.
Па што не јавиш људима него пушташ да СЗО прави будалу од себе и обмањује научнике широм света?
Баш није у реду.
..
У Америци је свака клиника добијала 30К УСД за сваког преминулог од Ковид-19, Центар за контролу и спречавање болести донео је смернице покојим је било довољно да лекар посумња на Ковид-19, без икаквих даљих доказа и могао је да се пише да је узрок смрти Ковид-19. Све по закону и протоколу.
А сви који су били позитивни, без обзира што нису имали никакве симптоме, ако би преминули услед неког разлога писани су као жртве Ковид-19. Тако су и у држави Вашингтону писали самоубиства, жртве убистава овердозирање и ко зна шта све још.
Ово сулудо правило усвојено је широм света.
Теоретичари завере су одмах прокоментарисали да се први пут у историји медицине дешава да се евидентира да је неко преминуо од болести коју никада није имао.
.
Све је то исто.
Јбг, у се и у своје кљусе...
Meni jedna stvar nije jasna. Pozivas se na SZO kao merodavnu, a istovremeno je napadas. Pa valjda je upravo SZO davala preporuke za mere, testove, ispitivanja i na kraju kako se i sta moze intreba smatrati uzrokom smrti od virusa. Ako mislis da ce za svako telo da se radi obdukcija, grdno se varas. To se nigde ni pre nije radilo. Lekar izdaje sve to. Bilo da je kovid ili srcani uda
Apropo para i Medicare u Americi, te price su vec ispricane i objasnjene jos u aprilu u prvom lockdown-u. I tu opet imamo unakrsnicu kao i iznad. Republikanac konzervativac na FB se sablaznuo (a mediji preneli) i kritikuje davanje novca za bolnice, koji daje republikanska vlada... (tada je drmao Tramp koji je uskrstio sve sto je mogao da uskrati inace...). Kada je objasnjeno sve, zasto je vise novca potrebno za lecenje covid pacijenata, sve je pojela maca. Ali ovde u Srbiji jasno je da je izgleda pre mart 2020te nego mart 2021. Bar kada su pare i zapad u pitanju jasno je da se zna gde je svaka penkala a kamoli hiljade dolara.
Ja citam i kada su bili izbori sa su neki glasali 20x postom, da je Tramp pobedio pa mu ukrali, isto kao sto sam citao i druge fake news sa drustvenih mreza koje mi prikazuju toboze prazne bolnice, navodne lutke od leseva, da su snimci iz Italije nastali 2013-te, snimci protesta radnika u Poljskoj su predstavljani kao protesti protiv vakcina... Svakakve budalastine. Imas i kod nas cuvene facebook "afere" da pacijenti primaju 100.000 dinara ako odu u bolnicu. Jer znas, sve je farsa... Tako da...
Samo jako je zanimljivo, da Srbija svoje brojeve namerno umanjuje, a Amerika (kako ja mislim da ti ciljas) namerno povecava. Da ne pricam za zemlje Azije kako je sta. Imas jednu zemlju poput Britanije koja je primila na tone AstraZeneke koju ovde satanizuju, a Srbija je skepitk drzava? Sta, hoce Britanci sebe da pobiju? Mislim... Mnogo su to suplje price.
Jedino gde se nalazi neki bedem jeste politika oko toga ko ce koju vakcinu priznati, jer je sujeta drzava medjusobno velika, ali na leto ce i onako sve da se prizna i putovace jednako i ko je primio Fajzera, Sputnjika i Sinofarma i Zeneku i sta sve vec. Mora malo i novine da zarade od pisanja i zezanja javnosti. Tako da ti je moj savet, isi vakcinisi se, pa da ides na more kao covek.