZESCE NE STIMA.
Inace obratite paznju kako se sad, od pre neki dan, kako se POPUSTA sa Covid histerijom (navedena preporuka SZO je najveca samarcina VAKSERIMA), ODJEDNOM fokus prebacuje na KLIMATSKE PROMENE i sada, kad vide da sa Covid budalastinom i nisu postigli efekat kakav su hteli, mada je pucina pokazala kolike su ljudi zapravo budale, KLIMATSKE PROMENE postaju KRIZA i od sada se mora tako zvati i prema njoj tako postupati.
Samo najgluplji pripadnici ljudskog roda nece primetiti bukvalni kontinuitet KRIZNE SVETSKE SITUACIJE, koja je prebacena sa Covida sada na klimatske promene, a sve jer im ovo sa Covid-om bas i ne radi kako su hteli.
Pratite i otvorite oci. Oni ne odustaju od SVETSKE KRIZE, i pravice je kako god znaju i umeju. Evo od globalnog zagrevanja mi se smrzavamo u Srbiji u aprilu.
Ne bi me zacudilo da uskoro postane nova KRIZA - napad vanzemaljaca na Zemlju, gde moramo da se ujedinimo i predamo svu vlast Svetskoj vladi, jer ocigledno se radi sve na tome da se centralizuje upravljanje svima nama.
Providno do bola, ali narod je stoka i progutace sve sto joj se baci. Ali zato smo tu mi borci za istinu i pravdu da otvaramo oci i lupamo cvengere.